Meni je Ebony strašno sexy, ali bez kacige. Jedino mi malo ramena felšaju, da bar su pauldroni izraženiji mrvu.
Printable View
Meni je Ebony strašno sexy, ali bez kacige. Jedino mi malo ramena felšaju, da bar su pauldroni izraženiji mrvu.
Šta će vam high end armori kad fur armor najbolje izgleda. :)
Šalim se naravno, ali moram priznati da mi je bilo žao kad sam fur morao zamjeniti sa studded. Fur armor mi jednostavno bolje izgleda.
koji su sve heavy a koji light?
i kak idu po redu kvalitete oruzja i oklopa?
Ovdje imaš sve o oklopima:
http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Armor
Upravo testiram Destruction sa onim likom, lol kako beskorisno na Master :rotfl: Conjuration je nemjerljivo bolja škola od Destruction xD
Još moram isprobati Two Handed kako spada i onda sam probao sve. Za sada me najviše privlači Arcane Assassin, najzabavniji mi je...
dobra :)
ajme meni, skoro sam poginul kod quest-a za jednu deadru... di onom macku moras donesti sastojke... pa 3 sata sam jahal na dno tog kompleksa... a za kaj... tam nist, samo neki stit, koji i tak ne koristim...
nego, di ima skeleton key? u thievs-ima? il se moze naci i bez njih, jer necu jos k njima...
U Thiefsima je, da, dio njihovog "main questa". Možeš ga i zadržati, ali onda nemreš riješiti Thief's Guild do kraja. I moraš jahati dosta po guildi da dođeš do njega pošto je među zadnjim, ako ne i predzadnji quest.
Kao High Elf, dal da se pridružim Stormcloaksima ili ne? Mislim, probat ću i jednu i drugu stranu, al za prvi prelazak, kaj je bolje.
Mislim da bi High Elf trebao bit na strani Imperijalaca...
M'aiq does not like Mysticism. M'aiq prefers practical stuff.
Skuzio sam koje su najkorisnije vjestine u igri i na njih cu se fokusirati kod novog lika, curke Martine.
Archery + Light Armor + One-handed + Restoration + Smithing + Sneak = Win
bezveze...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Kao high elf si izbriši lika, gade fašistički :D= Citat =:
Izvorno postao Aral
100 ways to die in skyrim :)
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... mqGHXsF1Lk
7. :pray:
Postao sam companion i prije nego sto sam postao nisam imao bounty uopce. I sad odjednom whiterun guards me stalno napdaju.. jel to zbog toga sto sam postao companion ili?
Haha :)= Citat =:
Izvorno postao Aerial
LOL @video :rotfl:
a sada fino napisi kako ga conjuras i kakav je u usporedbi sa DLordom= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Erm nisu svi High Elfovi fašisti.
http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Thalmor
Thalmor je vladajuca vlada. Smatrajte to kao da im je HDZ dosao na vlast.
I totalno ne kuzim zasto bi Stormcloaksi dopustili ikome osim Nordovima da se pridruze Stormcloaksima kada mrze svakoga tko nije Nord...
isao obavljat misiju za companionse kad moram ubit escaped prisonera. I taman naletim na nekog zmaja i ja random ga gadao u planinu i uspijem nekako ubit tog prisonera koji je bio gore u planini :D
Taj frajer stvarno nema srece onda XD
ne kuzim ovaj skull of corruption... capture-al sam hrpu dream-a, al neznam kaj sad mogu s njima...
Piše ti da staff radi 20 damage-a, osim kada ga napuniš snovima, onda radi 50 damage-a...
Šef graybeardsa :D Loved it.
Koliko sam shvatio ne mrze oni sve koji nisu Nordovi, nego samo Elfove koji su za Thalmor.= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Točno. Dark elfove ionako svi mrze pa je sick buthurtan jer su neki seljaci u Windhelmu bili bezobrazni prema njemu.
e ne kužim,,,odem i pobijem one vještice i donesem glave u jovaskasr (znam da se tako ne zove ali zante na što mislim)
hvala
Samo nastavi dalje s glavama u inventaru...
@*Fila* Zadnji quest Companiona će ti omogućiti da se izlječiš
"Even an Elf can have a heart of a Nord."= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Dok god si dijete Skyrima i poštuješ Nordovske običaje, prihvatiti će te... mada istina jest teže civilima živjeti jer jesu manje tolerantni nego Carstvo.
Di najlakše nabavim neko oružje il što već koje abzorba dušu? : D
..imao sam problema sa tim vampirizom i u Oblivionu i naprosto ih hejtam FFS!
Help, thank you.
pih, ja mislil da bu neke koristi od tog stapa... pa nisam lud da bauljam okolo s tim stapom i tucem neprijatelje, lol...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
ak vec nisam naletel na 5-6 oruzja sa soul trap-om, dagger, greatsword, mace, bow, ma nema cega nema... a imas i magiju za kupit, pa ju prvo lupis na protivnika, uzmes normalno oruzje i prikoljes ga...= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
nego, kod enchantanja, ak disenchantam recimo trap soul za 2 secs, vise nemogu disenchantat trap soul za 10 sec? jer kad probam napravit oruzje, uvjek je 2 sec... a na glupom bow-u mi je 10... ili mi za to treba neki perk il veci level enchantanja?
zna ko recept za neki bolji healing potion?
Kad disenchantaš, učiš samo efekt, jačina tog efekta kasnije ovisi o jačini Enchantment skilla i o perkovima.
Što se tiče soul trap oružja, doslovno se spopikavaš na njima u igri :D
PS: Znači sve jedno je da li si ti disenchanto item sa +10% na skill ili +1000000% na skill!
Moram priznati da nisam na niti još jedan naletio : (
..budem si onda tu magiju popiknuo negdje, ako je ima i na skrolu nekom, još bolje.
Budem si to izguglao, hvala momci.
Rollao sam orkaču, thief. Taman dobio assassin's blade i sneak roll perkove... predivno :D
Cijeli feeling šuljanja i opreznosti mi se više sviđa nego slijepo charganje s warriorom.
Btw, modificirani Forsworn armor je predobar na ženskim likovima <3
Par slika divljakuše (zove se Beauty Gro-Gorgeus xD ):
oprez, bradavice
Eh, fuck it, ipak neću na onaj glass cannon build.. kolko god dmg možda bio sulud, više mi se sviđa biti versatilniji..
Nip slip.
Haha, to neki mod? :D= Citat =:
Izvorno postao Xero
@Aerial, ako želiš da ostane čarobno, nemoj dizati Sneak iznad prvog levela (L1 prvi perk) pošto te kasnije otkriju samo ako je full vedri dan i trčiš dok se šuljaš ili ako ti baš stanu na facu ukoliko je mračno vani xD
EDIT: Moj sljedeći lik će biti: - Nord!
Conjuration
Archery
One Handed
Sneak
Smithing
Enchanting
Ali bez godly itema, odnosno samo koliko ti defaultni skill dopušta (znači bez boostanja skilla iznad 100 sa enchantevima i potionima)...
Probao sam sve "klase" i niti jedna mi nije zabavna kao asssassin klasa. Bow je gušt pošto imaš kaj ciljati i pratiti metu, a ne samo button meshati...
Yes, moddani forswornS(onaj obični, ne extra skimpy) i ..ummmS:D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
ja ne vjerujem... sposoban sam izgubiti se u dungeon-u, i ne skuzit vrazji lanac, omg...