@Vukopas preporučam avanture Post Mortem i Still life 1 i 2(za dva nisam siguran jeli izašao) :)
Printable View
@Vukopas preporučam avanture Post Mortem i Still life 1 i 2(za dva nisam siguran jeli izašao) :)
Nesto sa ninjama kao Tenchu,ali za PC.
Ne postoji, bar koliko ja znam.
Znam da nije ko tenchu, ali probaj rpg imenom throne of darkness, pošto je smješten u srrednjevjekovnom japanu i krcat autentičnim oružjem itemima itd.
može li preporuka nekog dobrog rpg-a, što novijeg i sa što boljom grafikom , da nije pretežak jer sam početnik u ovom žanru pa bih htio počet s nečim lakšim ali opet ne prelaganim ?
Mass Effect, Oblivion, Fallout 3.
zaboravih spomenuti da ne volim moderni setting tipa mass effect nego nešto starinski, srednjovjekovno, puno prirode i slično ^^
OblivionSima dosta dobru grafiku i nije pretežak (bar ako ga usporedimo sa njegovim prethodnikom Morrowindom). Ima i ekspanziju Shivering IslesSi dodatak za igru Knights of the Nine. Također... ima brdo modova koji znatno poboljšavaju igru.
Tu je i Overlord, koji je lagan po RPG elementima. Imaš opciju da budeš zao ili... više zao.
Tu je i Fable. Iz 2004 je tako da je grafika malo slabija, no i dan danas je prilično lijepa. Ima jako bajkovit dodir i nije teška. Puno je malih detalja preneseno u igru tako da se možeš oženit, kupovat kuće, šištat, tetovaže imat, starenje, izmjena dana i noći, razne trogovine i mini igre, pecanje... da ne nabrajam, zakon.
Mos se i sexat :oops:= Citat =:
Izvorno postao Raz
Da, to također :oops:
Hm, mislim da je to jedina igra koju već 3. puta prolazim :)
(osim BB & T - Time Busters ofc XD)
Ja je presao i sad rjesavam one sidequestove.Polako.Ne zurim se nigdje.I bio sam dobrica kad sam igrao.
Također prolazim kao dobrica... već 3. puta. Nikako da se natjeram da budem zao XD
Definitivno Fable. RPG elementi su u njemu toliko dobro prikriveni da je to pravi "lagani" RPG, a sustav borbe je nešto predivno i nikad nadmašeno. Cijelo vrijeme te prati osjećaj da uz dovoljno vještine možeš izaći iz fajta s šestoricom neprijatelja oko tebe bez ijedne ogrebotine (što je i istina).= Citat =:
Izvorno postao D.O.M.I.
Tražim igru koja je nešto poput rainbow six vegas 2 ili swat 4, da je novija, ili ukoliko netko zna koju NADOLAZEČU, još bolje.
I da je ralistična, i u stilu tih nekih operacija, ali ne da su operacije užasno prostrane... ko arma2 npr.
Trazim igru: znate za sid meier s pirates! i pirates of carribean? e te igre su odlicne ali im naravno nesto nedostaje,malo sam razmisljao i uspio sam pomijesat gameplay tih dviju igri i ispalo je super(u mislima naravno),pa me zanima jel ima koja takva sta ides po karibima i tak ali da je bolje od tih dviju,,,i evo lagani offtopic instaliro sam neverwinter nights jedinicu i kad udjem u igru kad prodju one reklame i onaj uvodni filmic main menu mi je crn ko drek! nemogu nista vidjet samo onu rukavicu(cursor) pa ako mozete pomoc(opet pardon za offtopic)...
treba mi naziv igre
za Super NINTENDO je
ovako: radi se o trkama auta. staze su po planetima, i svaku sljedecu stazu vozis na sljedecom planetu
mozes donagradjivat auto, novi motor, mjenjac, gume, i jos neke perverzije u biti, pred kraj se moze kupit nuklearni reaktor (motor)
samo me zanima naziv.
thanx :D
Rocn n' ROll Racing???
http://en.wikipedia.org/wiki/Rock_N%27_Roll_Racing
nije, onak, autu gledas u gepek dok vozis
samo przis po gasu, ides ljevo-desno izbjegavas 2. aute i skreces kad su krivine
ima u igri boost (kao nitro) i atractor koji kao magnet uspori auto koji je ispred a tvoj ubrza
gorivo se trosi za vrjeme trke i moras po crvenom polju vozit da ti se napuni
gle, naso ja
TOP GEAR 3000
ajmeeeeeeeee :D
preluda igra, moram si to pribavit opet i prelazit
Može pomoć ljudi,volio bi odigrat neki FPS do novog CoD a,a da nije CoD,MoH,Half Life,SoF,više se nemogu sjetit kojeg još.A da nije zahtjevna igra(da se može igrat na amd athlonu +3000 GHz,gigi rama i 4650 radeonki).
Clive Barker's Jericho?
Mnogo dobra igra, makar su kritike bile strašno podijeljene.
uzmi pain killera i nes pozalit :thumbs2:
F.E.A.R. serijal
A nebi,hororične baž i ne preferiram.E da da nadopunim listu Far Cry,Battlefield(bilo koji) i L4D.Što se tiče Painkillera njega sam prešao pred kojih 2-3 mjeseca.
max payne 2, serious sam, gta vice city, worms 4 mayhem (nije ono sto se trazi al ajd :D )
Serious Sam 2, SWAT 4, Brothers in Arms serijal, Turok, Timeshift, Call of Juarez?
Maxa oba nastavka sam riješio pred koji tjedan,ajde možete i TPS e stavit(gta vc izbjegavam).Volio bi nešto sa pričom,Timeshift mi se ne sviđa CoJ prešao i nisam baš voljan opet prelazit.
Joj što sam zahtjevan,Turok brijem da nebi mogao pokrenut,a što se tiče BiA koji je bolji(jer ako se dobro sijećam dva su dijela).
Tri su zasad, vjerojatno se radi četvorka. Preporučam igrat sve po redu, jer je priča povezana u nastavcima, to jest nastavlja se. Turok je ispao osredanj tako da rađe BiA ili SWAT 4 odigraj.
Drugi je ustvari ekspanzija, no mogao bi se računat kao i nova igra. Prvi i treći sam prošao, no drugi nisam pa sam zato imao u trećem malo rupa u radnji (iako nije sasvim nužno, da bi mogao uživat u igri)
Neka dobra igra za igrat u lanu za 2 igrača po mogućnosti coop i fps
Left4Dead i Serious Sam :thumbs2:
= Citat =:
Izvorno postao DR.Neo
call of duty 5 :wink: