A i na darksorrowu nas ima puno ;P
Printable View
A i na darksorrowu nas ima puno ;P
je, tak je :D
lagsorrow ti je jedan od servera sa vise hrvata
Nevezano za sam gameplay, ali vezano za WoW - što mislite kakve će posljedice imati činjenica da je Kina već mjesec dana isključena sa WoW vodovoda i sada jad se lokalni igrači pokušavaju prebaciti na druge regije kako bi mogli igrati? U isto vrijeme, na scenu stupa masivni Aion koji je već okupio i više nego dobar broj igrača, zajedno sa WAR-om koji tek sada dolazi na istočnu scenu. Istovremeno, dolazi do glasina kako je nedostupnost istočnih igrača smanjila astronomsku broju od 11.5 milijuna pretplatnika na ~6 milijuna?
http://www.eurogamer.net/articles/chine ... or-a-month
Ma je da ce se smanjit broj igraca ali ne za tolko vjerovatno ce i svi probat Aion ali ovisi nekima ce se svidjet nekima ne a i wow ce uvijek imate svoj dio fanonva neki ce odlazit pa ce se ponovo vracat tako da ...
Jel to isključivanje Kine posljedica anti-farmerske politike Blizza ili anti-zapadnjačke politike Kine?
edit: u biti, Blizz je bio nezadovoljan sa uslugama firme koja je prije hostala WoW u Kini.= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Mislim da su nasli novog hosta, ali nemrem se sjetit
ma sve su to gluposti :)
jedno brzinsko.... u guildu mi fali tenkova pa sam si ja kao 2nd spec stavio prot. E sad naso sam par buildova i ovaj mi se cini kao najbolji
http://eu.wowarmory.com/character-talen ... dy&group=2
jel ima tko kakav savjet ili je ovo ok?
koji racku je s game kardovima
nema ih u HR tj. u algoritmu a mislim da je on dobavljac za hrvatsku jer kao nije platio proslu posiljku
kupi kreditnom i bok
kaj ti mislis da svi imaju kreditne
Da.
= Citat =:
Izvorno postao Petlare
mata? tata? baka? deda? frend ?
i da svi imaju danas kreditne, to je lol naćin života, živimo od krede
nebi se složio jel meni familija ne uplacuje wow ko vama bjednicima
Pa ono... oni plate karticom, ti njima daš gotovinu na ruke. Istu gotovinu s kojom bi kupio prepaid.
= Citat =:
Izvorno postao Petlare
lol prije bi rekal da si ti bjedan kaj se neznaš snaci
Jebga...Nesjeda svima placa odma ispod hrasta.= Citat =:
Izvorno postao flander
Kolika je mogućnost da su mi izbrisali acc ako nisam par mjeseci igrao niti plaćao?
nikakva, to se ne briše
ja nisam igral cca 8 mjeseci i ostal je netaknut aka frozen
0% ?
a neznam. isprobao sam sve moguće kombinacije koje inače koristim za nickove i passworde, nije išlo. onda sam probao na forgot pass pa opet nije išlo. :hangin:
evo sad moje pitanje
pocet cu igrati wotlk i nznm koja rasa da budem.molim vas pomozite sto prije.
Lol, igraj s onom rasom koja ti se najviše sviđa.
Mislim da je klasa bitnija od rase :)
igraj s trolom nemos falit
ok.hvala na savjetu= Citat =:
Izvorno postao Wizard
i je mi mozes reci koja klasa mi je najbolja ako budem trol?
ovisi sta volis igrat, sta hoces biti, melee, ranged, caster, tank, hiler, svega toga ima kod trolova :)
Za alijansu Night Elf i Gnomeki <3
Za hordu ... undead? Tauren?... ne znam, svi su gadni (jedni su zgodni, ali gay) :P
Ali me ipak srce vuče da rerollam hordu. Možda jesam Alijansa sa gnome mageom i draenei death knightom (da, popustio sam), ali izgaram od želje da malo roamam Mulgoreom, Durotarom, zafrkavam se po Orgrimmaru i to sve bez da me stotine pripadnika Horde pokušavaju ubiti. Don't get me wrong, sviđa mi se moj mali Gnome, ali Allyji mi idu na qratz u PvP-u. Slabo organizirani (osim ako je riječ o guild stvarima), nastavljaju prodavati i kupovati stvari te LFM dok Horda polako prilazi IF-u da sredi kralja, duelaju i ginu kao muhe ispred SW-a dok opet Horda prilazi da sredi kralja (Tko je samo osmislio te achievementse?), u world PvP-u te ostave samog i bježe okolo (osobito u Grizzly Hillsu, koriste činjenicu što ima hrpa stabala pa se posakrivaju i ostave te samog...jbni LoS), o battlegroundsima neću ni početi. Jedino se ne bavim arenama, ali vjerujem da i tamo sakaju. Guild raidovi, bilo PvP ili PvE, redovno prolaze kao od šale, ali ovako random PuG-ovi i slične kreacije fejlaju i to epski.
Najradije bih rerollao Tauren druida negdje na nekakvom PvE realmu samo da više ne gledam Alijansu.