Daa, ziher će napraviti epizodu :D= Citat =:
Izvorno postao pimp
Printable View
Daa, ziher će napraviti epizodu :D= Citat =:
Izvorno postao pimp
A da?= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/grad ... kraju.html
Američani su waaay ahead. D:
http://www.24sata.hr/tehnologija/hakeri ... udi-224947
SEGA hakirana.
Koji vrag je to danas. Prvo PSN, pa Bethesda, a onda ovo.
To je sve LulzSec?
Tko je spreman za krijumčarenje informacija?
http://gizmodo.com/5813821/scientists-c ... -for-brain
= Citat =:
After studying the chemical interactions that allow short-term learning and memorization in rats, a group of scientists lead by Dr. Theodore Berger—from the University of South California's Viterbi School of Engineering—have built a prosthetic chip that uses electrodes to enhance and expand their memory abilities. The chip is capable of storing neural signals, basically functioning as an electronic memory, allowing rats to learn more and keep it in the devices.
Naaaaaajs.
Kako se zvao onaj film o tim spikama sa Keanu Reevesom?
Johnny Mnemonic
Koji je imao nevjerojatni 160 GB HDD u glavi :))))
Ane ane. :))))))))))
Meni bi jedan megabajt za šaliće bio dosta.
Sto je najbolje imam majicu od tog tima i dan prije nego sto sam dosao u ZG bas me jedan kanadjanin pitao ocu li gledati sutradan utakmicu. Dobro je sto sam zaboravio bilo bi steta da napokon pogledam neku utakmicu i da spuse :D= Citat =:
Izvorno postao pimp
s 1 MB bi mogao spremiti valjda sve knjige u .txt formatu sta su ti potrebne za 1 semestar. mozda cak i 2. salici ti nebi bili potrebni= Citat =:
Izvorno postao The Boz
"Sniper shot me in the shoulder"? Bwadhawha??
biti će krvi= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Mislim da ovo neće dobro završiti... Mislim, mogu oni biti supah hakeri and all, ali američanska vlada kad zabrije na nešto ima praktički neograničene resurse, i ako ih ovi raspizde prije ili kasnije će ih pohvatat.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
I još k tome, mislim da su se zajebali time što su anonimusi... Jer onak, recimo onaj WikiLeaks lik, kladim se da bi se američani i drugi njega zbog milion razloga htjeli riješit, ali kako je on javno poznata ličnost onda im je zajeb to sprovesti.
A ako uhapse nekog hakerića iz neke Mrduše Donje, koga će biti briga...
Daj pisi normalno jednom, jebemu zivot :|
Jest, ali takvih hakerčića iz Mrduše donje ima na stotine tisuća i stalno dolaze novi. Ne vjerujem da postoji ijedna organizacija, vlada ili država koja je sposobna ukloniti takvu prijetnju. Ne bih baš dao ruku u vatru da Anonymous nema nikakvog lidera, ali ako je to stvarno tako onda su poprilično moćni.
Pišem ja normalno, to ti tripuješ.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
@Kameleonče
Lider ili ne, prilično sam uvjeren da od tih xyz hakera nisu svi na istoj razini. Ako bude trebalo, hapsit će one najopasnije...
ne, hapsit ce one najbezveznije -.-
also gogogo Anons! gogogo Lulzsec!
Ko što ragna reče, oni vješti će biti teško ako ikad uhvaćeni dok će one neopreznije i nevještije moći vrlo lako uhvatiti, naravno tada će ih prikazati kao vrlo opasne prijetnje ali će se sranja i dalje nastaviti.
Hakerčića iz Mrduše donje ima na stotine tisuća i stalno će dolaziti novi dokle god su oni tek manja smetnja, kada oni prestanu biti tek manja smetnja onda će jedno 20 hakerčića iz Mrduše donje koji su hakirali nešto "for the lulz"Szavršiti na 50 godina robije u npr. Sibiru pa će im se broj drastično smanjiti.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Dupli post, ups.
Upravo su tweetali ovo:
= Citat =:
This "exclusive LulzSec interview" is NOT us: http://t.co/Y1Zpl6LSYou're really very stupid, Data Doctors. Did someone trick you...? LOL.
Popis stanovništva smo mi platili i trebali smo ga imati prvi!
Ostajem iznenadjen iz dana u dan. Vlada platila? Je, ali s novcima poreznih obveznika. :hangin:
I da se ukljucim sto se hakiranja tice. Ne, nikada ih nece uhvatiti. Ako su uspjeli srusit CIA-u, FBI i takve kompanije, mislim da mogu i dalje sta hoce. I sam predsjednik CIA-e je rekao da ih, nazalost, nikad nece moci uhvatiti.