Slika govori 1000 postova.
http://content.ytmnd.com/content/d/1...55f423fc4d.jpg
Printable View
Slika govori 1000 postova.
http://content.ytmnd.com/content/d/1...55f423fc4d.jpg
totalno se slazem, edguy imam par pjesama i nikada nisam izrazio neku veliku zelju za slusanjem, mislim ono to je sve okej bend ali nema ono nesto.
Rotting Christ - Sanctus Diavolos= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Impaled Nazarene - The Lost Art of Goat Sacrificing
Bal-Sagoth - Callisto Rising
Old Man's Child - Enslaved And Condemned
Necromantia - Ancient Pride
Lord Belial - Mark Of The Beast
Thy Serpent - Only Dust Moves
Et, od blacka slusam uglavnom te bendove
SUber pjesma!= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
jel ima ovdje poklonika Chuck Shuldinera ( DEATH ) ? meni osobno jedna od najdražih grupa po instrumentalnom djelu.... +zbog toga sto ni jedan instrument nije zapostavljen kao u masi bandova
Death počeo slušat nedavno i ono, iznenadio se kak su mi predobri, love the drumming ^^
ma sve je jebeno .....najvise mi se svidja što su bassisti koji su svirali u Deathu su majstori(nije bass zapostavljen instrument ko u nekim bandovima di sam ravnjake deru ) bili ovaj jedan koji je sviro na fretlees bassu svira u Gordian knotu i Aghori..inace odlican bassist ,cuje se puno jazz utjecaja u njegovom sviranju ....inace sviram bass pa ono ,obozavam pogotovo Deathove stvari na bassu svirat, svidja mi se tehnika i zanimljivo mi je za svirat :) ..najmanje posla u Deathu je imala druga gitara (ritam gitara ) ... ma Chuck shuldiner (R.I.P)svaka čast tom čovjeku ... :pray: nema takih grupa ko Death ... zato što nisu običan death metal band bili ..Chuck je radio death metal sa utjecajem jazza ...inace ima danas ponekih bandova koji su nastavili tradiciju ...al Death je jedan jedinstveni
Za početnike... evo ti norveški gulaš black metal bendova ^^. Boldani su bendovi, a underlinani su albumi.= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Za početak, poslušaj Dimmu BorgirSdo albuma Enthrone Darkness Triumphant, nakon tog albuma idu mainstream symphony, bar meni.
Onda, tu ti je Mayhem, s albumom De Mysteriis Dom Sathanas. Pa Burzum, s Hvis Lyset Tar Oss. Poslušaj Darkthrone, album Under A Funeral Moon.
Emperor, album In The Nightside Eclipse. Satyricon, s Nemesis Divina. Onda, obavezan Bathory, s albumom Under the sign of the black mark.
I na kraju, VenomSs albumom Black Metal, i Celtic Frost,s albumom To Mega Therion.
To ti je dovoljno za početak...
p.s.
Kad ti i zorg dolazite u zadar?
12. 4.?
Za početak Dimmu Borgir??? :? Pa...Ovaj...Znaš...
BtW,sluša li itko Amon Amarth?
Ja slušam Amarthe... i što imaš reći za Borgire?= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Bili su genijalan black do abuma Enthrone darkness triumphant, a onda kreću sranja
Zašto? Meni su iskreno sada bolji...ponekad...
Koji ti je Amarthov album najbolji? Pjesma?
Anal Mandica :pray:
btw. Koja je najpoznatija pisma od Sonate Arctice?
Ja slusam amone... Najbolji album Fate of Norns, najbolja pjesma Victorious March= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
manowar :(
Versus The World mi je najbolji album, a pjesme The arrival of fimbul winter, pursuit of vikings, death in fire, fate of norns i the last with pagan blood= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
poštujem amon amarth u svu jednostavnost u instrumentalnom dijelu versus the world album je jedan od najboljih albuma melodic death metala zasigurno...iskljucivo zbog vokala koji je jeben death vokal i koji se najviše ističe i opčenito zbog jednostavnih al zato predobrih riffova i melodija .. :wink: Death in Fire stvar za pamčenje :)
Ma mene su prvenstveno privukli tekstovi, mislim sve se bazira na Vikinzima i Nornima(Švedima,Norvežanima i Fincima), ono svaka im čast, a opet i muzika je za 5.
Thx na preporukama.= Citat =:
Izvorno postao Samael
Zorg i ja dolazimo u Zadar 19. 04.
od amartha death in fire jednostavno owna...
a borgiri su meni dobri i prije i sad...
ali The Sacrilegious Scorn od borgira je fkt preprejebacka pjesma... :pray:
a tek od kataklysma As I Slither, ajme, bozanstveno...
Od Amon Amartha su mi bolje Gods of War Arise, Pursuit of Vikings i With Odin on Our Side, a od Kataklysma Let Them Burn i Serenity in Fire, ali ni As I Slither nije loša.
može mi netko preporučit neki dobar power metal bend? (koji nije hammerfall ili blind guardian)
DragonForce, Sabaton
od dragonforcea sam već čula "through the fire and flames", nije loša pjesma
Poslušaj Rhapsody (a.k.a. Rhapsody of Fire) i Gamma Ray, a ako želiš neki emofaggish symphonic power "metal" bend, poslušaj Nightwish ili Kamelot.
Nije čisti Power, ali je zato jedan od najboljih bendova ikada - Iced Earth :)= Citat =:
Izvorno postao Azura
pogotovo pjesma Dantes Inferno...
Uff, Dante`s Inferno je odlična, al nije jedina ^^
Meni se ie ne sviđa, lik ima nekak čudan glas koji mi nikak ne leži. S druge strane, dobar mi je cover transylvanie :)
Ah, a meni je glas Matta Barlowa jedan od najboljih ikada :)
ajde mi recite nekaj brutalno, brzo, po mogucnosti death metal...
trazim nesto rame uz rame behemothu al ne ide :D