A što je onda ovo? :D= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Printable View
A što je onda ovo? :D= Citat =:
Ofarbaj to u bijelo i bit češ službeni forumski djeda mraz^^ :D
edit: ili ti ja dam koju sijedu, nije da mi fale :)
Arbiter, W3DR4N, loo, Deadwalker i ostatak muške ekipe. Ne pita vas se. "Njih" se pita.
Eto vidite... :D= Citat =:
Izvorno postao angel eye
Uostalom lako se ja ošišam ako mi se ne svidi :)
Spoznao sam da mije Bryan Adams, sudeci po last.fm-u, debelo najdraži pjevač :D
Dakle,pustas kosu da bi imao vise sanse kod cura?
:(
Vjeruj mi, meni je 50ak cura reklo da mi ovako puno bolje stoji. To što jedna cura s foruma koju čak ni ne poznaš voli dugačku kosu neznači da sve cure to vole :wink:
A i javilo se nas par koji smo imali dugačku kosu i ošišali se. Ali mislim da je to samo faza i da čak i ako pustiš da neće ostat dugo....
pa nece ju pustati da ima vise sansa kod deckiju.
imo, tak i treba
da, problem je što neki osnovni fičuri nisu ugrađeni, nema NPC-a i sl. stvari... Još fali built-in quest log i script sistem... i jos neke stvari.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
a ovo da možeš importat 3d je nešto predobro!
Samo pusti kosu... ja imam dugu kosu i sve zene se loze na nju, okupe se oko mene i kazu "Kako imas lijepu kosu, bas si sexy"(u vecini slucejeva samo prvi dio recenice) I, da imam bolju i lijepsu kosu od 90% zena(iako je ne odrzavam ) nizam egocentrik ni narcisoid ali to je istina. dugakosanekrokvlt= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Pa i meni su se okupljale oko kose i pravile pletenice i šta sad? Onda sam bio odvratan, a sad sam seksi 8)
Ja sam prelijep i sa dugom i sa kratkom kosom.
nisi.= Citat =:
Izvorno postao System
Jeste :oops:
Jesam
Ako nisi primijetio dosad, gotovo sve što kaže je vezano za cure.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
A ne,nisam :)
Dosadno mi je... nitko ne želi L4D2 sa mnom... :(
Istina. Pa kod nas u gradu se cure ljepe na dugacku kosu ko muhe na govno :)= Citat =:
Izvorno postao System
Jos kad neko ko ima dugacku kosu malo protrese glavom... pfffff pola parka gleda u njega :P
btw: inace Vinkovci i Rjeka su prjestolnice hrvatskog ROCKa :eyebrows:
Sad ste i vi nešto spoznali :D
A i kosu pušta što mi je ludo kad neko svira gitaru i mlati kosom... eee... :pray:
btw. 7800 8)
Hocu da budem baren zenama, kako?
A pusti onda kosu, al' ja mislim da ti neće dobro stajat...
Na stranu: "BTW" i "inače" jedno do drugog... Vinkovci? Stvarno? Shorty je roker?= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Ovo?= Citat =:
RIDER je novi Jerry
Dodaj Pingvinovu bradu i imas win :)= Citat =:
Izvorno postao Maloki
-.-'= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Nismo svi reperi.
The Karambol, Superstar, necu zvake ocu kusur, pogreb x, Septica, Satan (punk-rock srodno je... :D ) + još gomila tamburaških bandova, a ko zna drndati po tradicionalnim zna i po rockersim gitarama... :D
Hrvatska rok scena ne postoji još odavno... ovo tu su sve neki kvazi garažni sranje bendovi... svaka čast ako netko to može slušat...
O ukusima se ne raspravlja...
Lol, mogu i ja nabrojat 20 lokalnih rok sastava.= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Dokaži.= Citat =:
Izvorno postao System
Ane, jebote :>= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Lol, čak bi i ja to mogao. :(
Jedan se zove ''Kila krumpira''. :)
On topic (topic o dugoj kosi i divljenju cura:) ): Jedan iz mog razreda ima dugačku kosu i nekad mu se ženske igraju s kosom. Isto tako ima njima predivne trepavice i redovito ga pitaju dali koristi maskaru. To što im se nešto sviđa ne znači da žele to imat na svom dečku. Ja osobno ne bih baš volio da me cure ispituju dali koristim maskaru :|
Ja imam dugu kosu i povremeno nosim kikice.
Kratka i nagelirana kosa je gej.
a kak foraaaaaaaaaa ^___^
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Olol.
Odgođen kolokvij, jeaaaaaaa
Spoznao sam po ko zna koji put da je Azra jebeno najbolji bend. SVE pjesme su im predobre i mogu ih slušat svaki dan cijeli dan. A tek kako su im dobri tekstovi kako đoni ima moćan glas iako baš ne zna pjevat. Sve bi dao da sam bio živ prije 20-30 godina :cry:
Hm, to sam i ja mislio, no onda sam otkrio da sam previše trom. Svejedno, pusti!= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Neke stvari se nikad ne mijenjaju....S:D= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
dobra klasična u pozadini <3= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Slažem se. Ja imam istu taku 8)