Vjerojatno ne želi homm zbog prevelike zaraznosti i onog "još samo jedan potez" :D
Printable View
Vjerojatno ne želi homm zbog prevelike zaraznosti i onog "još samo jedan potez" :D
Kao što reče raz. A i recimo da su moje reakcije ponekada... pretjerane. Enikeks, bartuče, imaš kino kartu od mene :D
Ja tražim neku igru na temu lova na serijskog ubojicu.Nije bitno koji je žanr samo da ima jaku priču i atmosferu (ciljam na atmosferu tipa filma se7en ili tak nešto).
Kaj mi preporučate?
Hitman Blood Money? Ne znam taj film, ali Hitman ima super dobru priču i nenadjebivu atmosferu. Čisti akcijski triler.
Igro sam Hitman ali nije to tip koji trazim.Vise nesto onako da si ti pandur pa da trazis serijskog ubojicu.
Indigo Prophecy ?
Akcija/Avantura u kojoj si u ulozi dvoje detektiva koji istražuju zločin, no i ubojice sa kojim bježiš i pokušavaš shvatit što ti se dogodilo.
Neka Sherlock Holmes igra ?
Ima recnzija u onom "posebnom" broju pc playea samo ne znam točno kako se igra zove.
Igro sam indigo prophercy i ciljam bas nesto sa takvim tipom atmosfere (to jest na atmosferu prve polovice indigo prophercya prije no sto se pretvori u akcic).= Citat =:
Izvorno postao Raz
Starija igra Discworld Noir u kojoj igraš kao privatni detektiv u Discworldu... ima nenad*ebivu atmosferu, fantasy element je samo pojačava. Pored toga, imaš Stil Life (oba) i Post Mortem, premda je potonji možda malo lošiji. Sherlock Holmes igre možda... problem je što ti želiš igre gdje samo tražiš ubojicu, a više ti ima naslova koji su ono, detektivski ali ne ganjaš nužno ubojice (svi Broken Sword naslovi su praktički detektivske igre, ali ne uklapaju se u tvoju ideju, npr).
Hmm provijerit cu Discworld Noir...
Still life sam gledo po forumima i mislio sam to nabaviti ali sam vidio da se mnogi zale da prica ima hrpu rupa i nelogicnosti.Jel to istina ili...
PS Igro sam sve 2D broken swordove(1,2 i 2.5) i odlicni su mi.
Nesto tipa Boliling Point i S.T.A.L.K.E.R-a oba....Moze i starije da je oku ugodno i fino igrivio.
Fallout 3.
Mogo bih probat.= Citat =:
Izvorno postao Xero
condemned criminal origins, horror fps u ulozi policajca u lovu na serijskog ubojicu, fenomenalna igra
vidio sam to ali mi djeluje da je vise orijentirano na akciju nego na samu radnju.Koliko je prica dobra?Jel ima obrata i takvih stvari?= Citat =:
Izvorno postao D.O.M.I.
Treba mi neka igra koja je maksimalno velika 800 mb, da zahtjeva jako malo i može radit na netbooku, da mogu igrat s isključenim zvukom i da ne trebam stalno gledat u ekran, te da je zabavna i zarazna.
Bilo koji žanr. :D
Heroes 3 :)= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Nope, Heroes 3 i 5 ne dolaze u mogućnost jer sam ih već previše igrao, i imaju prevelik: "Još pet minuta efekt." :D
Heroes 2? :D
Inace mislim da ti je u proslom (ili u ovom koji je sad na kioscima) pc playu bila tema o malim logickim menaderskim i takvm igrama primjerenima za notebooke.
Civilization II, X-COM: UFO Defense.
Imam racunalo s 1 gigom RAMa 2.80ghz i 128mb intergriranom grafickom.Trazim neku dobru pucacinu il RPG da mogu igrat na tome.
Fps: Return to castle wolfenstein
Rpg: Morrowind
Da, obavezno uzmi wolfa, nećeš se razočarati.
Trebam njeki dobar FPS ili avanturu da radi bez DirectXa 9.
Hmmmm. Za fps probaj no one lives forever 1 i 2. Kaj se avantura tiče, ili syberia ili longest journey.
Imam i ja (opet) jedan request. Naime, zanima me postoji li ikakva space strategija, rts/tbs, nije bitno, novijeg datuma (posljednjih 5 godina recimo), gdje je naglasak na istraživnju kako svemira tako i tehnologija, te razvoju infrastrukture. Combata može biti, ali rado bih da to bude vrlo sporedna stvar, ili da uopće nije prisutan. Sins of a solar empire i homeworld sam već igrao, a i nisu mi se baš svidjeli.
Galactic Civilizations 2, Space Empires V, Sword of The Stars, Lost Empire: Immortals ?
Hey, uspori malo xD. Koja od tih igara ima najveći naglasak na raznovrsnim i brojnim tehnnologijama koje treba istražiti?
Iskreno... nisam ni jednu previše igrao tako da nisam skroz siguran XD
GalCiv 2 ti je nešto kao Sid Meier's Civilization u svemiru.
Space Empires V je dosta strateški nastrojen. Ima mnogo različitih vrsta planeta za kolonizaciju i tehnologija za istraživat. Možeš sam dizajnirat vlastite brodove i njihove performanse, a čak i vlastitu rasu napravit.
Sword of the Stars sam nešto kod prijatelja vidio, podsjeća na Sins of Solar Empire.
O Lost Empire: Immortals neznam šta bi rekao. Nisam ga nešto volje imao igrat, tako da ga ne mogu opisat.
Igro sam oba dvije...
@ raz - ok hvala, počet ću onda sa civom i empiresom.
@akorn - za fps isto nolf kao što sam preporučio i patriotu, a rpg-a imaš ko u priči - arcanum, arx fatalis, ff7 i 8, kotor 1 i 2, baldur's gate i icewind dale, sacred, dungeon siege 1 i 2, nox, evil islands, soulbringer, freedom force...
@Akorn - Od FPS-ova mozes isprobati i Aliens vs. Predator 1&2, a od RPG-ova Fallout 1&2 te Planescape: Torment. Naravno, ako ih vec nisi odigrao.