-
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Sa svojih 360 armor ratinga (light armor) sam gotovo besmrtan na master :D Ti sa svojih 610 možeš otići van na ručak, vratiti se i vidjeti da te još uvijek kolju 12 bandita xD
Imam archera pa mi je slab light armor skill, pošto nitko ne stigne do mene da se levelup-a :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Pricate gluposti
Visina one handed skilla ti utice na damage koji dealaš sa one handed oružjima.
Tako i sa ostalim skillovima.
Da, za obična oružja utječe, ali minimalno....
One-Handed = 30
Dwarven Sword = 12 dmg
Ebony Sword = 15 dmg
One-Handed = 100
Dwarven Sword = 15 dmg
Ebony Sword = 20 dmg
xD
Perkovi su najbitniji pošto naprave značajan pomak.
Da, skillovi su tu samo kao put prema novim perkovima.
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Imam archera pa mi je slab light armor skill, pošto nitko ne stigne do mene da se levelup-a :D
Ja sam taj problem riješio tak da sam pustio da me "Dark Brotherhood assassin" prošlu noć mlati oko 2 sata, dok sam na laptopu fino gledao film i lijepo sam si nabildao "Light Armor" na 80, a "Restoration" na 30. Bog ga blagoslovio!
-
-
EDIT: bah, sry, double post.
Evo ovako, odlučio sam napraviti ovaj glass cannon build. Znači, suludo maximalan dmg output uz minimalnu zaštitu.
Reko', ako one-hitam sve što se miče onda nema potrebe za defenzivnom igrom :D
http://skyrimcalculator.com/#5304
Znači, stealth lik koji ima:
+ Maxan archery, ali bez slow timea (nema efekta na dmg), bez povratka 2x strijela i bez bržeg trčanjas lukom (od čega ćeš trčati?).
+ Maxan sneak (ovdje se mora sve uzeti)
+ 5 bodova u One-handed: samo Armsman perk za +100% dmg oružjem na backstabu
+ 5 u Smithing: dovoljno da se može upgradeati enchantni gear, i da se napravi/upgreada daedric bow/one-hander
+ 7 u Alchemy da se maxa poison dmg
+ 6 u Enchanting za +100% enchantment i +25% fire dmg enchant
- nikakav armor skill
- nikakav healing spell/potion skill
- sporiji u movementu od ostalih buildova
Jedino što se dvoumim je u Enchantment tree... da li bi bilo bolje uzeti +25% na Fire dmg ili +25% na Skill Enchant (nisam siguran što od to dvoje više pridonosi dmg outputu)?
-
Kako uspijete uništit svu romantiku otkrivanja i eksperimentiranja u igri to je za ne povjerovat.
-
Još da se ima neki perk reset mod... :P
-
= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Jedino što se dvoumim je u Enchantment tree... da li bi bilo bolje uzeti +25% na Fire dmg ili +25% na Skill Enchant (nisam siguran što od to dvoje više pridonosi dmg outputu)?
Najjači enchantment na oružju (bez potiona koji boosta enchantment) je 25 elemental damage-a. Odnosno 2x 25 damage-a, ako imaš Extra Effect perk iz enchanting grane, s time da nemreš 2x isti elemental staviti, već 2 različita. 25% od 25 ti je +6 damage-a, tak da se po meni baš i ne isplati.
A što se tiče skill enchantmenta, mislim da on također nije bitan pošto imaš enchant koji daje +% na damage sa određenim tipom oružja, a to ne spada pod skill enchantment!? Možeš imati 4 itema koja daju svaki po 40% na damage sa određenim oružjem, sve se stacka :D
Eventualno opet da imaš Extra Effect perk, pa da staviš po 2 enchantmenta na iteme, jedan za +% na damage i jeda za +% na skill. Taj koji boosta skill ti nešto sitno digne base damage, a ovaj koji boosta damage, on boosta base damage, tak da bi ti tih 4x40% imalo dosta jači efekt.
PS: Perk koji uspori vrijeme archeru je SAVRŠEN! Njega definitivno želiš :D S njime archery poprimi filmski doživljaj... Matrix style :D
Ja sam ti sa ovim ubio smisao Master težine :( - http://skyrimcalculator.com/#5323
-
= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Još da se ima neki perk reset mod... :P
Ne kužim kako to još nisu napravili, perk reset barem ne bi trebao biti težak za modanje :(
-
= Citat =:
Izvorno postao Herr Schnitzel
Kako uspijete uništit svu romantiku otkrivanja i eksperimentiranja u igri to je za ne povjerovat.
Baš, muka mi kad čitam ove powergame buildove.
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
A što se tiče skill enchantmenta, mislim da on također nije bitan pošto imaš enchant koji daje +% na damage sa određenim tipom oružja, a to ne spada pod skill enchantment!? Možeš imati 4 itema koja daju svaki po 40% na damage sa određenim oružjem, sve se stacka :D
Ajme, da, to mi nije ni palo na pamet :D
Hmmm, onda je vjerojatno bolje uložiti perkove u ench nego u alchemy za poisone, prepotstalvljam..
Edit:
ne, ne, izbacim onih 5 iz one-handeda i stavim ih u enchanting. Tako imam i +poisone i +double ench
Jesus :D
-
Otrovi mi se nikad nisu pretjerano sviđali, pošto ako se ne varam, služe za samo 1 hit :| Odnosno za 2 ako imaš onaj double perk iz alkemije. Najjači poison koji nađeš je +25 damage (možeš valjda napraviti puno jače od toga), ali ako ih ne radiš sam, onda je puno lakše 2x udariti nego surfati po milijun izbornika da bi izabrao otrov i otrovao taj jedan udarac :(
Eh da imamo bombice iz Witchera ovdje, u desnoj ruci mač, u lijevo bombica :D
EDIT: Ako izbaciš One Handed, base damage za enchantanje će ti biti u qurcu. One handed perk koristi za boost na base damage, ali enchantment koristi za boost ova 2 zajedno... stacka se sve u ovoj igri!
EDIT2 : Znači 5 perkova u One Handed ti je kao da si stavio Enchantment +100% na damage...
-
= Citat =:
Izvorno postao *Fila*
= Citat =:
Izvorno postao Doggy
nego, upravo naletel na neki svetionik, sredil ono veliko djubre i puno malih djubreta ispod njega, otisel na vrh, i upalil lampu, i nest mi je maknuto, a nest dodano, al nemogu naci kaj, ni di je to... pricam o onom svetioniku di se dobije quest za onaj mac kaj je neko spomenul, kad procitas knjigu... ak zna ko o cemu pricam... ne pamtim nazive i imena, lol...
red eagle sword?
jep... di si ti dobil taj quest? nisi nasel knjigu u svetioniku s onim skorpionolikim stvorenjima? cim udjes ti se aktivira quest...
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
= Citat =:
Izvorno postao Tsaя
Dali bow pojačavaju samo archery perkovi ili i još neki?
Fora kod Archery-a je što su perkovi SAMO za Bow, tak da ispadne dosta jače na kraju.
Kod One Handed-a, imaš granu za dual wield, granu za sjekire, granu za mačeve, granu za mace ako se ne varam itd. Tak da je tu dosta tog grananja na tu količinu perkova. Kod Two Handed je ista situacija.
Ali da, ja se ispričavam pošto sam zaboravio da na sebi imam Archery opremu, zato mi je Bound Bow bio toliko visok naspram Bound Sword :oops: Tak da realno i mačevi mogu rulati što se damage-a tiče, samo treba oprema za taj tip oružja...
Što misliš pod opremu?
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
EDIT: Ako izbaciš One Handed, base damage za enchantanje će ti biti u qurcu. One handed perk koristi za boost na base damage, ali enchantment koristi za boost ova 2 zajedno... stacka se sve u ovoj igri!
U biti, mislio sam time potpuno ignorirati maxanje melee dmga, a koncentrirati se na bow i headshotanje :D
Ma u biti, nema veze, rano mi je još za powergameanje, imam hrpu toga za obaviti the usual way :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Tsaя
Što misliš pod opremu?
Imam rukavice, kacigu, amulet i prsten... svaki daje +40% na damage sa bow.
= Citat =:
Izvorno postao Aerial
U biti, mislio sam time potpuno ignorirati maxanje melee dmga, a koncentrirati se na bow i headshotanje :D
Bow mi je pre zabavan, totalni gušt je vidjeti strijelu kako strši iz oka liku zbog jebačkog headshoota :pray: O 3 strijele u glavi da i ne pričam xD
EDIT:
Evo napravio par SS-ova s headshotom, nikad ne dosadi :rotfl:
Thumb je, klikni si za zoom :D
-
hahaha, kak dobro... ubio sam jednog battle-borna u whiterunu... i idem ja tako pola sata posle negdje u divljinu kad me napadnu neka dva frajera... ubijem ja njih, opelješim ih i vidim bilješku - contract di ih je neko platio da osvete toga tipa... i još piše moje ime... zakon :pray:
btw, ukrao sam konja, je li ga moguće pripitomiti ili bude mi bježao svaki puta kad siđem s njega i da li ću ga svaki puta kad siđem morati iznova "ukrasti"... :?
i evo jedna aurora borealis... :)
-
Čovjeće, na konja praktički nisam sjeo, samo trčim okolo :) Fora mi je ovaj slučaj kaj si opisao u prvoj rečenici.
-
Tek sad sam skužio da nisam stavio zadnji lvl juggernauta,lol. Daklem, da rezimiram, ful dragonbone heavy armor + 100% od juggernauta + perk za matching set= 760 armor ratinga :D.
Tek toliko da isprobam, ušetao sam u Dragonreach i krenio se tuči sa svima. Zanimljiv osjećaj :P
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
= Citat =:
Izvorno postao Tsaя
Što misliš pod opremu?
Imam rukavice, kacigu, amulet i prsten... svaki daje +40% na damage sa bow.
Di si to pronašao?
-
= Citat =:
Orc
Beserker: You take half damage and hit twice as hard for 60 seconds.
Um, jel se ovo odnosi na i na bow? :D
-
-
I Bow,ali to namjeravaju maknuti,koliko sam čuo
Evo,malo poziram :D
-
@Aerial, da, s time da ti je to jednom dnevno, tak da je baš za boss fight dušu dalo.
@Tsar, to sam ja napravio smithanjem i enchantanjem. Tu imaš moju opremu - http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.ph ... n#p1546402
@Wolfwrath, sexy. Dragonplate izgleda puno puno bolje nego Dragonscale.
-
je ko dobil skull of corruption? il ste pustili liku da ga unisti? sad bum kral snove, lol...
-
Jeli samo meni taj dragonplate izgleda ogavno :( ? Pre bijel je i kaciga nimalo ne paše.
-
dragonscale je bolji a od heavya daleko najludi je deadra
-
Nisam reko jeli nesto bolje ili ne reko sam da mi je ruzan. Kad nesto nosim prvo gledam kako izgled a onda tek gledam brojeve.
-
Baš si idem iskovati svaki armor, tak da iz prve ruke vidim heavy armore :D
Hoće tko SS-ove?
-
Pratim ovu temu od korijenja, ne postam puno, no dečkići, svaka čast na silnim informacijama : )
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Baš si idem iskovati svaki armor, tak da iz prve ruke vidim heavy armore :D
Hoće tko SS-ove?
Stavi. :)
-
-
Men je opet dragonbone badass, dok mi je daedra,iako zgodan, gadniji nego dragonbone.
Also,već ima pun k retexture modova za dragonbone :P
-
ista stvar je bila i u oblivionu
-
Evo SS-ova, nisam imao samo Daedric, Dragonplate i Ebony, ali imao sam 99% komponenti u sefu kod kuće :D Da, Dragonplate je grdi zbog kacige, nikako ne paše...
Znači:
[center:1ygynqp8]Orcish | Plate
Dwemer | Glass
Daedric | Ebony
Dragonplate | Dragonscale
Nightingale :pray:[/center:1ygynqp8]
-
Razocaran main questom :(
-
-
Dragonplate kaciga malo ruši izgled,ali sa stražnje strane je potpuno u tonu i sasvim ok izgleda.
Men je ebony kaciga gadna :(
-
Super SS-ovi. :)
BTW...
NAŠAO SAM GA!!!!!!!!!!
-
1.Nightingale 2.Daedric 3.Dwemer
Plate najgadniji
Zašto sam se ufurao u mage-a. fffffuuuuu-