Sve, redom od I do IV, a ne nekim bog zna kakvim random redom kako su snimani i prikazivani na tv-u...= Citat =:
Izvorno postao soundmaster
Meni je trebalo 3 dana, ali sad napokon shvacam sve kako treba xD...
Printable View
Sve, redom od I do IV, a ne nekim bog zna kakvim random redom kako su snimani i prikazivani na tv-u...= Citat =:
Izvorno postao soundmaster
Meni je trebalo 3 dana, ali sad napokon shvacam sve kako treba xD...
Cloverfield-tesko smece od filma, totalni promasaj :twisted:
Ja sam čuo da je film kul.
OT: John Q, Stigmata,The Addams Family 2.
Pwnaju sva 3, ali StigmataSponajviše.
Preporučam!
njami njami dobo dobo :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao LL21
Appaloosa
6.2/10
Western drama!
Očekivao sam da će ovaj film biti u stilu pravih vestern filmova, kad ono, neka drama sa, pomalo, čudnim likovima!
Nije loš film (iako je na momente dosadan), ali očekivao sam nešto sasvim drugo!
The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford
Pogledao ovaj film po drugi puta.Prvi puta me zainteresirao, lagano začudio jer sam očekivao kaubojac i pomalo razočarao netipčnim tempom .Nakon drugog gledanja apsolutno oduševljenje ovim filmom .Film je remek djelo .Odlične glumačke izvedbe .Brad Pitt, Casey Affleck i Sam Rockwell su jednostavno fenomenalni .Glazba...glazba je nevjerovatna a kako i nebi bila kada ju je skladao veliki Nick Cave .Nevjerovatno je kako se uklopila u ovaj film .
Divlji zapad je u ovom filmu prikazan gotovo dokumentaristički bez bilo kakvih pretjerivanja .Apsolutna preporuka filmofilima koji su u stanju gledati film napravljen nespotovski...ostali ga zaobiđite u širokom luku.
10/10.
http://murphey.files.wordpress.com/2008/07/ewok.jpg= Citat =:
Izvorno postao Helena
Jučer sam počeo gledati film Očajavanje iliti DesperationSali mi se toliko spavalo da ga nisam do kraja pogledao. Počeo sam snimati tamo negdje oko 1 u jutro pa do kraja. To moram danas pogledati ako bum imao volje.
Kako se vama čini film, jel dobar? Ono što sam ja vidio je bilo vrlo atmosferično i jezovito, tako da mi ne zgleda loše.
Ja sam ga uspio pogledat do kraja, isto mi se na početku činio zanimljivim, ali kako radnja odmiče, sve je više prelazilo u dosadu, i uopće mi se ne sviđa ono brijanje na religiju i molitvu, postaje jako iritantno u jednom trenutku, mislim da to ni u knjizi nije toliko izraženo. I također dosta toga ostane neobjašnjeno, ali svjetla točka je definitivno Ron Perlman, odlično je odglumio pomahnitalog policajca, isplati se pogledati film samo radi njega.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Pogledao ga do kraja, baš kako kažeš, prva polovica filma je full obečavajuća, a druga polovica tone do samog dna. Katastrofa :( Jeibga, popušio sam sat vremena svog života uzalud... :cry:
Wall-e- ne bas dobro
The Kite Runner
Jako dobar film.
BLASPHEMER!!1 HEATHEN!1onetyone Repent...Repent for tomorrow you die!= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
Wall-E je prošlogodišnje remek djelo...ako si ga gledao kao samo animirani film, pogledaj ga još jednom bez te predrasude...puno je dublji od toga...besides, whaaaaaleeee http://smg.photobucket.com/albums/v3...h_d6fe3d65.gifSotapa led kad ga vidiš i čuješ...
slažem se i ja sam pogledao film do kraja ali ga na kraju sjebe..= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
ali prije dva tri dana je na novoj bila mini serija na temu steven-a kinga.
Puno bolja je nego ovaj film.
[quote=Hellboy v2.0]BLASPHEMER!!1 HEATHEN!1onetyone Repent...Repent for tomorrow you die!= Citat =:
Izvorno postao "THUNDER_DINIX":1683j9j0
Wall-E je prošlogodišnje remek djelo...ako si ga gledao kao samo animirani film, pogledaj ga još jednom bez te predrasude...puno je dublji od toga...besides, whaaaaaleeee http://smg.photobucket.com/albums/v3...h_d6fe3d65.gifSotapa led kad ga vidiš i čuješ...[/quote:1683j9j0]
Slazem se sa Hellboyom,film je fenomenalan,ponovno ga pogledaj.
Pogledao 21. :pray:
Film je legendaran.
Gledam Teslu na drugom, prezabavan film i fakat naučan
Doomsday
Futuristički vojnici vs. punkeri i gotičari vs. srednjovjekovni vitezovi. I sve to u postapokaliptičnoj Škotskoj. I Rhona Mitra u glavnoj ulozi. Zanimljiv film, ali ništa više od toga.
Daj, tom filmu samo fali armija zombija i bio bi film milenija :( .
Taj film je rippoff Mad Max-a i Escape from LA! :thumbs1:
Ali teta nije loša :thumbs2:
Twilight - ima malo krvi u jednoj sceni :D_al dobar za pogledati s curom a budući da sam ja luzer morao sam ga sam gledat i opet me opustio
Appaloosa
Solidan film....iako sam očekivao malo više od glumaca tog kalibra.
Doomsday je ripoff apsolutno svega, ali većinom Mad Maxa i 28 Weeks Later. Al svejedno, dobio sam točno što sam i očekivao - prosječan akcijski film koji se jednom pogleda i zatim zaboravi.= Citat =:
Izvorno postao Frky
0i7QQ3tkCCE
eto pogledao max payne i razočarao me totano :( ,to nije max uopče
Kung Fu Panda-10/10 predobro
Wanted-5/10 onako...
= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
Uvijek se nasmijem kada netko spomene taj film :D Drito kada počinje film, ime filma se iscrtava od sredine prema krajevima :D Tako da u jednom trenutku dosta dugo na ekranu bude "ANTE" :rotfl:
= Citat =:
Izvorno postao wiseguy
mislim da kad bi gameri delali filmove, Lucas i Spilberg bi se plahtom pokrili
nisam to ni primijetio :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Meni 10/10 posto mi je zakon glumac. Napravio je parodiju na samog sebe
http://www.imdb.com/title/tt0489235/