bas mi je fora,morat cu razmislit dali cu ga uzet kad dode kod nas...
Printable View
bas mi je fora,morat cu razmislit dali cu ga uzet kad dode kod nas...
baš me zanima usporedni test sa jednim prokušanim true ili megahalem hladnjakom
Jedina pozitivna strana ovoga je to što puše po čitavoj MBO, ali to je tako i onako beskorisno. Čak i da ima 10 celzija niže temperature od TRUE-a, opet bi rađe uzeo TRUE. Ovo mi je ne znam... ciganluk!?
Svaki proizvod ima svoga kupca. :rambo:
problem je u tome što će se taj hladnjak svaki puta morati skidati dok ćete trebati nešto dirati po ploči... :P
Da, to je mom starome prvo palo na pamet dok ga je vidio :D A nije da svakih mjesec-2 izvadim grafu i posaugam prašinu iz Zalmana :(
http://i.imgur.com/YGAdn.png
Fali ti ventilator na Zalmanu. FLEX ti je pasivac. Radije Performu zemi.
Nisam pisao ventove, ali naravno da idu Scythe SlipStream ventovi po svuda :D
= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Jedna od većih debilana koje sam do sada vidio .Ovo dođe kao naručeno konzolašima da se idu sprdati sa PC-jašima :D .
kolko je to čudo teško?
Oko 1500 grama, ali nije na kopce. Ima backplate! xD
Ma glupost teška.... meni se cini da su one bakrene cjevimalo predugacke i da to uzrokuje lošije hlađenje... tako mi se barem cini odokativno :D
@ bartucova konfa - pasivno? <3 :D
kila i po !!!! :shock:= Citat =:
cijena sigurno 500+
A gle, on gore ima 4 ventilatora od po 100mm (ili više) svaki i regulator vrtnje koji se montira iza u expansion slot na kućištu. Samo tih par stvari teži sigurno oko 500 grama.
meni jedna stvar nije jasna... tolika jebena gromada od hladnjaka, a finovi su aluminijski? zakaj kurcu ne naprave manji hladnjak, ali da je cijeli bakreni? zar bi to toliko poskupilo proizvodnju? :?
zato ima heatpipove
Ohladim komp i sobu u isto vrijeme. Jebenica. :thumbs2:= Citat =:
Baš me zanimaju testovi da vidim koliko to čudo hladi.
aj sto sam vidio vecih, ljepsih i boljih hladnjaka, al sta ste se vi napalili na obicno inzinjersko izdrkavanje koje se nece ni prodavati kod nas.
Vecih sigurno nisi vidio. :D
Inace je hladnjak previse glomazan i zbilja su pretjerali, ali me zanima da li sva ta velicina ima ikakav efekt ili ce sve to biti uzalud.
Mislite da ce hladiti puno bolje od jednog Mugena ili ce biti tu negdje?
Jesam... bio je neko stavio na forum neki video sa takvim ogromnim hladnjacima...= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Ruku na srce, nekad nam je i gospodin Mugen 2 bio huge. Vremena se mijenjaju, a ovaj je koncept (ako nista drugo) barem inovativan i zanimljiv. Sto se same tezine ovog hladnjaka tice, moram napomenuti da vec neko vrijeme postoji Scythe Ninja Wire, fensi dodatak za one koji su skepticni oko tezine pojedinih hladnjaka. Nisam 100% siguran, ali nesto mi govori da bi taj dodatak mogao dolaziti u default pakiranju s ovim hladnjakom da dodatno ohrabri sve bezmude korisnike na instalaciju, ukloni njihovu prenatalnu "Sta ako?" frustraciju i potencijalni problem okrene na zajebanciju.
Na nama je samo da pricekamo, jer Ova Zver uskoro stize na police. Beware my friends!
pa da, ali ne bi li hlađenje bilo još efikasnije da su i finovi bakreni? ili već kad pucaju na megalomaniju nek ga naprave od srebra... :P= Citat =:
Izvorno postao Gwin
bakar je bolji.. istina. ali kad je već cijela ideja hladnjaka ovako velika, onda aluminij zbog manje gustoće može kompenzirat volumenom ono šta bakar donosi kvalitetom.
besides. nemoj zaboravit da aluminijski treu 120 ima 800g, dok bakrena verzija ima 1900g. a znamo koliko je true dimenzijski..
ajd sad zamisli ovaj hladnjak od bakra? imao bi deset kila.. nema tog backplatea koji bi ga mogao držat.
a da ne pričamo o cijeni.. bakar je prokleto skuplji od aluminija, jedno 50-70% u prosjeku...
da, to je istina, zaboravih na težinu...
Trenutno imam Intela ali AMD mi je uvijek bio bliže srcu :D
ali zato imaš AMDovu grafu... :)= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Ovoliki review jos nisam vidio do sad :o .
Jbg očito nisi skužio da moraš kliknut na "Radeon HD 6990 review - Guru3D". :P= Citat =:
Izvorno postao Vedro