ja mrzim ove frizure njihove, ja iskreno nosim frzi kao Phil Anslemo, ćelavo skroz ili skroz dugo :D
http://www.tattoo-net.de/images/inha...20Anselmo2.jpg
Imam friz kao na ovoj zadnjoj :D
Printable View
ja mrzim ove frizure njihove, ja iskreno nosim frzi kao Phil Anslemo, ćelavo skroz ili skroz dugo :D
http://www.tattoo-net.de/images/inha...20Anselmo2.jpg
Imam friz kao na ovoj zadnjoj :D
O rly?= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Insomnium
Insomnium - Mortal Share
Insomnium - The Elder
Insomnium - Bereavement
... i za kraj, jedna od najboljih melodeath pjesama ikad :
Insomnium - Black WatersSSRođendan od tog njuba zapamtiš, a Orionovog se prije tjedan dana nisi sjetio? :P= Citat =:
Izvorno postao MTF*
Rezime : 2 gitarista koji sviraju= Citat =:
Izvorno postao LL21
4 bubnjara
1 pjevac koji skace okolo
jos ljudi koju skacu uokolo
maske :(
jedni od najgorih fenboja :(
furanje na iole evil lirikse :(
Naravno, nemam nista protiv glam metala, stovise znam ga ponekad i poslusat kad niko ne gleda :(
ll21...lik je car...prvi demo snimio sa 14 god, zavrsio 6god povijeti i 2god latinski brijem, ima dozvolu za rad u muzeju kao turisticki vodic, definitivno obrazovana i kulturna osoba, a bez sminke je neprepoznatljiv :D
To je bilo više sa ciljom da se zbari kaj više ženski i uvuće im se pod suknju al dobro, nije o tome sad rasprava :P= Citat =:
Izvorno postao LL21
da budemo točniji:= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
2 gitarista
4 bubnjara
1 pjevač
2 DJ-a
1 bas
i random likovi koji skacu uokolo :(
[King_tiger]= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
da budemo još točniji :
10 retaja :(
[/King_tiger]
ma dream theater mi je dobar sve dok ne počnu s svojim preseravanjima na solažama i instrumentalkama. Tool ga pojede za doručak... i pwna sve progressive bandove... em šta su muzički savršeni, lirički su još više... jedan od najkvalitetnijih bandova današnjice= Citat =:
Izvorno postao LL21
Poslušaj King Crimson, zamolio bih te, oni su i bili veliki utjecaj za Tool, vokal Toola je čak izjavio:= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
Prog Rock bend koji postoji vec 39 godina. Većina albuma se smatra remek-dijelima glazbe, svaki album totalno različit od drugog, dok je prvi, In the Court of the Crimson King, meni ulazi u top 5 albuma ikada (Za ostalih 4 neznam, al za ovog sam siguran). Kad poslušaš taj album, naročito prvu stvar, sijeti se da je album snimljen daleke 1969. i shvatit češ zašto su savršeni.= Citat =:
now you know who we ripped off. Just don't tell anyone, especially the members of King Crimson :)
e za njih sam čuo, ali nikad ih nisam slušao ... fala na preporuci ;)
slusa tko falconer, power sa utjecajem folka? :D
Doxhp0AaDz4
slipknot je nastao tako sto su kupili pcplay i poceli nosit gas-maske :(
Ti ljukava ljisico!!= Citat =:
Izvorno postao King tiger
jebi slipknot.
ko je cuo za cannibal corpse i njegovu pjesmu fucked with a knife??
ja nisam...
ne ide ti= Citat =:
Izvorno postao LL21
ne trudi se.
ne zovem se ljuka ljukovic bezveze :(= Citat =:
Ti ljukava ljisico!!
jesam ja. i šta sa njom?= Citat =:
Izvorno postao _cryphx_
da= Citat =:
Izvorno postao LL21
neki se rode drugaciji od ostalih :(
Prestanite, benat ću vas.
Kenyi, dolazi vamo.
Mandragora Scream - Dark Lantern
sad sam shvatio... st. anger nije hardcore, nego je rip-off albuma blind (sa izuzetkom 2 pesme, koje su rip-off na soad), na corrosion of conformity. samo poslušajte pesmu dance of the dead, pa uporedite sa dirty window. ili damned for all time - svaki drugi st. anger riff je na taj fazon.
Himsa - Big Timber
Odlična pjesma od benda koji je sve do zadnjeg albuma bio metalcore, a sad su bliži melodeathu (iako se metalcore utjecaji dosta primjećuju). Još nisam poslušao nijedan njihov album, al ovaj zadnji zvuči zanimljivo, pa ću ga uskoro nabavit.
Podsjeca na cradle of filth, ne znam vidjecu.= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
To je jedna od rijetkih gothic metal pjesama koje mogu podnijet, a i vokalistica ima kul naglasak.
Ekd-cugAaWsSprobaj ovo.
Oui.
Pazi se jer sve prije albuma Frozen je death/doom metal.Od Frozena pa nadalje ti je sve gothic.
ime mi je malo... blentavo :S
lol...death magnetic....to zvuči....loše?
Dobrodosao u svijet slipknot fanboya.
Bolje slipknot fanboy neg metallica fanboy:)
Bolje ništa nego fanboy :(
death magnetic mi se po imenu kotira negde kod loada, reloada i st. angera. najbolja imena su mi kill 'em all i ...and justice for all, dok mi se ride i master, i neimenovani uopšte ne sviđaju.
Slipknot ima odlicne studijeske albume, to se slazem. Al da sviraju dobro uzivo.... nema sanse.= Citat =:
Izvorno postao LL21
Meni su uzivo totalno losi.
jbg, stvar ukusa...
ja cu prije poslusat slipknot nego metallicu, judase, maidene, sabbathe, gunse i te stvari...
Meni su isto draži Slipknot fanboyi od Judas Priest/Traktorhead/Metallica fanboya.
Behemoth fanboyi mogu proć, al samo ak su im bolji stariji albumi.