slučajno mi se sad digao želudac.. onako ez
Printable View
slučajno mi se sad digao želudac.. onako ez
Wut?= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Napravio sam paypal akaunt (nije mi verified akaunt) , mislim si poslat nes para sa akaunta od starog. Ocu moc te pare koje mi je poslo potrosit na steam wallet?
Mislim da moras verificirat akaunt da bi radio bilo kakve transakcije.
Da , skuzio sam :D
Зашто те паре не донираш Српском Грађанском Фронту?
Evo 10eura imam. Hahahah bas sam uzbudjen wuhuu
Može li se gdje kod nas uzet obična bijela šalica i da se na nju naštampa neki tekst? Ali da to liči na nešto, a ne da mi baba sa pazara markerom piše?
ja sma bio to nedavno trazio. raspitaj se vise prek kontakta, ja se ne sjecam cijene, al nije bila previse= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Ok, fakat mi nije jasno zašto, ali od prije par dana Alt Gr mi ne radi na tipkovnici kako spada. :I
As in, stavim hrvatski jezik u Winsima, i normalno pišem sva hrvatska slova, ali kad idem pritisnut Alt Gr + nešto, ne dobijem ono što bi trebalo biti po rvackoj tipkovnici, već engleskoj ili koznakojoj!
Halp. D;
Ionako razmišljaš i sanjaš na engleskom svakodnevno, u čemu je problem?
Virus.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Jel' neko ima iskustva sa radom u službi za korisnike u Iskonu? Ili h1 ili bnet ili kojigod ISP.
Kolko me najjeftinije dođe neki usrani TV?
Alternativno neznam jel išta vrijede oni konverteri za AV output na monitoru. Trebam neki način da igram PS2 u Ziđibiju, halp.
Kupiš neki na njuškalu za 200-300kn?
Još jedno pitanje: Kad uzimam ugovor za internet dok sam podstanar, jel' taj ugovor glasi na mene? I ako se iselim iz tog stana nakon godinu dana (a ugovor je na 2 godine), jel' tada ja plaćam račun za internet (gdjegod živio) ili se troškovi prebacuju na vlasnika stana?
Ovisi kako se dogovoriš sa vlasnikom stana, može bit na tebe ili na njega, no u svakom slučaju trebat će ti pisana potvrda njegovog odobrenja.
Ako se odseliš, moraš s guzdom ili alternativno cimerom koji ostaje u stanu potpisat ugovor o prebacivanju neta na njegovo ime (pod uvjetom da je bio na tvoje, jel).
U suprotnom će računi nastavit dolazit tamo... Ali na tvoje ime, pa ako ih nitko ne plati mogo bi ti najebat. :D
Interesantno... Hvala, morat ću onda vidit sa guzdom za koji dan.
A jel' ima neko iskustva s novim ukopčavanjem neta? Kolko ja znam stan nema ni aktivnu telefonsku liniju pa me zanima kolko bi mogli čekat da nam uvdeu net?
Pa imam ja... :)
Ovisno kojeg operatera uzmeš, naprimjer ja imam B.net i oni uopće ne koriste telefonsku liniju, nego ti provedu koaksijalni kabel. Sad, ne znam jesi li u zgradi ili nekoj kući, ali ukratko, kroz 2-3 dana otkad nazoveš dođe ti njihov radnik, i onda od najbliže razvodne kutije vani ili pak čvorišta u zgradi ako ga ima provede kabel do stana, probuši negdje rupu kod vrata, provuče u stan gdje mu ti kažeš i tamo montira modem. Još samo potpišeš ugovor i to ti je to.
Šteta što nema bneta tamo gdje sam ja, onaj super carnet je najbolja stvar na svijetu. Vjerojatno ćemo uzet h1 - 160kn/mj, 10mbps + fon.
Bitno mi je sam da ne moram čekat nekih mjese dana, ubit ću se bez neta :)
Jes lel, najbolja stvar, samo ak te skužde da previše drkaš po torrentima uzmu ti net. ;D
Štaćeti fon, ko da nemaš mobitel?
Cura je otišla na faks, živi u iznajmljenom stanu, ali tamo nema net, a treba joj za faks i sranja. Koja bi joj bila najbolja opcija? Neki mobilni stick onaj? Ili možda neka tarifa pa koristiti hotspot sa mobitela? Mislim da se uvođenje interneta ne bi isplatilo jer ne zna koliko će biti tamo, a i nije da se baš razbacuje sa parama, makar ni ne znam koliko više koštaju paketi.
Posto sam imao istu situaciju prosli tjedan mogu ti odgovorit :D
U tcomu imas one USB stickovem + dobijes jos popust jer si student. Mislim da moja placa 80kna flat. Nekakva L tarifa.
Mozes uzet i manju pa te dodje jos jeftinije. Brijem da je ova tarifa, al mozes pogledat i druge.
https://www.hrvatskitelekom.hr/inter...dX3kAwYEWmjg41
Kakva ti bude brzina nakon tih potrošenih 6gb?
Ma fon je uključen u tu ponudu, oni nemaju samo internet. Uglavnom, najjeftiniji je i najbrži poslije onog superbrzon bnetovog carneta kojeg nema :(= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Nepostojeća
Imam kakvu tocnu brojku?
Hvala Paran0a. Šteta što je akcija za ovaj tvoj istekla jučer, ali mislim da će joj i ovaj za 2GB pune brzine biti dovoljan (odnosno 1GB, ali je promo akcija do 30.10).
http://i.imgur.com/fjD0pO3.png
Uglavnom, ako sam dobro shvatio, dobije se nova kartica i ugovor na 2godine. Plaća se 8kn taj stick ako se uzme preko webshopa i mjesečno se plaća 76,22kn. Za to dobije neograničeno interneta, ali samo 2GB po punoj brzini. Nakon što pređe dobije neku mutavu brzinu do idućeg mjeseca. Jel tako?
Rekao mi je frend da nakon toga surfaš ko sa modemom od prije 20 godina. Eventualno da provjeriš mail, ali za išta ozbiljnije brzina je premala.= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Da tak bi islo. Ak te jos nes zanima mozes pitat nekog u t-com centru odgovorit ce ti.
Meni curi ionako treba samo za faks i fejs tako da sumnjam da moze potrosit vise od dvije gige mjesecno.
Frend uzeo bnetovo carnet sranje, nakon 3 filma koja je preuzeo, doslo mu na mail upozorenje i limitiran mu net taj mjesec. :D= Citat =:
Izvorno postao loo
Same here. Stranica veleucilista, fejs, wikipedija ili nesto. Bice 2gb dosta. Tnx!= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Čekajte da vam opale po Jubitu.
Jel ima tko od vas tremu kad izlaže/priča bilo što radi ispred veće skupine ljudi :oops: Još u srednjoj sam mrzio čitat ispred razreda, a sad na faksu je problem držanje prezentacije u salama. Srce počne tuć ubrzano, zastajkujem dok pričam, glas mi puca i još dosta neugodnosti. Ima li kakva lagana, bez receptna tableta za riješit se toga ili bilo kakvo drugo rješenje?
Prestat bit pička. :'>
Jedno pošteno brukanje pred svima.
Rado bih prestao bit pička, ali je to jako teško mijenjat. Ovo zadnje zvuči brutalno.
:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((= Citat =:
Izvorno postao Falus
Alkohol.
Šta ti cmizdriš Stormkrov, imat ćeš možda 1-2 izlaganja po semestru na informacijskima. I još k tome ak je grupno možete se dogovorit da ti ne izlažeš.
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ipak mi je malo grezo pijan doć na faks, ili pit u 10 ujutro.= Citat =:
Izvorno postao Paran0a