Guild Wars.
Printable View
Guild Wars.
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Predobra IGRA, a najbolje mi je ono kad je spidey detektiv.
Koliko zauzima ?
Imam tri igre instalirane na kompu: Battlefield: Bad Company 2, Call of Duty: Black Ops i Left 4 Dead 2. Ne prelazim ništa, Black Ops sam prešao, Bad Company 2 nisam jerbo se ova igra igra zbog multija, a Left 4 Dead 2 sam kupio jučer, pa nisam još stigao preći, nešto sam sitno odigrao multija, sat-dva svega.
= Citat =:
Izvorno postao Praetorian
kakav detektiv ? valda Noir dimenzija ?
evo baš sam igru prešal, doduše ne na 100% jel mi se fakat nije dalo ponovno prelazit zaostale achivmente
sve u svemu jako dobra igra, dizajn Spider-mana me oduševio, zaista lijepo napravljena odjela :D posebice ona nova koja odključaš
igra je kratka al da se uživat, najjači dio mi je sa Deadpoolom, tu sam se zaista nasmijal hehe...2099 dimenzija mi je bila malo nekak monotona zbog atmosfere, predosadne boje okruženja, al opet nimalo manje zabavno, Noir mi se najviše dopal, posebno zbog toga što je to stealth dimenzija :D
sve u svemu jako zabavna igra i vijedna igranja
Eto odigrao Deus Ex: Invisible War
Igra je uzasno kratka, pogotovo spram prvog. Eto preso sam ju u par dana a nisam igrao puno. (U prvom imam preko 20h igranja).
Osim sto je kratka, igra je uzasan failure spram prvog. Jedva sam docekao da je zavrsim. Iako mi je prvobitan plan bio odigrat Invisible WarSpa ponovo prec original Deus ExSi Invisible WarSmislim da se necu vise vracat Invisible Waru, ikad...
A sad ThiefStime! Bio bi red da odigram napokon legendu stealtha.
Thief: The Dark Project
flander
Da na to sam mislio, podjseća me na detektivske filmove.
Btw igra je stvarno iznenađujuće dobra.
Super mario 64 na Nintendu 64 :D:D:D:D:D
Need for Speed: Shift. Počeo ponovno, kako dobra igra.
Kak možeš igrat shift pored ovog novog NFS-a koji je predobar.
Novi nfs baš i nije predobar, štoviše uopće nije ono kaj sam očekivao od njega. Stoga, Shift rula, iako se nemože direktno uspoređivat s HP-om. Plus, nisam prešao Shift ni do pola u prvom prelasku, tak da imam kaj radi. A i HP mi je instaliran, tak da i njega mogu odigrat ak mi se baš da.
Ja krenuo danas sa NFS: Most Wanted....ne mogu vjerovati da mogu pokrenut ovu igru nsvom kompu i jos dobro izgleda
Black Ops, na kojemu će se zadržati još mjesec-dva.
Lost Horizon trenutno na 6. chapteru te završavam sezonu s heatom u NBA2k11
Jedi Academy. Dosta je laksi od outcasta, sta mi se cak i svidja jer se vise fokusiram na killove i force nego na pathfinding.
lol?= Citat =:
Izvorno postao Falus
xD Falus o cemu ti xD '?= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
U nedostatku postenog stealtha, uz Thief na PCu igram Metal Gear Solid: Peace WalkerSna PSPu. Fenomenalna igra i jos k tome u handheld formatu. Mislim da mi je ovo 2. najbolji MGS odma iza originalnog/prvog MGSa
Ma covjek se izgubio na levelima ocito :D
Tak je to kad se saltas sa "next-gen" igara na klasike. Tamo nema ruke koja te vuce i pokazuje kao da si slijep gdje moras ici.
Tako sam ja lutao Deus Ex-om. Igra ima vece levele nego neke danas, i jos k tome nemas zvjezdicu koju vidis kroz zidove gdje je objective.
Anyways, trenutno igram Thief: The Dark ProjectSna Expert - hrpa strazara, rukom crtana mapa ogromnog levela pa se ti snadji. Predivno iskustvo!
Bad company 2 multiplayer,super mi je igra
Valjda hoće reći da ima manje zagonetaka, a više klanja.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
World of Tanks. Nakon dva tjedna neigranja se skupilo dosta golda za mjesečni premium :)
Reci da nisi wedrana kvouta jer ima masu postova pa si mislija da je sve sta on kaze ispravno pa ono ne mozes pogrijesit ako njega kvoutas a i usput ti bilda post count.= Citat =:
Izvorno postao KICO123
A tija san wedrane rec da bi u outcastu cesto zna zalutat i mislit se masu vrimena di triba ic. Ispravi me slobodno ako sam krivi izraz upotrijebija :wink:
najbolje da nije :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Falus
btw KICO je banan po 35 put u tjedan dana, pa ti nece moci odgovoriti jos neko vrijeme.
ali ni netreba odgovorit.
napravio je bas to sto si rekao.. :)
wedran ima fana.
Torchlight te Mass Effect 2
Evo bas sada igram flyff (crystal) privatni,black ops sam igro malo dodam chees lol
The Saboteur
Dao mu još jednu šansu jer ne volim nedovršene poslove. I dalje problematično učitavanje tekstura te previše arkadne misije ali pokušati ću izgurati do kraja jer me zanima rasplet .
Dirt2, Shift, ME2, DA:O, Dead Space, Grid, Nail'd...
CoD MW2 mp
zabavniji nago sta sam mislio
igra se Starcraft 2 konacno.
lajkam.
Ništa čeakm novi PC, a to će potrajat.
Ponovo igram Rome: Total War i Oblivion, ponekad Black Ops.
Upravo prešo Golden Sun: Dark Dawn na DS-u. Prejeben.
NFS: hot pursuit
:D
HoMM III.
Nema internetova, ovo ce rulati.
diablo 2 lord of destruction again...
sada sa assassinom? ima li tko kakvih savjeta,igram na zadnjoj tezini...
zapoceo lotro again,i naravno opet se ne mogu za classu odlucit :D
World in Conflict: Soviet Assault- Odlicna igra,premalo misija.
Mass Effect i Ice Age 2.
Mass Effect 2