pa da, mislim ono, kako mozes izgubit sa tryndom u 1v1.. jedino sto je sada bug da trynda nemoze ultat ako ga warwick ulta :P
Printable View
pa da, mislim ono, kako mozes izgubit sa tryndom u 1v1.. jedino sto je sada bug da trynda nemoze ultat ako ga warwick ulta :P
i jos mi laga, i jos nisan zna sta da uzmen, al taj lag to je blok totalni od 2-7 sekundi.....
hehe
možemo ponovo ryze vs swain ?
Reci da, al tek u utorak :)
Kako je rekao Limeni trener: Polomit ću mu noge, u utorak.
Boz, ono što si napisao, slažem se uglavnom. Te iteme koriste ili tankovi ili supporteri. Na Swainu često uzimam Frozen Heart ali on je slučaj za sebe. Kako te ekipa trolla na forumu, baš su jadni.
Samo prvu stranicu par debila trolla, kasnije postane OK.= Citat =:
Izvorno postao The Fury
http://clgaming.net/live/5
Tu će uskoro započeti neki kup, najbolji igrači će se sukobiti.
Meh, ja nastavljam igrati sa Mordeom, on mi je jedini ostao zabavan, ovi ostali previše ovise o timu koje je prečesto jednostavno glup
kakav je garen?
Sada oslabljen, ali jak je na nižim levelima akO znaš ult dobro upotrijebiti..
Sakrij se u grm.
Čekaj.
DALMACIJA!!!
Hm vidis, mogao bi se regati na taj forum, dugo nisam kvalitetno trollao
Moj Nasus =( Nidalee roka ako znate s onim skillshotom s kojim ja vecinu vremena promasim, a i kad pogodim champa to je slucajno <.<
Kak bi ti onda bilo lakše s lux igrati? :S
Fury mogao si tjedan dana ranije staviti to za skinove
vec sam kupio firefighter tristana i norther front swaina
al posluziti ce mi ovo za xina
thx
Boz zasto tek u utorak ? xD
Fury Frozen hearth je dosta dobar na swainu moj zadnji (šesti item)
BTW prijavio sam modkayza
De idi se lječi majke mi= Citat =:
Izvorno postao KICO123
I šta bi ja trebao sada? Učini nam uslugu i prestani pisat svoje pizdarije nakon svakog jebenog meča ideš ljudima na živce. Odi izađi malo van na zrak igraj se s loptom nemoj stalno gubit u lolu. Btw profrajeru kad radis i sve sto nestavis sliku na fejs ako te nije strah prištića i mladolikog izgleda...Imas prijatelje +15god i nijedan ozbiljan status nego sve tipa Zna li netko dali ce novi champ biti 3150 Ili 6300(sada imam oko 3k ipa???
Vidim tagiran si na slike 6.D razreda, Kako si jebeno kul ajde sada stavi jos koju sliku ili neki kurac kako si pobijedio neki retardirani tim to je najvažnije u tvojim godinama...bit dosadan i zajebavat druge ljude
BTW nabijem te na kurac (bgjkjkj (12:50): jebi si mater pederu brisem te odavde i s fejsa i prijavio sam te na forumu )
Da. to je moj stari razred .
A što se tiće godina mogu vrlo radi staviti sken osobne
sta si sad 7.D?
Ne sad sam zaposlen nisam isao na faks pa sam neskolovan radim kao idiot u pekari :cry:= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
EDIT: ako se hocete svađati oko ovoga napravite temu "Koliko Kićo ima godina",a ne spammat ovdje
Jebo me pas, reportat ću vas sve:(
:) Ako budem banan kako ces onda dobiti udyr build :P
cek sad cu ti poslat svoj build u PM
Prestanite, iritantni ste.
Trebas bit kreten ako pitas Kicu za build kojeg je on isto tako negdje procitao....Btw Moakai bezveze lik isto ko Karma i Renekton
HEHE! sada ne ucis ajde uđi u LoL da te invitam ;)
@modkayz odfakaj zasto je bezvezan
(ovo prvo se odnosi na death by sexy-a)
:pray:
Rula mi ova tema otkako je Kice
To mu starci dali net da nezajebava njih pa je sada doso ovdje= Citat =:
Izvorno postao Kid A
^^ istina
Jedini ovdje koji su retardiraniji od kice su admini koji ga ne banaju!
Kico jedina stvar koja je žalosnija od malog balavca bez mozga koji ne zna igrat lola je veliki neodrasli balavac koji ne zna igrat lola.
ajd nek netko bude tako dobar i promjeni naziv teme u KICO123, posto su ocito svi u ovoj temi idioti i ne mogu ignorirati jednog vonabi trola :(