...teška borba? U Falloutu 3?
...jel mi igramo istu igru?
Printable View
...teška borba? U Falloutu 3?
...jel mi igramo istu igru?
Pa o tome i govorim. Fallout 3 je u Top 3 mojih najlakših igara. Nikakav izazov nemožeš očekivati ni na najtežem.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Iskreno, jedno što u Falloutu 3 boli je vlastita igračeva glupost... jedino kako sam ja znao poginuti je bilo tako da sam slijepo ušetao u nekakvu zamku ili nagazio na minu, dok ih nisam shvatio.
Ma drek, čak ni mine ne ubijaju sa ikakvim oklopom... Na kraju igre sam umjesto Power Armora furao inženjerski kombinezon :)
Ja još uvijek nosim Tunnel Snakes kožnu jaknu. Baš sam kul.
ja nosim onaj merc troublemaker outfit iako imam tesla armour
Ja nosim onaj Winteriezd T-b15 ili kako već, dobio sam ga kao nagrada na svršetku Operation Anchoragea, stvar je premoćna! Ima 45 armora i nikako se ne troši condition, nisam siguran da li je to bug ili su to proizvođači stavili zato što ima samo jedan primjerak u igri, ali uglavnom, meni je super, zato što sa tim armorom ne može me ni Isus ozlijediti, a kamoli netko ubiti!
Nisi kul! Previse brijes na GOD mode.
Nema boljeg nego kad s kripliranom tintarom hodas/trcis uokolo, a slika pred ocima ti se muti kao da si noc prije pio vina mlada...
Zna netko od vas mozda kome bi trebao prodati violinu od one babetine u slucaju da joj (nakon sto pronadjem violinu) brutalno slazem da ju nisam pronasao i da je tamo ni nema, a nakon toga ju napucam s magnumom u glavu ili je prebijem do smrti...
Skuzio sam da ima i ta opcija, pa me zanima da li je netko od vas tako postupio?
Hahahahahahaha, koja brutala quest...
Inace, Fallout 3 je premocna i legendarna igra pa ovim putem porucujem svima kojima se ne svidja neka lagano odj... i prestanu prosipati svoj izmet po ovoj temi...
Ne pretjeruj burazeru, tuzit cu te tati. Tata ima PTSP i brutalan je kad poludi. Hahahahaha...= Citat =:
Izvorno postao LL21
Hoce netko odgovorit na ono moje pitanje u vezi "pronadjimo violinu" questa?
u zadnje vrijeme mi se pojavio problem u falloutu
svako malo mi ovo izbaci:
http://www.imagesforme.com/out.php/t339890_error.JPG
ne znam u cemu je problem, imam najnovije drivere za graficku i prije mi je igra normalno radila
Problem je u tom sto imas ATI grafu... Kupi envidiju i rijesit ces taj problem ili ako mozes posudi od nekog frenda (koji ne igra Fallout 3) nvidia grafu, a ti mu daj svoju pa kad prestanes igrat Fallout 3 opet se zamjenite i sve 5 ili koristi paralelno ATI i envidiju pa samo hotswampaj ako jedna od njih bude radila problemose u igrama, a ako ni to ne pomogne prodaj komp, kupi PS3 i igraj Fallout 3 na plejari...= Citat =:
Izvorno postao Sony Ericsson
Nadam se da sam ti pomogao svojim mudrim savjetima...
[quote=h3@dhunt3r]Problem je u tom sto imas ATI grafu... Kupi envidiju i rijesit ces taj problem ili ako mozes posudi od nekog frenda (koji ne igra Fallout 3) nvidia grafu, a ti mu daj svoju pa kad prestanes igrat Fallout 3 opet se zamjenite i sve 5 ili koristi paralelno ATI i envidiju pa samo hotswampaj ako jedna od njih bude radila problemose u igrama, a ako ni to ne pomogne prodaj komp, kupi PS3 i igraj Fallout 3 na plejari...= Citat =:
Izvorno postao "Sony Ericsson":14gzneqh
Nadam se da sam ti pomogao svojim mudrim savjetima...[/quote:14gzneqh]
Daaaa, fakat mudri odgovori :D
Osim toga fejlo si, ako će kupovat PS3 zbog Fallout 3-ce onda se zajebo jer nema DLC-ova. Bolje XB360, jeftiniji, ima DLC, za mjesec dana možeš očekivat 3RROD, divota! :D
Meni se igra rušila na zadnjim 181.20 driverima (nvidia). Instalirao sam 180.48 i problem je nestao. Probaj instalirati neku malo stariju verziju drivera , možda pomogne..
[quote=ScorpiuS]Daaaa, fakat mudri odgovori :D= Citat =:
Izvorno postao h3@dhunt3r
Osim toga fejlo si, ako će kupovat PS3 zbog Fallout 3-ce onda se zajebo jer nema DLC-ova. Bolje XB360, jeftiniji, ima DLC, za mjesec dana možeš očekivat 3RROD, divota! :D[/quote:26vqa5y2]
Ma samo sam se salio da malo vicovima oraspolozim coveka kad mu vec Fallout 3 ne radi. Neka se malo igra s driverima i valjda ce mu normalno proraditi...
@ ti sto te kvotam u mesidzu
Plejara rev. 3 je mnogo kulnija od iksboksare s brojem 360. Ipak, najbolje je prestat igrat igre i pocet uplacivat stambenu stednju ili (ako je subjekt maloletnik) decju stednju... Zrno po zrno pogaca, grafa po grafa puno potrosenih para. Za grafe doslovno vrijedi ona stara narodna "sve sto je lijepo kratko traje" hahaha...
@ svi na forumu
Kad cu dobit odgovor na moje pitanje (vidi prethodnu stranicu) u vezi zadatka s babom violinisticom i prodajom "njezinog" instrumenta meni nepoznatom subjektu nakon sto doticna izdahne tj. ispusti dusu i ode u vjecna lovista?
Ovo ti piše na fallout wiki:
Alternatives
* You can bring the Soil Stradivarius to Ahzrukhal at The Ninth Circle in Underworld. If you tell him it's one of a kind, he'll buy it off you for 200 caps (or Speech him for 300 caps) and you will get the achievement for finishing the quest. There is no karma gain nor loss by selling it to Ahzrukhal.
* It's also possible to sell the violin for 200 caps to Abraham Washington in Rivet City. This ends the quest (although you may have never accepted it) and gives you the good karma bonus. If you talk to Agatha after doing this, you can return to Rivet City and buy the violin, so you can still give it to Agatha when you want to.
Sta da kazem osim hvala, kad se vec toga nazalost nisam sam sjetio. :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao keko
Ej ljudi, sjećam se da sam se u Falloutu 3 mogao, "prcati" sa suprotnim spolom. U falloutu 3 to je onemogućeno ili nije? Znam da možeš dosta cura zavodit i tako, ali na kraju ne ispadne ništa, jel to sve zajebala Australija ili?
Trebao biš moć sa onom prostitutkom u baru u Megatonu, ali kada sam ja pokušao bile su neke greške sa skriptom i nije bilo ništa. :(
Navodno se moze ali tko zna...evo ja sam level 9, oslobio sam Aljasku negdje na pocetku, sa ghoulima izvrsio invaziju na Tenpenny tower, exploram po mapi i uzivam ^^
Ja to ne kuzim ja joj platim ona ode u sobu i legne na krevet i ja na krevet i samo odspavam, nema nikakve animacije ili nes slicno :(= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Nije ti ovo Witcher, perverznjače mladi. :)
Ali ipak kak znam da se ista dogodillo :?= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ajde dosta djetinjastih rasprava. Poslije jebanja nema kajanja! Zapamti to... :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Ljudi idemo malo ozbiljnije prionuti na temu, Fallout 3 je ipak kultna igra... 8)
evo danas sam prešo igru, nakon 43 sata uživancije, preporučam je svima!
Ah, bila ti je greška što si prošo.= Citat =:
Izvorno postao ivesha
Imam problem sa zvukom prilikom pokretanja operation anchoragea...znaci kad igram fallout 3 bez dodatka sve radi normalno, a kad ukljucim operation anchorage svi zvukovi mi rade normalno osim glazbe, znaci three dog nesto melje i sve je ok i onda kaze here something for the lone wanderer hehe i pusti neku glazbu i počme sve šumit i krčit...
Sad nije da ja nesto puno slusam taj radio, al zelim da mi igra radi normalno:-(
Edit: Instaliro sam patch prije stavljanja DLC-a
Hahaha baš , kad se probudis ono , WTF , vrati pare , ahahah.= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
snimil sam si na komp ove neke modove sa pc play dvd i neke kopiral u data folder u falloutu.pojave mi se kad pokrenem fallout data files i uključim ih,al kad ponovo pogledam nema kvačice u data files na tim modovima.dok su u fallout mod manageru ti modovi uključeni-barem ima one kvačica.
1)kod nekih modova u readme pišem da ovo trebam napravit al nekužim kaj je ovaj fallout.ini i ovo invalidateolderfiles-tog kod mene nema
Instal\Unistal:
Install:
Unpack the archive into <fallout3 directory>\Data - folder.
In Profile folder edit the fallout.ini, set bInvalidateOlderFiles=1
2)skinul sam i patch s interneta i svaki put kad ga pokrenem krene instalacija i kad završi pokrene se fallout.neznam jel patch instaliran ili nije jer svaki put kad kliknem na patch kreno ponovo instalacija,pa kad zavrsi pokrene se fallout
Za provjerit jel ti patch instaliran odi u folder di ti se instaliro Fallout desni klik na exe od fallouta pa properties i tamo nađi version i ako je ona verzija koja je navedena na patchu onda je sve ok
na iconi fallout 3 piše verzija patcha,a na fallout launcher ne piše ta verzija
valjda je dobro