O.o bug
evelyn nije hodala nego lebdjela raširenih nogu i ruku O.o
cijeli game
Printable View
O.o bug
evelyn nije hodala nego lebdjela raširenih nogu i ruku O.o
cijeli game
wow, thx, inace sam igrao s custom skinovima s leaguecrafta ali ovo je definitivno bolje :P
Novi patch preview... Megabuff i čista promijena ryzea. Nerf na rammassovu brzinu u powerballzu i nerf na Vladimirov passive i sanguine pool. I poskupjeli su iteme s CDR, jedan od njih je spirit visage :((((
Hoče li tko game na eu ?
frozen hearth :( Sada se dvoumim da uzme Nidalee pa cu Moakai-a poslije onog tjedna kada bude free, jer nisam navikao imati puno IP xD
Definitivno ne kupuj odmah novog champa, rađe ga isprobaj, pogotovo ako će biti skup :(
Ovo sa skinovima je nešto najbolje što sam vidio za LoL :D
Nego, dvoumim se, LeBlanc ili Lux. Obje su mi super, samo ne znam koji bih maznuo.
Ja bih maznuo obije.
Edit:
Jedini problem oko ovoga je što svi championi u matchu dobiju skinove koje si odabrao:(= Citat =:
Izvorno postao The Fury
Ja bih nekako rade lux, s le blanc sam igrao ali nisam imao pojma s njom :P
Lux ti je teza za igrat nego le blanc. A ja maokaia kupujem odmah bez isprObavanja jer znam da će mi rulat!!
Neistina.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Kako ne? Lux ima sve skillshotove i ljudi uglavnom megasakaju s njom, a le blanc je predobra za hresanje i još ima odličan pasiv, a ne moraš bas niti imati iskustva s njom.
hmm nezz kako kome ali meni je le Blanc bila teza za igrati nego Lux
Skillshotovi nisu teški za koristiti. Čak štaviše.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Da, cak je lakše nego kliknuti na protivnika koji stoji u moru miniona!
xD tako i ja uvijek fulam pa opalim ignite po minionu koji sam ja konj :? :? :?
joj kico moj..
xD
igrao s jannom 5vs5
16 0 11
:pray: :pray: :pray:
nisam mogao scrren
ako nekoga baš zanima neka pogleda na profilu
Death by sexy @ oces igrati ?
Učenje!!!!!!!!!:P
Aff svaki dan ovi problemi s chatom, nemogu arranged ici s frendom =(
Tko vam kriv kada igrate na EU.
Prije nije bilo nikakih problema na EU a i latency mi je kao bolji tu
Koji ti je nick na eu ? meni je bgjkjkj
Lux je definitivno medju laksim champovima za igrat. Ima skill shotove ali opet je lagana.
I plače mali Zeko123....xD
igrali 1vs1
ja trynda 13 4 (3 od turreta) i jedan na pocetku napao ha s 10%hpa xD
Šta je on igrao, i koja mapa?
ryze xDDDDDD
summoner rift
xD
a nema veze sto je ryze mage i sto nema sanse s tryndom xDDD
koi si ti noob, hvalis se sto si me dobio a ja 9 lvl i jos si posli toga uteka......i jos mi na ovon kompu sto je mojsije sastavlja konfu laga za popizdit, 5 min ulaz i 5min izlaz iz igre, i jos se hvalis........ xP
EDIT: CPU 1.7GHz RAM 384...to sve govori + zvucna u kurcu tj nevalja, tako da me mos sleda necu te cut xD
Nego, novi patch previewSima par dobrih promjena, ali i par retardiranih.
Zato svratite u ovaj thread, upvote i komentirajte da spriječite ničim izazvan masakr tenkova i supportova. Hvala.
ja bi se sramio da igram trynda u 1v1, i jos igras protiv RYZEA, daj suti molim te
Champovi koji posjeduju u 1v1: Trynd, Vlad, Udyr, Xin, Akali, Kassadin. Ukoliko izgubiš sa jednim od tih champova u 1v1 gameu, a da nije od drugog champa sa tog popisa, uninstall odma.= Citat =:
Izvorno postao hansi