Tražim neku igru nešto kao Test drive unlimited ili Burnout Ultimat box,nešto auta+sand box...E i da nije NFS...TNX
Printable View
Tražim neku igru nešto kao Test drive unlimited ili Burnout Ultimat box,nešto auta+sand box...E i da nije NFS...TNX
Nepostojeće. Općenito je žanr vožnje teško poveziv sa sandboxom što je dokazao EA sa nizom promašenih NFS-ova, tako da su takve igre jako rijetke. Eventualno GTA 4 koji ima odličan vozni model.
FUEL
Nisam igrao pa neznam dali valja, no nudi impresivnih 5, 000 kvadratnih milja otvorenog prostora.
zabavna je pa ju preporucam ali popizdis kad moras voziti s jedne na drugu stranu mape -.-= Citat =:
Izvorno postao Raz
Tražim neku igru gdje se leti nekakvim ratnim avionima i uništava druge avione/mete na zemlji ili tako nešto.
Neka je barem malo realistična i da nije baš prezahtjevna (npr. da treba grafulju za 3 soma kuna itd. )
tom clancy's HAWX, meni odlicna igra, neznam sad tocno kolko je zahtjevna na kompu, al znam da ima odlican sp, a i jako dobar mp...
ovako....trazim neki FPS ili TPS đe ja koljem zombije ko konj, a da nije L4D ili L4D2....ali ako ima na trzistu nesto ko ono u filmu i'm a legend di moras prelaziti neke objektive i ziviti iz dana u dan....
Pricekaj Dead Rising 2
Izgleda obecavajuce
a ima nes da je vec vani...= Citat =:
Izvorno postao Teon
Kažu da je IL-2 SturmovikSnajbolja takvog žanra!= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
I jeste. Sve preporuke. Ali su kontrole dosta komplikovane, nadam se da ces se navici. :thumbs2:
Mrzim igrat nešto na kompu s gamepadom ili joystickom, al Sturmovik je jedna od igri koja je prekomplicirana za tipkovnicu.
Sjećam se da je odavno, prije par godina, u pcplayu bio recenziran jedan rpg u stilu Diabla, praktički klon Diabla, i dobia je jako visoku ocjenu, nešto oko 90%... Samo šta sam zaboravio kako se zove hah :D.. I nikako ga nisam uspia nać od tada...
Sjećam se da su bile 3 klase likova, od toga jedna ženska, u podsvijesti mi je da je neka kineskinja, ali slabo se sjećam ostalih detalja... Sličnosti s Diablom su u praktički jednakom prikazu mane i healtha, a novosti bi bile dodatak borilačkih vještina i combo poteza... I po skrinšotima mi se grafika činila poprilično sličnom... Jel netko možda zna o čemu je riječ?
Možda Torchlight?
Pogleda sam po netu, nije Torchlight :/
Torchlight je prije par godina, jelda? :pray:
To je valjda Blade & Sword, i ja sam se isto pitao nedavno.
Jeste B&S ili Mortablo iz naslova recenzije :D
Tako je! To je ta, sad se sjećam se da je pisalo Mortablo :D ... Svaka čast :pray:
Neke manje igre poput Pocket tankova koje se mogu igrati u dva igrača.
Little Fighters?
Worms? LF2 je isto epic win, ako voliš tučnjave.
Neka podmornicka simulacija,(moderno doba,Cena:nije bitno :) ,(za PC naravno).
Da li tako nesto uopste postoji?Ako ste imali prilika da ista slicno probate ili ste ga samo videli,plz recite.
silent hunter...preporucujem 4 jer 5 ima velikih problema s drm-om...bar su tak rekli u pcp-u :D= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Dangerous waters.= Citat =:
Izvorno postao bigbongman
E tražim igru koje se može igrati u 2 playera i mora biti starija od 3 god. Žanr bilo koji, samo nek bude zabavna.
split screen??= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
pes 08
CMR 2005
nba 2004
E može i split biti... E da od sportskih mi samo stari PES dolazi u obzir ništa drugo.
Hvala za colina! Može još? :)
ja mislim da možes serious sam TFE 1 split ili lan..= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Heroes serijal, Wormsi, Bugs Bunny & Taz Time Busters, Lego Star Wars II, Hogs of War, Serious Sam, Flock, Age of Booty, Audiosurf, Bionic Commando: Rearmed, Trine... za igre na jednom računalu.
Za lan co-op preporučam i SWAT 4, Neverwinter Nights, Diablo 2 i Joint Operations.
Mislim da i Obscure ima offline co-op mod, no nisam igrao tako da nisam 100% siguran.
Obscure oba nastavka imaju offline co-op na PS2, a budući da jer direktni port vjerojatno ima i za PC. Serious Samovi TFE i TSE (stari, ne HD) također imaju split screen co-op.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Tenk ju guise :*
E kak se zove ona igra s tenkicima kaj imas nuke i to??= Citat =:
Izvorno postao Raz
Pocket tanks?
Da, Pocket Tanks. I ta je fora za igranje u dvoje, samo što nakon nekog vremena dosadi.
Jooj to smo ja i frendovi još iz osnovne igrali, svi rade na satu informatike zadatke, mi koji smo sve to imali u malom prstu još u vrtiću pola sata pocket tanks igramo...
Hvala vam punooo...jedva cekam da zaigram skupa s susedom :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Treba mi preporuka nekih puzli. Gamehouse ne rade na w7. :(
Baš puzzli ili puzzlera?
Puzzle.