Ursa mi ima najjače ime.
"Fuzzy Wuzzy" :rotfl:
Još kad' ga vidim onakvog bedastog i ludog, fuzii vuziiiiiiiiiiii...!!!! :rotfl:
Printable View
Ursa mi ima najjače ime.
"Fuzzy Wuzzy" :rotfl:
Još kad' ga vidim onakvog bedastog i ludog, fuzii vuziiiiiiiiiiii...!!!! :rotfl:
ma u ovoj novoj verziji... moghul khant hit him :pray:
A trebaš vidjeti ime u staroj doti od trolla, nešto u stilu đeh'rahan. :rotfl:
Ja i frend igrali tu staru dotu u LAN-u danas, joj komedije kada sam mu vikao, bježi dolazi ti đehrahan! :rotfl: A on mene za*ebava kao, bjei, dolazi ti fuzi vuzi! :rotfl:
E, a interesantno je to, što smo igrali 6 mečeva po 5v5, s time da smo mi skupa, i nema teorije da na staroj doti zabiješ botove, kao da imaju razvijeniji AI, nego ove novije dote.
Pokušavali smo razne kombinacije, čak i odabirom da naši heroji budu uberi, a njihovi kuleri, pa bi nas opet vodili 40:1. Jedina kobna kontrola nam je bila, ja Veno, a on onaj knight na konju koji za svojih ne znam, cca 70 mane napuni sebi ili drugome 300 mane. I tako samo redam wardove od oko 450 HP-a i svaki ima na fast napad od oko 40, tko god se približi, killnemo ga, od toga, čim krene do mene doći moji wardovi mu oguče pola HP-a, mi ga malo napeštamo, podijelim mu poison, on svoje napade iskoristi i pri bježanju moji wardovi ga ubiju, i tako ih pritišćemo sve dok nam ne dođe njih 5 na nas 2, i da nemamo nikakve šanse, ali ta kombinacija je full ubojita, ne samo za kripove, nego i za heroje, čim nam se zaleti neki heroj, wardovi ga tako napeštaju, i ako se u šutu ne okrene, mrtav je, nešto kao 00-24 rashata ulti, slično je sa veno-m kada imaš beskonačno mane. :D
lol @ imba AI
AI imba? Ja sam stalno igrao 1v5 insane AI i nikad nisam izgubio.
ofc
AI nikad nemoze biti imba... (barem se ja nisam susreo sa takvim)
tj. bio je jedan u nekom tenisu na SNESu D:
Nije isti AI. Npr. u novom AI-u, kada i napadaju bazu, odeš preko mape do njihove baze, napadneš im jendom tower, oni se svi vraćaju kako bi obranili tower, i samim time ti više ne napadaju bazu, a u ovom starom AI-u, ti njima napadneš tower, oni tebe ne je*bu ni stručno, ili se eventualno teleportira samo jedan njihov heroj da te otjera, dok ostali tebi razvaljuju bzu. Ili kada te napadaju, odu svi nevidljivost, okruže te i ne možeš pobjeći, ili ti ide jedan naprijed s kripovima, dva s boka i dva s leđa, kao da su organiziraniji. U glavnom, kao da imaju bolji AI.= Citat =:
Izvorno postao dale
A i ne znam kako ti igraš 1v5 s njima, jer bi te zabili da je to nemoguće i smješno, ne govorimo od Computeru Easy, niti Normal, već Insane uvijek. Možeš ih uništiti ako se boriš kao pičić, ali ubiti im heroje vrlo teško.
Šta pričaš ti? Igram dotu godinama i pro sam jebote. AI sam uvijek lagano pobjeđivao. A i to easy, normal i insane ni ne utječe na to kak igraju, već kolko para dobiju il tak nešt (bar je tak prije bilo)= Citat =:
Izvorno postao C
Pa mogu i ja na novijim AI-evima, ali probaj na onim prvim. TI njih pritisneš i do baze ih stjeraš, a onda se oni svi skupe i po midu udare, bez vraćanja, a tvoji botovi su previše glupi da bi se borili s njima, a ti 1v5 sam protiv njih, skoro duplo manji level od njih nemaš nikakve šanse. I ne staju dok te ne unište.
Pobijeđivao sam AI-e 1v5 i na starim mapama. Ne znam, izgleda mi da si tek nedavno počeo igrat dotu, jelda?
C- kadi gras 1vs5 , dobivaš više exp nego njih 5...budeš veci lvl ,
Da, tako je, par mjeseci, ali nije do mene, evo ranger zna kakav sam u doti, sve sam naučio i sve znam, nego je problem što su tvoji AI-evi skureni, a njihovi uberi. Npr. tvoji se sami zalijeću na njih i davaju im ako svoje golde i exp., jedan po jedan, a svi ste slabiji. Nema teorije da pobijediš.
@Znam. Pa neka on pokuša sa svojim frendom 2+3v5 staru dotu.
Nemoguće. Vidjet ćeš ak nastaviš igrat kolko ćeš neusporedivo bolje igrat za godinu dana nego sada i bez problema ćeš moć 1v5 izdržat protiv AI-a, vjeruj mi.= Citat =:
Izvorno postao C
Opet ti velim, nije do tebe i tvog frenda, nego do tvojih botova, kužiš? Koliko god da si dobar, kada se tvoji botovi zalete na njih po jedan u redu, ili kada bježe sa 20 hp-a, i vrate se kako bi se borili i sl. Nema teorije.
A jebote, šta da ti kažem, kad igraš tek par mjeseci. Sam nastavi "vježbat" i vidjet ćeš. I btw, očito ne igraš protiv pravih pro-ova, jer su uvijek ljudi (ak dobro igraju) teži protivnici od AI-a.
Pa sve ove mjesece (3 mjeseca) igram na Gareni, nikada nisam protiv AI-eva igrao. Na početku sam nabacio protiv AI-a, dok nisam pohvatao sve iteme, i onda tri mejseca za redom na Gareni, sada sam LV 10, i jučer me frend naveo da igramo protiv AI-a, ali tog starijeg, i tako me navukao, i mi igrali 5-6 dota, 2+3v5, ni jednu nismo dobili. A novije dote, kako god da igramo, razbijemo ih k'o od šale.
U glavnom na Gareni igram potiv svega i svačega u ovih 3 mjeseca.
Protiv svega i svacega igras da..
Probably nisi naisao na nijednog dobrog igraca zasad...
Nemoj to shvatiti kao uvredu ili nesto, svi smo prosli taj trnoviti put .p
@dale - na kojem serveru igras?
c joj isse, pa vid mene...= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
OK. :D
Hoćemo oko 19 nabaciti jednu?
count me in
da vidim kako igrate
Nick?
Moj je 413872, a njegov R4N63R.
na gareni?
anarion.umarth
Na ebnetu [cro]anarion
Ja te dodao, Ranger igra trenutno.
imaš moj emesen u profilu, neznan 100% ocu moci biti tu.
Pa dogovorimo se mi. Meni je i onako bed da ne letim, jer nema ništa goreg. :-x
Ono, imam signal, nema laggova zbog mene i sve OK, i onda samo nema protoka, signal jačine 98%, konektiran, sve djeluje OK, ali protoka nema. I to mi se događa samo u igranju, ovako na netu se to ne dešava. OK je ako mi tako pukne veza kada smo već većinom izgubili, ali kada pobjeđujemo i pukne veza, agrh, i onda se još ne mogu diskonektati, pa kasnije se ne mogu konektati. Pa sam mislio danas oko 19 ići kod frenda na DSL na miru Božoijem igrati. Naravno, nekada se desi da mi veza ne puca nikako i nikada, a nekada uvijek. Sa Rangerom mi se to ni jednom nije dogodilo.
Zovite me mene koji put garena my_dota_style,bnet my_dota_style.
OK, pokušati ćemo, ja sam sada k'o čovjek jednu nabacio i sve smo počistili. :D
aj aj da ja se i ja javim malo ovdje, dugo nisam. inace acc na gareni je opeka_zidarska, pa ako neko oce artiju baciti nek me adda na friends te ostavi OVDJE poruku, jer garenu bas i nemam naviku pregledavati
Rofl, koj ti je to vec account na gareni? Da mi je samo znat kolko ti ih je bannano zbog uporabe map-hacka :rotfl:
Garena - Systematic
B.Net - reqoR
na ebnetu nikad nisam igrao ni nemislim pa nemam acc..
btw brijem da me na gareni nemozete dodat jer sam full, ali na bnetu mozete (makar igram jednom godisnje na bnetu xd)