Rukavica je bacena?
+_+
Printable View
Rukavica je bacena?
+_+
igrali smo danas oko 8h... tek sam onda skužio da to macan xD(btw šta ti bilo s accom :S) ja miru on wda, apomnp, on meni popusho sve do baze, prvi tower srušio, al je skor bio 4:1 za mene, jedini moj death je bio vrlo suicidan, naime skočio sam na njeg i nisam mogo pogodit ikonu od bkba(taman sam ga bio složio, pa sam bio vesel..) i onda sam malo najebo, jer ga nisam mogo arrowat zbog zog što su između mene i njega bili njegovi kripovi tak da mi propo dmg i neki ministun :(
Zaključak: maledict je odličan, al jebo ti maledict kad nemoš pogodit miranu maledictom :D
si procitao taj post? :D= Citat =:
Izvorno postao kokos_i_voce
i maeledict+lvl1 dagoon prek pol hp-a su ti svaki put odvalili :D. no tbh ja sam dosta ujebo jer sam isao raditi bloodstone njemu (na 1x1, vs agi koji lagano utekne death wardu te ima stun) a ne lothars. sve u svemu, mogao sam i bolje odigrati i pametnije no necu se zaliti. tek me 1 od 10 strijela pogadala kada nebi pazio xD
dobro odigrano no zahtjevati cu rmk uskoro, kada budem pametnije igrao
Cek cek ... Sta hoces rec da te Ranger dobio ?
u got served?
yy, biti ce rmk, i ne, ne planiram onda izgubiti xd (doduse mislim da bi ga mogao izpushati do tree-a bez problema )
Ajme, da je Macan izgubio od Rangera ... Nadam se da imate replay, ovu sramotu moram vidjet
posustao sam od dote, vise ju ne igraam onak aktivno kao sto sam nekada (no, jos uvijek mogu izbjegavati arrowse :D). odigram tjedno 2-3 partije i to po 15-20min jer se samo nazivciram na nesposobni team pa leavam. vjerojatno sam most banned user na eurobattle.netu (jedva nadem igru u koju mogu uci a da me neko ne reporta xD)
Ja vise nit ne igram tjedno ...
Al izlike opet ... E, nhf al vjecno cu ti se smijat :rotfl:
:( veceras ocem rmk da fixam to do kraja :(
mogli ste barem -sh lupit
da al fora je bila, da maledict owna(dobro owna) al ne više od arrowa, hook i suicida xD
i da, teon ne smij se :p nisam mogo jebeni arrow pogodit svaki bi mi izbjego i još je cjelo vrijeme spamo jebeni cask tak da sam se teško mogo približit, ja sam išo na mjollnir, sljedeći put ak budemo igrali idem na difjužl pa se jebi :D
inače što se tiče te spike najkorisniji/najbolji spell, to se nemože objektivno reč, jer sve zavisi od gamea, a svaki game je drukčiji, to se može samo subjektivno reč, a ja sam i reko subjektivno meni najbolje spellove :) i onda bi opet moglo doč ono "dota je timska igra" pa je najbolje ič comboe(slažem se:) tiny+techies ftw) i sl. sranja...
becst combo za 5x5 om = roof, tide, enigma, leschar te magnus
:D
nema toga sta bi zaustavilo ovu 5 na om :p
edit:
@teon, dobra isprika ZLATA vrijedi, a ti se slikaj kolko os :D
Izgubio si od Rangera :P
Isprika nije izlika ...
Uglavnom ok, prestat cu te zezat :)
Se zna kad ce nova DotA ?
Nezna se tocno kad izlazi. Sad je beta 54, uglavnom ima jaaako puno promjena. Pogledajte malo changelog i tako to.
da, u zadnje vrime stvarno dosta radi icefrog
za neko vrime će nas sve izjednačit sa njubovima kad se masu heroja rebalansira i promine shopovi :D
1v1 ste igrali..= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
vidio bi tebe :D= Citat =:
Izvorno postao Teon
[quote=Systematic Rewerse]1v1 ste igrali..[/quote:3azvopu3]= Citat =:
Izvorno postao "Rang€r":3azvopu3
moje subjektivno mišljenje ko što rekoh..
nisi to rekao x(
= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
nisam reko da je to moje subjektivno mošljenje odma, al rekoh poslje :)= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Da refresham malo....
http://www.xfire.com/video/b3e50/
heh n1:)
Zavisi.
2v2 melee:
Ja budem Lucifer i moj frend bude ludi džukac, ja imam oko 270 attack, on oko 450, i s time da ja imam lude magije, a on može tjerati koga god hoće, tako da kada netko priđe prvo ga napeštamo, onda mu bacim drugi napad i skinem pun vrag, a ako je njegov level djeljiv s brojem 3, onda mu skinem duplo, i kada ga ja ne mogu više goniti, onda mu bacim ulti, pa neka bježi koliko hoće, umrijeti će, a pri tome ga moj frend goni sa svojim ultijem.
2v2 rangeri:
Ja budem trax, moj frend onaj mali vangeful ili kako već. Ja povećavam attack range herojima, a on ima auru koja povećava attack svim herojima, tako da samo od toga imamo +100 attack-a, ali samo kada smo skupa. On nabije oko 320 napada, a ja 480, i ako pokupim double damage to bude cca 960+120 (25%) + 350 na ultra very fast i kada idemo da ubijemo nekoga, prvo deremo na daljinu, ja ga usporavam sa frost strijelama i ako moj frend vidi da će pobjeći, zamjeni mjesto s njime i onda nema kuda između nas dvoje.
5v5:
Slardar, zahtjeva ubiti vlastita 122 kripa i tuđi ring of health, kako bi imao min. 122 HP-a, i da mu ne može nitko ništa, osim ako taj netko u konačnici ima jači napad/magiju od 122. Demon Witch, Atropos i Lich su mi dobri za zabijanje 1v1, pogotovo Lich koji sa ultra itemom ima zadnji napad za oko 1 500 - 2 500 (ne znam točno koliko, no par milja u glavnom) damage-a. Nerubian mi je također dobar za prikradanje s leđa, prelazak u nevidljivost, te na 4 sec. neranjivosti ako sam u gužvi. Za gonjenje 5v5 mi je također dobar bloodseeker, windranner, ludi pas i trax. Snajperist samo ako su heroji inteligentni, jer imaju malo HP-a, a zadnji napad svako malo. Njih i agilitye volim derati s Nerubianom jer su prelagani za njega. Zadnje što sam mogao jest ja 19 LV vs witch doktor 25 LV, koji ima 1000 HP-a više od mene i 50 manji napad, mogao sam ga zabiti 1v1, obojica sve puno, da je to smjeh.
http://www.xfire.com/video/cf6a0/
note:teren sam isprobavao :D
Kak dobit taj teren?
Kodovi?
moras mjenjat neke stvari u warcraftu pomocu editora jednog.ima na dota allstars forumu na media podforumu
Meni taj teren saksa :s
:( Sry evo mijenjam ga samo zbog tebe <3
<3