Ima tih dobrih japanskih igara al tko će to igrat i prebirat. Ovako odigram po nekim preporukama tipa Bayonetta i adio. Jedino ću još morati kad tad i Ni No Kuni probat pošto ga već svi hvale.
Printable View
Ima tih dobrih japanskih igara al tko će to igrat i prebirat. Ovako odigram po nekim preporukama tipa Bayonetta i adio. Jedino ću još morati kad tad i Ni No Kuni probat pošto ga već svi hvale.
pa istina, budući da su te japanske većinom jRPG koji traju po pedesetak sati onda baš i nećeš previše to igrati osim ako ti nije omiljeni žanr...zato ću se ja još barem tri godine igrati na PS3 dok ne odigram sve jRPG-je koji me zanimaju :D
Ni No Kuni obavezno probaj, vidiš da se dopao i Windu i Wekyju koji baš i nisu ludi za japanskim igrama...ja pak drugi mjesec nastavljam Final Fantasy XIII, mada se čini da je slabiji od svih koje sam dosad igrao
PlayStation Centar u Avenue Mallu se zatvara 1.7. i ima super akciju igara za PS3. Sve igre do 2012. koštaju 50 kuna/kom, a ove iz 2013. i 2014. su snižene 40%. Novih igara baš i nema, ali starih se super nađe. Ja nisam puno našao jer imam manje-više sve ekskluzive, al onaj tko je nedavno kupio PS3 može fino napuniti kolekciju.
Npr. za 50 kuna sam vidio GOW 1&2 kolekciju, Hitman, Prince of Persia, Splinter Cell i Tomb Raider trilogije, hrpa pucačina tipa Killzone 2 i 3, svi Resistancei, Uncharted 2, Syndicate, Dead Island, hrpa šori tipa Tekken svi nastavci, Dead or Alive, Virtua Fighter, hrpa starih sportova, ponešto vožnji, oba Dragon Agea, Amalur, hrpa igara za PS Move.
Isplati se otići i pogledati.
lijepo, još da sam doma u Zagrebu odmah bi pokupovao bar 3-4 igre...
imaju webshop možda?
Na svu sreću morao sam pred sat vremena doletit u Zagreb tak da ujutro šoping prije povratka doma.
Javi kaj si ubo.
A probat ću sutra navratit ak kaj ostane.
Na kraju ubo samo prvi i drugi Resistance.
Premišljao se još za Dead Space 2 i The Darkness 2 ali na kraju odustao jer mi se ni jedno ni drugo neda igrat.
Nadao sam se da će bit Ground Zeroes pa da to pokupim ali prodano.
Od istaknutijih naslova ima još Resistance 2 i 3, The Darkness 2, Killzone 2 i 3, Dead Space 2 (special edition i obični), Tomb Raider, Metal Gear Rising i Diablo 3.
Vidio sam da imaju još puno skladište igara al ne znam kojih, vjerojatno duplići.
Dvojka je smećasta, al zato je trojka jedan od boljih FPS-ova ove generacije, to si isto trebao kupiti. Mislim na Resistance jeli. I koliko je uopće Ground Zeros koštao s popustom?
Imam Resistance 3.
Nemam pojma kolika mu je bila cijena u toj trgovini.
200 kuna Ground Zeroes. Nedam. Nisam baš Deadwalker.
Ground Zeroes je jedna od rijetkih igara koje na Storeu koštaju manje nego retail...
A kolko su Darkness 2 i Revengence bili?
Darkness 50kn, Rising 180 kad se uračuna popust.
Darkness ok, al ovo puno, puno previše.
I da je duplo manje, bilo bi puno.
@Weky i Maloki
jel možda i Vita na akciji?
Nemaju nikakve konzole koliko sam vidio. Samo one pizdarije tipa naljepnice, vertical standove, par slušalica i tako to.
PlayStation Plus in July
Entering PS Plus:
2nd July: TowerFall Ascension PS4
2nd July: Strider PS4
2nd July: Dead Space 3 PS3
2nd July: Vessel PS3
2nd July: LEGO Batman 2: DC Superheroes PS Vita
2nd July: Doki Doki Universe PS Vita
Meh, Strider imam platinu, Towerfall ne mislim igrat.
EU dobije sve mjesečne igre odjedanput? Pitam jer NA dobija svaki tjedan malo po malo kroz mjesec.
Yep.
E, a koji je kat PlayStation Centar?
Znam da ima više tih dućana s igrama tamo.
Sad ne znam jel to onaj kraj Algoritma pa me zanima da puno ne lutam.
Dead Space 3 imam na Originu, Vessel mi ne djeluje nešt zanimljivo...ajd konačno ok mjesec za PS4 sa Striderom i na Viti mi je ok Lego Batman 2...sve skupa ok, jedino da je nešto drugo osim Dead Spacea 3
@Arby
sve igre se dobiju odjednom...čini mi se da je tako i u Americi od prije koji mjesec, mada možda i nije :p
Koji vrag je taj Vessel? Prvi put čujem za to, malo sam gugalo i čini se kao neki smećasti platformer. A glavni lik izgleda kao Jack Black u Brutal Legend.
http://assets.ign.com/thumbs/2012/03...bdc931b7fd.jpg
Vessel tek izlazi, pa se zato ne zna puno o igri. To je onaj tip igre koji je smeće, pa ide direktno na Plus.
Je Wind, taj je.
na Storeu je nova akcija - Knockout Deals
ima nešto dobrih ponuda...ja ću si uzeti inFAMOUS: Festival of Blood za 30kn
Vessel je odavno izašao na PC-u i pokupio dobre ocjene (makar te indie uglavnom uvijek dobiju +20 na stvarno stanje)...nešto me kopkalo i na kraju sam skužio da ga već imam u nekom od Humble Bundleova...a ovaj Dead Space 3 nema local coop
tak da ništ od Plusa za mene ovaj mjesec :(
Ja sam mislio uzet infamous 2, ali je jebenih 30 gb pa neću. Ubost ću rađe na blu rayu od nekoga.
Uzeo danas:
-Darkness 2
-Wipeout HD Fury
-Syndicate
-DOA5 Ultimate
-Alice: Madness Returns
Znam da neke igre pauziraju DL dok ih igraš, tako mi je bilo kad sam Blacklist skidao. Još ću vidit, mislim da traje sve do 10.7. sale pa se odlučim.