Challenge accepted= Citat =:
Izvorno postao Dania
Printable View
Challenge accepted= Citat =:
Izvorno postao Dania
:D
Inače na BalkanDJ ima remixa svakakvih, od tamburica, zabavnjaka pa do cajki. Vecinom cajki, ali ono.
E, hvala za ovaj program, skroz funkcionalna stvar.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Samo me seksa što neki put odluči random koliki će biti duration pjesme.. skinem stvar od 3 min, a duration piše onak 10 min O_o
da li je moguce Visom koju dobijes u PBZ studentskom paketu kupovati preko Steam-a?
Da.
Nisam u PBZ, alli afaik da.
Tho preporučil bi ti da napraviš i PayPal pa prek njega plaćaš.
Jel' radi svima Steam? Na issteamdown.com mi izbaci da je down za korisnike nekog švedskog providera :/ Sve mi je offline i VAC kickana sam sa servera.
To ti je zato sto haxas.
Da, totalno. Pol frendliste kaže da im steam ne radi cijeli dan.
Meni nije radio nekih pola sata, pisalo je da je maintenance u tijeku. Trenutno je sve ok.
Gabenovi uzeli slobodno za Veliku Gospu pa pao sustav.
Taman sam se spremao uzeti nešto sa ebaya, lijepo uredno bio je Free shipping, još sam sve fino provjerio sad kad sam refreshao stranicu nakon par sati odjednom je shipping za tu stvar 20 dolara.
Jel to neka česta praksa da te zajebu ili što?
Možda je besplatno za neke krajeve (npr. SAD), a za Hrvatsku ne?
Moguće da je to, makar mi se do sada nije to dešavalo već bi mi odmah prikazao cijenu poštarine za Hrvatsku.
Uglavnom, hvala.
trebam najbolju kombinaciju povoljnosti mreznog kabla i udaljenosti od glavnog kolodvora u Zagrebu
9tkom prema ljubljanici na tresnjevacki plac ~15min tramvajem, 5min hoda do linksa, i pravac nazad kud si doso
To ti je dok nisi ulogiran pise free shipping po defaultu valjda (ili samo za US je free pa svima prikaze koji nisu ulogirani?? da privuku kupce mozda, glupost uglavnom)... a kad se ulogiras onda ti prikaze cijenu shippinga za hrvatsku koja je ocito za taj proizvod $20.= Citat =:
Izvorno postao p0ky12
= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
kupih. fala
Jel postoji povratni let zagreb-berlin u devetom mjesecu a da ne prelazi cijenu od 250€ ?
Ovdje piše da postoji ali možda lažu:
OVDJE
234. Napredak.
Moze i vlakom.
jel ima di trgovina/nesto di bi se moglo dati printati neke recenice na salice/case koje bi ja donio ili mi oni ponudili?
Brijem da se može u Zg u Print Studio. Al nisu jedini, danas velik broj tiskara ima tu opciju.
oni ne mogu, barem im nije to navedeno na stranicama
http://www.foto-studio-time.hr/index.html
ako netkom slucajno zatreba, poslo sam im mail da vdimo koliko kosta, al nebi trebalo bit previse
zar nije da ima i s krka? od tamo si koliko znam, pa pitam...= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Samo sa presjedanjem. 400€ je najoptimisticnije sta sam nasao.
hm, dvije frendice mi idu u berlin u 11. mjesecu, pitat ću ih šta i kako kad ih sretnem
Kroati - http://www.skyscanner.net/
Gdje da kupim neki usb od 8-16gb, a da dobijem najbolji omjer cijene i kvalitete? Vidim da ih ima dosta jeftinih, al ne želim nešto što će se raspast kad dotakneš. :(
Sto se dogodi kad zelim raskinut ugovor s nekim, a moja kopija se izgubila?
E-bay ponuđači s free-shipingom. Sad je frend uzeo neki s gumenom Darth Vader maskom, 8 GB, 50 kn.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
brzina varira dosta= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Na koju foru mi se komp sam od sebe prebacio iz high performance u balanced power plan!?
Greenpeace virus, pazi se takvih stvari i budi oprezan gdje surfaš.
Ako ti se pojavio i screen saver sa dupinima, onda je to to.
The fuck, nisam gledao, otišao sam van i skužio da mi je komp u sleepu umjesto da skida igru sa Steama. Nemam pojma di sam mogao pobrati neki virus.
Na stranici s trainerima.
:D
:pray:
If you know what I mean ;)= Citat =:
Izvorno postao Koobsi