Pogledao sam The big empty,zanimljiv i čudan film,preporuka-7,5/10
Printable View
Pogledao sam The big empty,zanimljiv i čudan film,preporuka-7,5/10
Sutra idem u Cinestar na Inkheart. Nadam se da valja.
Pogledao Seven Pounds.
Film je odličan, ali je dosta dosadan u određenim dijelovima.
Will Smith :pray:
Ma gledo neki dokumentarac o svemiru i kolko je velik
To je sramota. Kad to prosječan čovjek pogleda i kad shvati da su ljudi i Zemlja ništa manje nego NIŠTA u svemiru, i da do najbliže zvijezde treba samo 150 000 godina brzinom od 30 000 km/h, i da je najbliža galaksija Andromeda koja je 2 200 000 svjetlosnih godina dalje, a galaksija ima više "nego sveukupno zrnaca pijeska na svim plažama i pustinjama Zemlje" (iz filma)...
To jednostavno vrijeđa :?
Stidim se svoje dimenzije :cry:
+ Pogledo neki tinejđerski film, neam pojma koji, di se onaj debeli zaljubio u umjestnu pizdu pa je bio s njom, na kraju ju prevari i ona se nadrogira i umre, onda onaj drugi klinjo što je htjeo bit s onom pa ipak nije na karju nikog isprco... :rotfl:
Ma dobar film ugl :D
Dr. Strangelove (Or, How I Learned To Stop Worrying & Love The Bomb)
Sto za komentirati, genijalan film? :pray:
eh, da. Kada si covjek malo razmisli, sta smo zapravo mi u tom golemom svemiru? Jedan mali kamencic koji moze bez problema biti unisten na x nacina. Dobri su ti dokumentarci o svemiru, da se covjek malo informira i vidi kak smo mi zapravo mali. Ja ih redovito gledam na određenim programima, a i dosta me zanima astronomija...= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
Evo bio sam na Inkheartu :(
Valjda je postalo pravilo da su filmovi u kojima glumi Brendan Fraser u zadnje vrijeme ispod-prosječni. Film traje kojih 1:40 sati od čega je prvih 1:20 dosadno :( Par dobrih efekata, dvije srceparajuće scene i to je to, ostalo NE valja baš kao niti "Mumija 3", baš kao i "Put u središte Zemlje".
Jedino što mogu pohvaliti je bio foršpan od Transformersa 2 kojega su odvrtili prije Inkhearta :D Taj foršpan je vrijedio mojih 29 kuna 8)
Ocjena filma - 5/10
Da da... Najbolje da život ni ne postoji... Sva ova sranja (Religija, Svijest, Svemir...) nikako ne idu zajedno...= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
da u zadnje vrijeme? ako ima 2 i pol dobra filma, ako...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
A i to što kažeš, Mumija 1 mi je fenomenalna, Mumija 2 mi je zadovoljavajuća i onaj Začaran mi je vrlo dobar, ostalo sve više/manje škart.
A Đorđe iz džungle? :D
ako, to valja gledati, da se shvati koliko smo mi u stvari beznačajni, i koliko je cela civilizacija koju smo smislili u stvari glupa.. a ljudi sve shvataju toliko ozbiljno.= Citat =:
Izvorno postao LorlonWarrior
Pogledao 28 Weeks Later.
Legendaran film. Po meni, puno bolji od prvog dijela.
Soundtrack je vrhunski. :pray:
meni upravo suprotno,28 days later mi je bolji a i redatelj je bolji.
dobro, ja sam ga gledala prije jedno 2 mjeseca, al koliko se sjećam film je bio jaaaaakoooo loš. imali su tako jeben trailer za njega da sam skoro pišala od uzbuđenja kad sam ga nabavila i onda dobijem baš to kaj si reko. argh.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
gledala Watchemene jučer, prvi dio filma super, drugi dio, onako, osrednji, kraj bezveze. dobra scena seksa, rošer je zakon, dunno, malo je predug, al nije dosadno.
Zbog trailera sam i ja išao, fenomenalno mi je izgledalo, baš prava pustolovina... Na kraju se ispostavi da je ono iz trailera takva banana kada dodaš minutu radnje prije i minutu radnje poslije određenog događaja xD
Ono, u traileru vidiš dvorac i ludu oluju, misliš si da je radnja u srednjem vijeku, ali ono što NE vidiš je to da se frikovi šeću sa mitraljezima okolo te da nema veze sa srednjim vijekom ili bilo čime drugime :rotfl:
Film bi bio jedno 10x bolji da ih knjiga proguta pa da se radnja odvija u alternativnom i bajkovitom svijetu, a ne da sipa random likove iz knjiga na zemlju i to bez svoje priče, bez svoje radnje i BEZ VEZE :(
Pogledao Madagascar: Escape 2 Africa. Oduševio me :D
e, pa, ja sam to i očekivala na temelju trailera, i onda, puškice. jesus. :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
gledala sinoć head over heels, nakon jedno 5-6 godina, drapala se ko kvočka na helijumu. slatka romantična komedija.
Twilight...
Želim si oči iskopat.
:thumbs1:
-10/10
Mrtav Ladan
:pray: :pray: :pray:
Pregenijalan film.
Twilight ...
šteta šta film ko cjelina nije toliko dobar koliko neke scene= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Pogledao The Escapist.
Odličan zatvorski film, ali ipak mi je bolji Iskupljenje u Shawshanku.
The Spirit! Film me razočarao! Očekivao sam više nakon što sam vidio trailler i da na filmu radi Frank Miller! Kad ono, scene borbe su (pogotova prva) nekako djetinjaste, kao da su iz crtića ispale! S. L. Jackson nije rekao "motherfucker" (ili ja nisam zapazio) niti jednom, a svi znamo da je to njegov zaštitni znak! Pomalo klišeizirana i loša gluma većine likova! Film traje sat i 40-ak min, ja sam mislio da traje 3 sata! Jednostavno zna biti dosadan!
Juče' gled'o Sirotište (El Orfanato), danas Milijunaša iz Geta (Slumdog Millionaire).
Oba su odlična, ofc.
Iako Tomas owna onu indijku. Latika, kako li se već zove. Slatka do pred kraj filma, dok je ne počne glumiti neka plastificirana poluindijka.
EDIT:
čini se da ipak 100% Indijka.
Mkay, then, vizažistica je obavila loš posao. Nekad je manje zapravo više.
American Splendor i Ghost World
American Pie 3 (to već napamet znam koliko sam puta gledala :D) i Dude, where's my car. :D
The Thomas Crown Affair
jucer bio na tv u, a nisam ga gledao prije, pa reko zasto ne, dobar je film
ako, dobro za njega, ne valja ni za jednog glumca koji drži do sebe da ga ljudi stalno vezuju za jednu te istu ulogu.. a pretpostavljam da semjuel l drži do sebe.= Citat =:
Izvorno postao Frky
Također to pogledao. Film je odličan.= Citat =:
Izvorno postao mortician
Pogledao još Slumdog Millionaire.
Film je odličan, ali ona scena kada je kao dječak uskočio u znate već što zbog autograma onog glumca mi nikako ne izlazi iz glave.
Pogledao još jednom V For Vendetta. Meni osobno jedan on najboljih filmova koje sam gledao.
Da drži do sebe, nebi glumio u tom filmu! Pogledaj film pa ćeš vidjeti!= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
Pogledao Yes Man. Jim Carrey je car kakvog nema, a Zooey Deschanel mi je super simpatična. Odličan film :pray:
I ona zadnja scena rolanja za vrijeme creditsa mi je bila jaka. Zamisli se rolat na panci :D
Upravo pogledao 28 days later...atmosferom mjesavina stalkera(survival),am i legend(prazni gradovi),the mist(vojni konvoji),dok je tematikom drugaciji.Nelos film.6.5/10
I ja sam gledao taj film. Dobar je i slazem se s tobom u potpunosti.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
JC je car, a Zooey bi mazio do prekosutra mmm...
Pogledao sam i ZeitgeistS(oba dijela), ali nikako mi jedna stvar nije jasna. Ako je stvarno tocno to sto kazu za 9/11 kako to da onda CIA nije sprijecila da se to objavi. Ima puno zanimljivih ideja i odlucio sam ga proslijediti svima da ga pogledaju...
Ong Bak 2. Borilacki najintenzivniji film koji sam ikad gleda. Vrlo malo rici, sama šora. Tony Jaa kapa doli :pray:
xXx: The Next LevelSili xXx: The State of Union! Prvi dio filma je obećavajuć i ostavlja dobar dojam (kad bi usporedili s prvim djelom), ali zato je drugi dio filma otišao totalnu u krivom smijeru! Milsim, 20 pimpera krenu na vojsku i bitchslapa ih bez problema! I one-lineri uopće nisu smiješni!
Taj sam film već duže vrijeme razmišljao pogledati, ali nikako da nađem vremena između svega ostalog... sada ga možda i odgledam. :)= Citat =:
Izvorno postao whiskey
Gledao sam Donnie Darko, 300 i V for Vendetta (opet :)) prošli vikend.
Donnie Darko - relativno dobar i čudan film, nije ono što sam očekivao ali ok.
300 - film je zabavan i jedina zamjerka mi je pretjerano korištenje slow motiona. Na nekim scenama je predobro sjelo, ali gledajući ga u globalu, previše su ga silovali.
V for Vendetta - ne znam koliko sam ga puta već gledao, ali znam da mi je to jedan od najdražih filmova :oops:
Slažem se definitivno. Vin Diesel je bolji ;D= Citat =:
Izvorno postao Frky
Slumdog Millionaire -9,2/10 -odusevljen sam filmom,zasluženo je dobio oscara,odlicna rezija i pogotovo mi se sviđaju kutevi kamere u nekim scenama(potjera na pocetku)