ja sam imao vec maelstorm expanziju ali bas kad sam ju htio instalirati, dosla je mama s usisavačem i usisala mi kutiju :((((( u PM
Printable View
ja sam imao vec maelstorm expanziju ali bas kad sam ju htio instalirati, dosla je mama s usisavačem i usisala mi kutiju :((((( u PM
:pray:
Gledam po wowiki South Seas, otoke, Maelstrom i to... Ako sve to zbilja ode u expanziju, to će biti show :) Tropski otoci, more, suludi goblini, p!rati (bem ti cenzuru), kokteli, voodoo trollovi, nage, podvodni mountovi... potencijalo najluđa expanzija :D
to ce bit najveca ekspanzija cak veca od wotlk i bc skupa.
A najbolja stvar glavni negatici su nam 2 zenske sa psihićkim problemima -.-
Ysera i Azashare
Sad samo jos treba uletit deathwing is evo ti pravog partya
Ysera je na strani dobrih afaik..
a sta ak je i ona pala pod utjecaj Emerald Nightmare i odjednom se odlučila iživljavati nad drugima.
Inace koji cemo k.... radit u emrald dreamu borit se protiv nekih nočnih mora?
Prije bi rekao da cemo morat nekako oslobodit yseru od tog zlog utjecaja mozda i cenariusa i onog drujonju.
Sad kad wow bude 50-60gb....+addoni...muahah
a kad cemo ubit LK-a? :D
U 3.3
Gdje mi nestade post?
dragi moji WoW-aši bilo nekih problema sa forumom jućer što ste se i sami mogli uvjeriti
tako da me nebi slućajno napali "di su mi postovi!! " :P
još neznamo što se desilo, budem vas obavijestilS;)
Flander je bio gladan pa pojeo par postova, am I right ?
e smigl.....ti si glup covjek :(
:pray: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Fireblade
sta je tu tak smjesno
ono jbt forum down....vjerovatno su radili backup il nes pa nestalo cca 20 postova a lik da je flander "pojeo"
otkud ti ta informacija?= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
mislim da je to sluzbeno nesluzbe objavljeno ima vec neko vrime
Ma covjece sve mi to tako brzo sve :/
Ja bi da LK dojde za bozic jedno......
pa rekao bih negdi 1-2 misec, nelogicno mi je ranije, a to bi im otvorilo prostor da izdaju ekspanziju krajem godine
u kojem je paču dosao ilidan?
ilidan je dosao prerano i rekli su da tu pogresku nece opet ucinit, ja mislim da je ilidan bio vec nakon 6 mjeseci expanzije vani a sad ce LK doc tamo iduce godine
Fireblade, znas sta je šala ?
Ono, ako si mislio da sam ja ozbiljan bio, ti si onda veoma glup čovjek :/
Misliš?= Citat =:
Izvorno postao Smeagoul
Blizz već duže vremena to govori, doduše, kao i uvjek, nisu rekli KAD će 3.3 izaći :)= Citat =:
Izvorno postao junkieee
Neće biti 3.4 patcha kao što je bilo sa TBC-om i onog 2.4 "deus ex machina" završetka.
di kupiti wow battlechest preko neta ?
u ovim radnjama oko mene nestalo :(
iso na blizzard sajt pise sold out.
pz ekipa evo malo sam se vratio na wow nakon dugog izbivanja,htio bi vas pitati di ima nase ekipe al da je friendly raspolozena,i da ima ljudi koji levelaju a ne da je pustos da nema nikog :D
ja sam ti na karzanu,horda,Flander nick
a Karazhan ili Kor'gall mada nikad nisam igro na Kor'gallu pa neznam jesu li prijateljski raspolozeni, a na karazhanu ih vecinu znas i sam
ev me opet na karazhanu pod istim nickom cak :D,ovoga ima neki nas low lvl guild ?
karazhan omg omg ogm omg omg omg omg omg omg omg omg što cete tamo XD
hmm... da igram na karazhanu ili kor'gallu? Vidim da na obadva ima dosta hrvata.