razmišljam šta sve moram učit i dal danas idem van... osjećam se onak dobro :roll:
Printable View
razmišljam šta sve moram učit i dal danas idem van... osjećam se onak dobro :roll:
Na PC Play Areni.....ima puno crnaca i tak...
Trenutno slušam depresivne ljubavne pjesme i bacam se u depresiju još više nego prije.
Nemoj e :cry:
pisem homework iz matke, visim na planetdeusex.com, sa strane planiram tajni megalomanicki plan za zavladati svijetom, iznosim ideje za tnm tekst za ponedjeljak, boli me glava, trebam novi notes i tako to.
Dosla doma, ne radim nista, pijem jogurt od jagode i bas mi je fino.
S komadićima voća?= Citat =:
Izvorno postao angel eye
Nema voća= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Na informatici sam, glava mi puca, na sticku imam prvu sezonu doktor hausa, hepi sam i tako to.
Zakon, mrzim komade voća. Iako mi je trenutno najdraži onaj mislim dukatov od Strachatelle, ubio bih sad za jednog. Inače isto dosao doma prije pola sata, s pismenog ispita, a za 2 sata na usmeni iz Matematike jaoooooo, malom slušam pozitiva glazbicu i tako.
E nisam probala taj dukatov, ovaj je vivis i super mi je...Pola litre rijesim u sekundi...= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Jao usmeni, sretno:D
Osjećam se užasno jer je upravo počelo najveće smeće od filma, Dead or Alive :(
Inače igram Civ5.
There you go.= Citat =:
Izvorno postao Aral
ja okolo po forumu reklamiram FANFIC temu staru dvjesto godina u umjetnici medju nama, stara mi u sobi gleda vec petu epizodu prve sezone dr hausa, osjecam se nervozno i tako to.
Pa DOA se gleda samo zbog polugolih žena :D To je dovoljan razlog da film bude solidan hahahah= Citat =:
Osjećam se užasno jer je upravo počelo najveće smeće od filma, Dead or Alive :(
Govori za sebe, ja filmove gledam zbog price.= Citat =:
Izvorno postao Stips222
It was a joke!
Vratio se sa treninga, umoran i isprebijan(jej za sparing), prokleti stylus mi stalno ispada, osim toga sam saznao da sutra moram ustat u sedam radi još jedne mise za osobu koje se više i ne sjećam.Gledajući na današnji dan ovo je čak i dobro, osjećam se više manje sranje :/
Također, net mi je usporen na 2 kb/s a novi patch za WoT bez kojeg ne mogu igrati je težak 28Mb oh joy!
Isto, JEBLO VAS POSTANJE DOK MENI PET MINUTA UČITAVA STRANICU, VEĆ PETNEST MINUTA ČEKAM DA PROKLETI POST OSTANE GORE A VI ME PREKIDATE
JEBEMU MATER I TREĆI PUT
Trenutno čekam ponoć, kada ću postat petnaestogodišnjak. :D
oh the joy
Spoznao sam da ipak neću moći u planinarsku školu (thus, nema slika sa svih planina i brda) zbog krizme. Awesome.
Vjerojatno si htio postati u "Što ste danas spoznali." temu, a ne u "Što trenutno radite i kako se osjećate?". :)
Inače, ništa ne radim, hostam s botom pošto imam dobar net, a većina ih nema i smijem se na neke ispade, tipa psovanja Isusa, Boga, razna vrijeđanja, i sl., zbilja nam je velik riječnik i mogućnosti, evo zadnjeg profinjenijeg...
00:59 hjra: UBER MOTHERFUCKING TRASHTALKING U MORONS GO TO FUCKING HELL U BITHCHES
00:59 Host: hjra muted for 360 seconds for having a foul mouth
:rotfl:
Jao C kako se zabavljas.. :D
Inače, malo prije se probudila, lip je dan, kao nacrtan
Na poslu, uploadam slike s Arene na torrent....sporo ko sam vrag
Smanji im rezoluciju? :D= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Ma do uploada je, kako god da okrenem....download inace radi sasvim ok.
Sad slazem neki novi dizajna TDF-a , smisliti ime i ako prodje, uvesti u katalog
EDIT
Upload mi ide 28 kB/s
ISUSE BOZE :pray:
Ako ovako nastavi, uploadacu 200 MB za svega tri sata
Ja ne...mogu, ovo je....toliko srece :cry:
Vratio se kući maloprije, brzo se idem šišati, dan je fin i tako, osjećam se ok
U kaficu u Dubrovniku,pijem kavu od 10 kn i surfam netom dok majka kupuje meso u Tommyu :D
U skoli, boli me glava. Dobio pet iz kemijanja. Zato sto apsolutno rulam sve u razredu jej.
Osjećam se izvanredno ja sam najbogatiji na svijetu.