-
Re: Anime & manga everything related
To zvuči dosta zanimljivo arby, mogao bih pogledati kad stignem, koliko ep ima?
I ček, sonic je sada Arkannen, woot nisam znao :o
EDIT:
Eda sad sam se sjetio, zna netko ima li u hrv kupiti one e-book čitače, ono kao digalni papir, na njega loadate pdf. ili neki sličan format i možete čitati gdje hoćete, volio bih jedan takav za čitanje mangi, pošto gubiti oči na CRT ekranu i nije zabavno :(
-
To mu je drugi acc, dobio je ban... čak i iz njemu nepoznatog razloga XD
@Arby - Nisam skontao kraj na First Squad uopće... nadam se da ti hoćeš.
I nemoj me previše lovit na ocjenu... nakon Kampfera mi se sve čini kao remekdjelo XD
edit: Sora no Otoshimono je vani. Damnit... moram si prestat zadavat nove animeje koje moram pogledat.
-
Jin-Roh je film, ne serija. :)
Pogledati ću First Squad kad stignem pa javim koliko mi se svidio jer ono, tematski mi se čini OK.
@Jopax;
Misliš OVAKOSnešto?
Ne znam koliko ti je to dobro i podržava li uopće .pdf format, ali dušu dalo za .lib i .opf formate za koje trebaš imati posebne programe na kompu.
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
@Sonic:
Naravno, sad si se transformirao u fakera vikendima. :)
Hah, moš' mislit, vikendima mogu radit produktivne stvari poput čitanja. :)
-
Ja samo derem po Titanyi, jako zanimljiv "space political" anime, lijepa uvertira za legends of galactic heroes. Izmedju cu nekak ubacit Black Lagoon, dvije sezone ^^
-
Malo surfam i naletim na podatak da je u izradi identičan mobitel onom iz Higashi no Eden.
http://letitplay.org/wp-content/uplo...11-300x225.jpghttp://letitplay.org/wp-content/uplo...03-300x225.jpghttp://letitplay.org/wp-content/uplo...02-300x225.jpg
Do want, now!
Inače, pogledao prvu epku Letter Bee. Ok je bila, iako na trenutke malo dosadnjikava jer smo praktički sve to vidjeli u onom flashbacku iz OVA-e.
-
http://img195.imageshack.us/img195/2378/kobato1.jpg
Izašla je prva epizoda Kobato, imam osjećaj da će u ovom uživat svi koji su voljeli Chobits.
-
Bakemonogatari Sells 44,000, Beats K-ON!
:pray:
A ja još ne mogu ovo gledati jer nemam svoj PC. (>_<)
@Raz
Mobitel. :pray:
-
Jedno pitanje za vas iskusne poznavatelje animea, kako se zove jedan anime od nekom ludom rokeru, ako se dobro sjećam po danu je obični papak a navečer se transformira u uber rock zvijezdu, mislim da se radnja događa u Detroitu, to sam vidio davno u prijatelja a čini se interesantan, pa ako iko zna neka pomogne.
Hvala unaprijed.
-
Zaključujem da je anime za djecu,ovdje nema nikakvih znakova da to nije za djecu.
-
Kad smo već kod toga da su animei za djecu... japanska verzija Stitcha će se gledat <3
@gothic45 - mislim da sam negdje čuo za to, no nikako se naslova ne mogu sjetit... napišem kasnije ako mi padne na pamet.
-
Nakon što sam maloprije slučajno završio na prvoj stranici ove teme, i ponovno pročitao Kenanov OP, otišao sam na mali scavenger hunt i pronašao ovo:
Najdrazi anime (samo za anime lovere)
Lulz:
= Citat =:
Izvorno postao ARCHNEMESIS
pogledaj ovo pa češ vidjet što je kvaliteta. Napiši na youtubu npr Naruto 1
i pogledaj tu epizodu na ju tubu ti je to u tri nastavaka pa onda pričaj o kvaliteti. ja nakon što sam pogledo prvih 10 epizoda više se ne mogu skinut jer je priča fenomenalna. to ti je borilački crtic i ne ko u dragonballu da se svi furaju na to koliko je ko jak ovdje svaki lik u crtiču ima svoje tehniku.
... U svakom slučaju, u temi sam naletio na anime filmeke AkiraSte Howl's Moving Castle... I is interested, čekirao bu čim stignem.
Izuzev toga, danas sam na jednom drugom forumeku dobio ovu animej preporuku:
= Citat =:
Furi Kuri
http://cdn.myanimelist.net/images/anime/6/5389.jpg
Genres: Action, Comedy, Dementia, Mecha, Parody, Sci-Fi
Synopsis: Naota is a normal Japanese 6th grade boy (although a little cynical), but when his older brother leaves for America to play baseball, his brother leaves his homeless 17 year old girlfriend Mamimi behind. Mamimi is sending mixed signals and advances to Naota, and he doesn't know what to do about her. But to make matters worse, Naota's world is totally turned upside down when he is run over by a woman on a Vespa. During their first encounter, she hits him over the head with her guitar, which then causes a horn to grow out of his forehead. She calls herself "Haruko" and her presence changes Naota's life to even further insanity.
Lolwut. I is also interested, čekirao bum... Kad mi se računalo vrati sa popravka, that is. ;_;
-
Gledao sam Furi Kuri prije koju godinu, urnebesan je :rotfl:
Preporuka :)
-
= Citat =:
Izvorno postao gothic45
Jedno pitanje za vas iskusne poznavatelje animea, kako se zove jedan anime od nekom ludom rokeru, ako se dobro sjećam po danu je obični papak a navečer se transformira u uber rock zvijezdu, mislim da se radnja događa u Detroitu, to sam vidio davno u prijatelja a čini se interesantan, pa ako iko zna neka pomogne.
Hvala unaprijed.
Detroit Metal City?
-
Da, to je to, hvala još jednom.
-
Izašle prve epizode Sasameki KotoS( I smell yuri ;]) i Kimi ni Todoke.
-
Evo, pogledao prvu sezonu Spice & Wolf.
Vrlo mnogo lajkam.
E, Arby, al ga pretjerujes, uspio sam skuziti skoro pa sve o cemu se radi, nije tako tesko. :)
Uskoro nastavljam sa drugom sezonom.
-
-
Nemoras se brinut oko toga, jos jedan mainstream anime, koji se po nicemu ne izdvaja od ostalih ^^ Inace, FLCL samo pogledao jos davno, odlican anime, tko nije nek ga pogleda jer ima samo par epizoda ;)
-
Drugo mi izgleda zanimljivo i uopće ne mainstream (barem što se dizajna likova tiče, koji nisu onako... jako moe). Što se tiče prvog, citat sa BakaBT-a:
= Citat =:
It's adaptation of the most enjoyable yuri manga I've ever read, after all. It's just the right mix of romance, drama, slice of life and comedy, with a host of great characters, and pretty good art. It won't be the next Aoi Hana, that's for sure - but it doesn't even try to be anything like that.
-
Mrzim te još više. :(
Očem yuri, nau! :(
-
:)
Well, ja još pola ovih novih nisam pogledao, a sad nemam vremena opet... :(
-
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Drugo mi izgleda zanimljivo i uopće ne mainstream (barem što se dizajna likova tiče, koji nisu onako... jako moe). Što se tiče prvog, citat sa BakaBT-a:
= Citat =:
It's adaptation of the most enjoyable yuri manga I've ever read, after all. It's just the right mix of romance, drama, slice of life and comedy, with a host of great characters, and pretty good art. It won't be the next Aoi Hana, that's for sure - but it doesn't even try to be anything like that.
Dobro tebi mozda ajde i nekim jos ovdje, u ovih 10god sam se vec svega nagledao tak da me ovo vec zatupljuje :D POgotovo ovi citat sa bakabt, koje je pisao neki okorjeli moe kyun otaku ^^ Al sve ima svojih cari 8)
Tytania je megaepic za pogledat. Fan Hyulick ftw :rotfl:
-
Eh, posto imam da napravim za sat Glazbene kulture nesto o japanskoj glazbi, osim tradicionalnog dijela cu ubaciti i onaj noviji dio, a bolji primjer jest anime.
Daklem, treba mi par dobrih OP i ED pjesama i jos par koje su po vama dobre.
Po mogucnosti nek ne prelazi 15-20 minuta sadrzaja.
-
@Schro
= Citat =:
Animation Kobe, an event created by the Kobe city for the promotion of animation has identified the winners of its 14th Annual Animation Kobe awards on its website.
Theme Song Award
Don’t say “lazy” (K-ON! ED Theme)
Inače, jedan od meni dražih:
Yami to Boushi to Hon no Tabibito OP
Izuzev toga, kompletni Hellsing, Trigun i Gungrave OST su winwinwin.
... Vjerujem da će ti Raz neći još kul OP i ED pjesama, potražio bi i ja, ali Youtube me previše zajebava, tako da nemam živaca. :/
-
Fate/Stay Night OP. Nedamise guglat.
-
= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Eh, posto imam da napravim za sat Glazbene kulture nesto o japanskoj glazbi, osim tradicionalnog dijela cu ubaciti i onaj noviji dio, a bolji primjer jest anime.
Možeš spomenuti ovaj Bakumatsu OP koji integrira tradicionalnu glazbu u modernu... i ono, da ne bude sve kreštanje vjeverica:
DPnIDiLJ ... re=related
-
Cudim se da lukica nije spomenuo K-On. :o
-
-
= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Cudim se da lukica nije spomenuo K-On. :o
Sad ne kontam je li ovo sakrazam, ili jednostavno neznaš čitati. :/