Ma igra je stvarno vrazije zahtijevna ,iz tog razloga sam je nekoliko puta presao na ps3 posto na kompu nisam mogao normalno pokrenut u nekoj pristojnoj rezoluciji i u nekim pristojnim detaljima...
Printable View
Ma igra je stvarno vrazije zahtijevna ,iz tog razloga sam je nekoliko puta presao na ps3 posto na kompu nisam mogao normalno pokrenut u nekoj pristojnoj rezoluciji i u nekim pristojnim detaljima...
ja bi bio presrtan da mi igra vrti na 5 fps-a
sve na low
Imam RIDER-a na GWFL. Samo čekam trenutak kada bude online da ga pwn-am. Ahh...
Danas popodne sam bio :D ali sam prelazio SP. Prelazio jednu glupu misiju i prešao sam ju iz 7mog pokusaja :? ima stvarno jadnih stvari u igri. najviše me smeta proklizivanje vozila. Prica se o nekoj realnosti, koju igra ima na pretak ali vozila stvarno previše "bježe" (barem ona obicnija. Sportaši su vec bolji) i stvarno su malo pretjerali.
prerealno.... nevjerujem...
:pray:
Malo jesu pretjerali, jer vise u zavoj ne mozes uletiti u brzini kao prije. Jedina opcije koja ti ostaje da kad vidis zavoj je: kociiiiiiiiiii i kad smanjis brzinu dovoljno onda tek uletis u zavoj, nema druge.= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Pa nije li to super? Osim toga, ne mogu u jednu igru koja izgleda tako realistično ubacit fiziku iz SA.= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Super je sto je realno ali samo kažem da vozila malicko previše proklizuju.
Ne. Može ih se itekako dobro voziti osim ako ne moraš obavezno u svakom zavoju prolazit pod ručnom. Auto ima svoju težinu, mora klizat.
-.-' Nit sam rekao da u zavoju vozim pod rucnom, nit sam rekao da auto nema svoju težinu, nit sam rekao da auto nesmije klizati.
automobili u gta serijalima ne klize.... oni dobiju totalku xD
Jel ima GTA IV iste servere za XBox360 i PC? Tj. da li je moguce da ja na PC-u igram multi sa nekim tko ima XBox?
Nažalost nemoguće.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Steta. :( Bas sam mislo igrati sa frendom.
Samo da kazem kako sam se ljepo iznenadio kad sam uletio kabrioletomSu tunel. (Booth tunnel koji spaja Alderney i Algonquin). Imam igru vec godinu dana i tek sam sad skuzio kako se cuje jeka od muzike. Moram priznati da obozavam ovakve male detalje u igri koje nekad ni ne zamjetis odmah.
Savrsena igra. :thumbs2:
Zao mi je jedino to sto ponasnje ljudi nije napravljeno bolje.Na ulicama bi opcenito trebalo biti malo vise ljudi i trebali bi se skupljati kod semafora, te cesce prelaziti cestu. (tako da ih mogu lakse gaziti :kill: ) :D .
Možda ti je gustoca vozla premalo "nategnuta" :D
Sta to ima veze sa ljudima? Ja sam mislio sa da je to samo za vozila. Trebaju napraviti dvije posebne crte : vehicle density i pedestrians density.
A neznam... možda ima, a možda nema. Nisam siguran.
Bas sam isao provjeriti.Broj ljudi uvijek ostaje isti.
Kad sam vehicle density stavio na 100% zbilja postane guzva na cesti i i tek onda Liberty City izgleda onako kako bi ustinu trebao izgledati - krcat autima.
Ali mi je to ipak malo previse pa cu ja sebi staviti na 50%.
U iducem patchu bi bilo lijepo vidjeti pedestrians density.
Da na 100% mje stvarno velika gužva. Imam procesor koji to lagano prožvaće ali sam to ipak malo smajio jer je vozanje po punom gradu postaje mucenje a ne gušt :)
Nemrem bolivit.Nisam mogao napraviti print screen na WMP. Morao sam slikati sa foticem. :-x
Da li se moze ovo napraviti u igri? Da se Niko vozi u limuzini na straznjem sjedalu kao u taxiju.
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_91e72d95.jpg
Ne, osim uz pomoć kakvih modova. Ali se može vozit u taksiju na isti način.
NEW PATCH IS OUT!
Barem se tako čini!
http://i818.photobucket.com/albums/z...IVNEWPATCH.png
Čim uđete u igru, ako imate instaliran GFWL i uključen internet, pitati će Vas update za GFWL a nakon toga i intalaciju PETOG PATCHA!
Trenutno se čeka Rockstarov odgovor.
P.S. Čini se da patch nosi naziv "1.0.0.4."
P.P.S. Neslužbeno: Čini se da patch "1.0.0.4." iznosi oko 40 MB više od "1.0.4.0."
http://www.rockstargames.com/support/IV ... index.html
Dok ga nema tu, patch ne postoji. A koliko vidim zadnji datum je June 19, 2009.
Ta stranica uvijek dolazi zadnja. Tako je bilo sa svim patchevima. Prvo bi se pojavo kao instalacija poslije GWFL update-a, zatim bi se javio Rockstar Toronto i službeno ga objavio a nedugo nakon toga se refrešala ta stranica. Uglavnom, čeka se Rockstar. Javim Vam što su rekli. :))= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Kao što i rekoh u prijašnjem postu:
NOVI PATCH: http://www.rockstargames.com/support...tch/index.html
FIXES:
GENERAL:
* Convert all region SKU's into the same SKU.
* Include support for all languages within single exe.
CONTROLS:
* Allow controls to be double mapped on keyboard.
* Added option in controls menu to disable mouse controls in helicopters.
* Adjust keyboard control sensitivity in hood cam view in vehicles.
MULTIPLAYER:
* Security Updates to deter cheating in multiplayer.
* Hosts can now immediately Kick users from their games in Lobby and in game via Cell phone without having to rely on peer voting.
* Fixed a bug in Cops 'n Crooks mode where Host would drop out and prevent remaining players from leaving game.
Yea Baby... To je ono što smo mi Multiplayer igrači oduvijek tražili u ovoj igri! Anti-cheating system i kickanje iz servera bez glasanja igrača.
I da, u novom patchu se nalazi novi achievementsi, i radi se o onima iz ekspanzije The Lost and Damned što znači da ista uskoro dolazi za PC a nedugo nakon toga i The Ballad of Gay Tony! :)
To se trazi! :thumbs2:= Citat =:
I da, u novom patchu se nalazi novi achievementsi, i radi se o onima iz ekspanzije The Lost and Damned što znači da ista uskoro dolazi za PC a nedugo nakon toga i The Ballad of Gay Tony! :)
Umm.. na kraju nista od one famozne optimizacije o kojoj si govorio, ha?
Kako ne? Instaliravanjem novog patcha između ostalog dobiva se veliki performance boost. Kod nekih je najveći bio čak 15 FPS-a više.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Jel imao tko problema sa auto-downloadom? Meni se nije htio loginati na live, niti me je pitao za patch, pa sam morao otici na rockstarovu stranicu i skinuti patch. Kad sam ga instalirao onda sam se tek mogao loginati.
Sad bi bilo dobro da se jave oni sa slabijim konfiguracijama koji su imali malo fps-a, pa da nam kazu da li se sta promjenilo kod njih.
Fora. Ovo nisam znao, ja sam mislio da koristi obicni streat fight. (koljenom u jaja i udarac glavom).= Citat =:
Niko is a master at Krav Maga, a fighting style the Israeli Special Forces use.
http://www.gta4.tv/page/15/gta4-weapons/
GTA IV Special Edition
http://www.gta4.tv/page/5/gta4-special-edition/