baš ništa.. ni tamo ni vamo :|
Printable View
baš ništa.. ni tamo ni vamo :|
= Citat =:
Izvorno postao Interceptor
Scumm za DS? Bome jesi.
Slusam Bohren & der Club of Gore...na poslu sam, tmurno je, pada kisa....onak, hrpa papira na stolu za rijesiti. Osjecam se kao neki lik iz romana Ephraima Kishona :)
Ma savrseno
Slusam Bang Bang Mystery Man, chillam, prehladjen sam i tako to.
Još uvijek se osjećam izvanredno i stavljam Broken Sword jedinicu na DS :gitara:= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Slušam glazbu, imam laganu glavobolju i nenoramaln bolimekuraczaškoluitis iz nekog razloga, nemam previše volje za išta, samo da ležim, osjećam se dosta neodređeno
Umorno, cijeli dan pješačim po gradu...jedva čekam dan kad će izumit' tramvaj brži od mene, ovako mi nema druge nego hodati :( :)
Trenutno čituckam nešto i žicam ljude da mi odu po sendvič, al' ne pali...jer nisam muško
Doš'o sa faxa i tako. Čilam.
Oj Str1k, kak' na faksulji?
Došao doma iz škole.
Nije mi autobus stao na stanici gdje je trebao biti obavljen iskrcaj.
Al sam zato vidio super trebu s MILF naočalama.
http://www.hotideas.co.uk/images/pro...ta_glasses.jpg
mljac.
= Citat =:
Izvorno postao Dania
Zar nebi trebalo paliti upravo jer nisi?
Ono, ženski šarm ili nešto slično, u nas jedina "ženska" u razredu i bez toga prolazi više nego dobro :/
Also, strajheru odakle je to iz siga, zvuči dosta kulno
William Blake
Hvala :)
Trenutno, slušam Coldplay, spremam se za školu, osjećam se ok, fin je dan vani :D
spajam laptop na wireless network i neide mi.. osjećam se sasvim zadovoljno
'nabavio' system shock 2 u skoli, FUCK YEAH.
na faksu sam, cekam zadnje predavanje
i opet sam pospan :(
ja sam u pon, na 1. predavanju odma zaspao.
tolko o mojim odnosima prema faksu
(bilo uvodno predavanje pa odma poslije 2h fizike, na fizici sam zakonjao i to zesce)
"...al morat cu te odbit...fkt mi je zao..."
ffuuuu[sup:2el3hf5o]2[/sup:2el3hf5o]
tolko o tome kak se osjecam.
:DDDDDDDDDDDDDD
Nije loše, no tek je prvi tjedan. Skoro sam umro na tehničkoj mehanici. :D= Citat =:
Izvorno postao Dania
Moar info. :)
Taman večerao, sad njopam neke čoko pahuljice koje je stari donio iz Lidla, slušam Blockheada i opuštam se pred trening, osjećam se jako dobro
Wtf, zarazio sam pola foruma s Blockheadom :)
You say that like it's a bad thing :D
Enivej, opet Coldplay, odmaram lagano, par bolnih mjesta, par žuljeva, sutra je zato uživancija, tri sata u školi, tri sata koja kao da i nemamo jer su smiješno lagani, također novi mjesec, a prekostura Kawasaki 3p, ne znam bi li išao :/
Jedem kebab, kasnije ću igrati CoD4.
otkad je škole autorizirano mjesto za prodaju pc igara?= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Zavrsio sa prvim danom faksa XD ono 2 sata govora o stvarima koje cemo raditi,kako cemo raditi and all the crap,oso doma,pojeo cips i jedan juice i sad pijem kavu i surfam po netu u kaficu jer T-com kasni sa dostavom modema..
Evo vratio se s ekskurzije, fala Bogu napokon kući :)
skoro umro od srece kad sam u isti dan dobio novi motor i stari komp se vratio i7Xtreme <3
Pijem Somersby i pripremam se za long "DotA night" :D