Vulkan iz reklame za novi GTA zbilja sliči Eiffelov-om tornju.
http://img27.xooimage.com/files/f/6/c/big8-155ecdf.png
Printable View
Vulkan iz reklame za novi GTA zbilja sliči Eiffelov-om tornju.
http://img27.xooimage.com/files/f/6/c/big8-155ecdf.png
Koji bi smajlic odgovarao mojoj reakciji.... mozda ovi. :o :?
Sta da ti kazem, ja ne vidim dodirne tocke ama bas nigdje.
Fora je sto ekipa pokusava odgonetnuti gdje bi mogao biti iduci nastavak, ali ja mislim da ta slika i onako nema nikakve veze sa tim.
Meni bi bilo super da se iduci nastavak radi u Pekingu.
Da, i mene to impresionira. Svaki detalj uspoređuju s novim gradom. Predobri su, nadam se da će i uspjeti u otkrivanju.
Ok nakon nekog vremena sam odlucio ponovo instalirat gta 4.Nakon instalacije igre , patcheva spajanja accountova (sve zajedno se produzilo na jedan dan posvecen instaliranju igre ) igra mi odbija raditi. To jest odbija raditi normalnom brzinom .Nakon sto kliknem ikonu igre trebam cekati oko 10 min da se igra otvori . Sve radi normalno do loadinga save gamea koji je sam cekao oko 15 min nakon cega sam odustao.Slao sam rockstaru e mail ali nista oni ne reagiraju.
Dali ovdje neko ima ideje o cem se tu radi ?
PS i da imam dovoljn jak komp za pokretanje igre (igro na mediumu sa 30 - 40 fpsa)
PS 2 i da igra je orginalna
Koji OS? Meni je loading na sedmici znatno duži nego na XP-u.
XP, na sedmici je normalno radio .
Ali imao sam prije igru i na xpu tak da nije u tom problem
Dobio sam igru danas,sutra cu je instalirati :)
Install in progress. Konacno imam proc koji moze prozvakati igru. :)
A to je?!= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
AMD Athlon II x3 435 2.9Ghz. Igra bi sada morala ici ko beba posto me prije jedino proc kocio od normalnog igranja. Testiral bum sve frapsom pa javim dojmove.
Sa trojezgrenim procesorom bi trebao dobiti maximum 50 FPS-a. Za 60 i više, Quad!
Anyway, lijepi proc. Uživaj!
Evo, testirao igru:
http://www.imagesforme.com/upload/1a4fcc03.jpg
prezadovoljan :)
U stvari jako loše...ja sam imao u tom benchmarku 50 fpsa avarage sa kompom u potpisu ( 1680x1050 high ) pa je igra svejedno znala zatrokati u nekim dijelovima .Sa starim X2 5400 sam imao otprilike isto kao i ti ali na 1680x1050 rezi...nekaj ti ne štima ili ti je grafa velika kočnica.
Ustvari ocekivan rezultat (ako usporedimo sa mojom konfom).
Samo mi je nejasan CPU koji je radio na 99%. Tu nešto ne štima.
Kad smo vec kod CPU-a...Rider ti imas quadcore, jel? Na koliko tebi radi?
Nisam puno igrao odkako sam kupio drugi monitor tako da nisam previše isprobao igru na Wide rezi (tj 1280), ali dok je bio na 1024 (sve na low) radilo je na 40-30 FPSa nekih sat vremena nakon cega sve steka pa moram iaci i uci u igru.
Kolko sam zapazio, odkako je na 1280 radi na nekih 25-30 FPSa, ponovo sve na low ofc.
Ocajne postavke ali barem igram igru kako spada.
Inace grafa je gigabyte 8600GT 256 vRAM, pasivni hladnjak.
A zezaju me nesto teksture, pa sam prckao nesto po commandlineu. Ovo me muci:
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_eadbfd8e.jpg
Zna netko kako to rijesit?
Jel ti se barem nakon nekog vremena ucitaju?
Ako da onda probaj derfagmati disk. Ako ne probaj pukniti najnovije drivere za grafu. nezz
Smanji detalje, pogotovo draw distance.
Nope. Cijelo vrijeme imam to plavetnilo. Sve na kompu je redovno updetano i "održavano". Mjenjanje postavki također ne pomaze... :(= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Daj me nemoj....pored quadcora ti imas grafu sa pasivnim hlađenjem... (izgleda da si samo novi proc i monitor kupio, ha? :D ).= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Ma nije bitno... nego me zanima na koliko ti % proc radi?
@Deadwalker... mozda da probas iskljuciti Vsync? :? Mada nisam siguran dal ce to pomoci.
Velis prckao si po komandline-u. Jesi li vratio sve kako je bilo? Nemoj se zezat sa tim.
mislio sam na onaj .text file gdje se maknu restrictionsi...vratio sam sve kako je bilo, al opet sve isto
Da. Bilo je privremeno rješenje, a sada je samo napast.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Da kupio sam maticnu, proc i rame za 3300kn i jos mi je sestra dala 1000 za monitor. Da previše sam platio ove prve 3 komponente...
A CPU usage... nisam previše pratio ali odokativno mi je ždero oko 60-70%. Vjerujem da bi išlo i manje da je grafa bolja.
Nemate niti jedan jedini patch. Ne očekujte više od 40 FPS-a u igri.
Žao mi je, ali ukoliko hoćete pošteno odigrati igru, morate imati zadnji patch instaliran. Za to Vam treba originalna igra. :S
khm khm... na polici mi stoji dvije originalne kutije dotićne igre... :roll:
Riješio problem. Kao što sam i mislio, grafička je problem. Pošto je igra takva kakva je i ako stavim visoke detalje, teksture se jednostavno uopce ne učitavaju. Ako stavim medium/high, teksture se ucitavaju, ali presporo ili gotovo nikad. Ako pak stavim medium/low detalje, sve normalno radi. Doduse, lako si ja u commadlineu povecam dostupnu video memoriju i onda uopce nema problema s teksturama, ali igra onda nema stabilan framerate nego dosta varira. Kod mene je graficka ociti problem i koci normalno fluidnost igre, ako pretjeram s detaljima. Svejedno, uspio sam dobiti stabilan framerate(25fpsa) na medium detaljima s distance view na nekih 20 sto je sasvim pristojno igrivo.
I ono, nadam se da si patchirao igru jer su dosta poboljšali performanse.
Naravno. Imam instaliran zadnji patch
E to sam htio cuti. :thumbs2: 60 - 70%. Super. Kod mene je jedini problem zagrijavaje preko ljeta. Imam dual core pa GTA IV dere proc na 100%.= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Kupio sam si novi hladnjakSza proc, ali po ljeti ni za cut. Ne mozes ga ohladiti. Moram cekati hladnije dane ili da padne mrak.
Sad jos drzim fige da mi novi bios podrzava quadcore i za ljeto cu si ga kupiti onda.
Rider32 zasto imas dvije igre? :? Ili pod kutije mislis na onu vanjsku i unutarnju.
Ma imam jednu svoju i jednu koju je narucio frend ali kreten nikako da mi d apare za igru, a ja nedam igru dok nevidim pare.
Frenda ti... :thumbs1: