Spoznao sam da su mi promjenili termin treninga -.-'
Printable View
Spoznao sam da su mi promjenili termin treninga -.-'
Kako možete u osnovnoj dobivat jedinice? Ja u osnovnoj nisam dobio ni jednu jedinu jediciu u rubriku...
Nisam reko da idem u osnovnu , a nije ni rudeboy :wink: Ne vjerujem ti da u 8 godina nisi dobio ni jednu jedinicu to je praktički nemoguće.
Ali je Markec. Naravno da nisam. Nijednu jedinu. Nisam imo iz čega. Oni 'teži' predmeti kao matematika, fizika i engleski su mi išli ovak normalno. Nisam ih moro učit. A ostale sam redovno učio i nikad nisam dobio 1. Ako nešto nisam naučio, reko bi nastavniku da me boli stomak i ošo kuć. Ah... ta osnovna...
isključivoSzbog zalaganja..= Citat =:
Izvorno postao loo
btw. da, idem u osnovnu.
= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Ja oko 20-30 :/
Delikventi. Ja sam dobio 100% iz kolokvija iz matematike danas :>
GJ! <3= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
spoznao sam da znak množenja u kodu izgleda kao list Marije!!!
edit: novi sig oujeaCode:******** oujea
Heh,vid' stvarno.
Code:*
?
unistio si mi srecu moju :( :(
Spoznao sam da mi stara neda da puštam kosu :(
http://www.imagesforme.com/show.php/838 ... 681530.jpg= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Naravno, ograđujem se od posljedica.
Ionako bi prebrzo shvatio koliko je u pravu.= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Duga kosa = fail.
Istina, duga kosa je veliki fail. Imo sam ju od 5. do 1. srednje i ne bi vjerovao koliko je razlika. NEMOJ pustit kosu.
Slažem se. Zato se ja ošišao skroz. Baš sam zgodan 8)
pusti ti njih, cure vole duže kose
^^
Ne vole.
tj. ovisi na kome i koje cure. Obične cure ne vole dugačke kose i na večini muških duga kosa izgleda očajno. Vrlo često izgledaju ko cure s njom...
Meni su SVI rekli da izgledam 100 puta bolje s kratkom kosom.
Kratka kosa i zapustena brada su u modi. Recimo Pingvin, savrsen primjer :oops: Jos da se osisa...
Imao sam neko elektromagnetski fenomen u sobi jutros jer mi se sve živo sa elektronikom u sebi poremetilo, čak i interni sat u kompu pa sam ga morao podešavati manualno da bi uopće i mogao podići Windowse. Pazi, samo u mojoj sobi, ostatak stana nije bio pogođen.
DAM DAM DAAAAAM.
Bit ce neke mracne sile su se urotile protiv tebe. Kakvog si sada sredio wizarda? :)
Potpis.= Citat =:
Izvorno postao loo
BTW- ja volim duže kose, pa sam zato obična?? hmm, začudio bi se koliko cura voli poduže kosice- ne mislim sada kose do koljena, nego poduže, ma da je i u repiću i ako mu stoji- gg
znaci Talijani... :)
:rotfl: neee, nikako! :nonono:
Šta njima fali? :) Čitao negdje da je riječ o najpoželjnjim muškarcima. Bit ce da je stvar u kosi...zapravo, ocito je :P
http://img.thesun.co.uk/multimedia/a...TT_391757a.jpg
vise-manje moja duzina...krace mi bzvz, duze mi ruzno...
ma ne fali im ništa, samo su meni malo hmm,ljigavi -barem ono šta sam vidjela, nista mi se ne svidja :(
a Modrić je ok, s tim da bi mu kraća bolje stajala- radi optičkog dojma, osobe koje imaju manju glavu stoji im manje kose,,,
Mene su zvali "globus". Znači, i dalje derem dugu. :)
Har har har... ali ne, stvarno sve sa elektrikom je "maknuto" na ovaj ili onaj način. Uznemirujuće. :)= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
@angel eye i ostali;
Ovo nije MSN chat.SOdi tamo pa chataj.
viewtopic.php?f=13&t=36589
Glasujte "da" i dobiti ćete virtualni cookie. :D
Da, neznam šta mi je u zadnje vrijeme. Pretvoril sam se u Pingvina.( :P ). Evo, vracam se natrag na "smisao" teme.
Spoznah da dosta ljudi šta pišu za Pcplay da to rade i za Vidi. Uglavnom, sve vgg tekstovi :)
^^= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
da sam naso na facebooku prijateljicu koju nisam vidio 3 godine :D
Nije. :(= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Spoznao sam da imam međik tač za računala u školi, danas na satu dva tipa su pol sata pokušavali upaliti računalo, dođem ja, upali mi iz prve... Kasnije je nastavnik neš isključivao struju, pa se scena ponovila. :)
Zapuštena brada? Ti brijanje s trimerom na tjednoj bazi nazivaš zapuštenim? Sir, I'm offended.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
EDIT: Spoznao sam da sam dobio 4 iz ultrahipermegateškog kolokvija iz Uvoda u uredsko poslovanje.
OK, nije težak, ali je jebeno opširan i nezanimljiv.
Neznam, samo kometiram što vidim na slici iznad :P
Spoznah da mi je asistent dao full bodove iz zadace iz programiranja^^
Spoznaja dana-svaki dan sve teže i teže uzimam knjigu u ruke.
Trenutno napola proučavam RPG builder 3d, a napola malo surfam po netu bezveze... osjecam se depresivno jer pada kiša i ja nigdje danas nemogu :( ...
edit: lol, krivi forum, sta ove padaline mogu ucinit od covjeka... :( :( :(
Spoznao sam da pada kiša nakon jako dugo vremena!!! :)
To će biti *ebenica kad dođe na razinu RPG Maker XP i sličnog softwarea, tj. kad se doradi.= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95