Vijetnamka > sve
Printable View
Vijetnamka > sve
Jebeni jehovini kurci su mi bili već drugi dan za redom na vratima. Ko pijavice su.
Bokte što se žališ, ja bi epski zajebavao takve ljude. Nakon posjeta mojoj kući bili bi toliko zgroženi da bi ubuduće izbjegavali cijeli kvart. xP
+1
baš mi je žao što meni nikad nisu došli :(
Meni je to živorni san, čitav život tak nekog zajebavat, a ne ostvaruje mi se prilika.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
zkj oni ne dolaze tu u spansko do mene? :(
Bičam po govnu od GTA SA, dao bog da onaj koji se sjetio misije di s velkim dimom moram ubit one gejeve na vlaku. Svaka mu čestitka i nek krepa najgorom mogućom smrću.
Bicham po kruzerima koji stalno oraju turbiti ko ludjaci na methu kad izlaze iz luke >.<
Bičam po astmatičaru koji je radio na kalkulaciji količine zraka koju imate pod vodom u fallout new vegas.
Bičam po starcima, nek mi još jednom priseru kak ne učim, kako ću biti nitko i ništa i da sam neradnik i mogu me tražip po Zagrebu, ako u njemu ostanem.
Šta češ bježat? Izbaci starce iz kuće.
Mogu kurac, neka dođe policija i moji se dobrovoljno jave da me zmlate pendrekima, jej.
Postoji solucija..ignoriraj ih nekoliko godina i studiraj u drugom gradu :D
Tek sam u srednjoj pa ta opcija je prikazana kao nemoguća.
Nagovori delikventkse frendove da ih istuku i onda se pravi glup(ne bi ti trebalo teško past).
Kad, ovo što si napisao, malo bolje promisliš... :rotfl:
Kakvo bi smeće trebao biti da to vlastitim roditeljima napraviš... Kakvi bi oni trebali biti da ti to uopće padne na pamet? :shock:
:rotfl:
Prepustit cemo to socijalnoj sluzbi da mozga :D
:D ... :rotfl:
Ma, svejedno, nabijem ti ja socijalnu službu... Ours especially.
http://img837.imageshack.us/img837/1...86d13ff914.jpgS> sve= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
vajn vajn odi slusat tokio hotel kretenu= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Pa sta mu durgo ostaje no ljutnja i nezadovoljstvo.
Rad ne dolazi u obzir.Ko jos zeli da se popravi.
Not me.
pa lijepo im objasni da si pr0 gamer i da to kada igraš igre zapravo učiš i vježbaš za svoju respektabilnu budućnost.= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Mrš, mrš seljačino.= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
bičam po black opsu koji laga na dvojezgrenim procesorima :twisted:
[quote=hrčak]Mrš, mrš seljačino.[/quote:1hk45nof]= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
otvori blog jebote i pisi tamo umjesto na forumu, bar ces se tamo uvjerit da nikom nije stalo do tebe i tvojih staraca.
:rotfl: :rotfl: na ovo gore sve..
Inače bičam po mađarskoj u kojoj mi je jedino drustvo u razr iskompleksirano djubre od sestre.. :twisted:
@hrcak zemi zenu, digni devize i pravac njemacka. za kopanje kanala ti nista netreba, samo iq reko 30 za drzanje krampa (nadam se da ti to nije izazov)
@blood4me
upoznaj se sa madaricama i prodaj im pricu kako su hrvati dobri jezicari :eyebrows:
@Tera
Vau, e prosvijetlio si me...
Sam ti ja kriv kaj ti je najveći uspjeh u životu doć na forum i reć nekom da je kreten...
Jos da ima koja zgodna vrijedna tog truda :(= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Jes ti šta si, ima mađarica prezgodnih, pogotovo ove koje dolaze kod nas na ljeto.