-
Re: Što ste danas spoznali. Part Deux
Evo spojih tevej na komp, te koristim gamepad kao mišeka. Fun times, ali stara će me ubiti kad vidi da sam zbog prekratkog kabla komp montirao nasred sobe.
Usput, ovaj post sam dopola pisao sa gamepadom, pomoću on-screen keyborda, ali onda mi je to dopizdilo pa sam i tipkovnicu dovukao do sofe... Što se pokazalo dobrim rješenjem, ali kabl joj sad ''leti'' preko pola sobe... Morati ću nabaviti bežičnu...
Eda, s obzirom da sam isključio 4:3 LCD ekran koji inače koristim za računalo, slika mi nije ''rastegnuta'' 4:3 [Bok, Raz! :P ], nego je u normalnom 16:9 formatu... Može se ovo postići i čeprkanjem po nVidia control panelu, ali trenutno nemam volje za to... Kakogod, 5 Centimeters Per Second na ovome izgleda presavršeno. :P
EDIT: Bilokoji hi-res wallpaper na ovom teveju>>> sve ikad. :pray:
Nagi izgleda gotovo kao da je u prirodnoj veličini, dok Mio pantsu shot izgleda vjerojatno i veći nego što bi trebao biti. xD
-
Ma otkrio sam to i ja, samo je kabel bio u kribom outputu pa se opcije nisu mogle namjestit. Sve radi ko urica sad.
Inače, obavezno otiđi na nVidia control panel jer se tamo podesi rezolucija i signal (720p, 1080i, 1080p, etc.) To ujedno i "popravlja" taj promjer slike tako da je na TV-u normalna, a na kompu uža slika.
OndaSpokreni 5 cm per sec. i javi dojmove :P
-
Da se približavam kraju Hitman: Blood Money-a. Ove misije u Vegasu su fantastične! Jedva čekam idući nastavak.
-
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Da se približavam kraju Hitman: Blood Money-a. Ove misije u Vegasu su fantastične! Jedva čekam idući nastavak.
Join the club. :)
-
Da sam krajnje neproduktivna osoba :(
I da me boli desno oko :(
-
dase idem sada malo vozit, pa onda na posao:(
-
Da mi frend mora na operaciju oka zbog posljedica tučnjave, pretukle ga neke pijane budale, tj. iscipelarili :( *ebem ti današnji svijet i društvo
-
Da nešto email draga, dođi na msn PR3DAT0R, bit će lakše.
-
Da moram piti lijekove koji uzrokuju depresiju...srecom da sam dosta pozitivna osoba. Pa ako dodam koju casicu, efekt ce biti neprimjetan :P
-
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Evo spojih tevej na komp, te koristim gamepad kao mišeka. Fun times, ali stara će me ubiti kad vidi da sam zbog prekratkog kabla komp montirao nasred sobe.
Usput, ovaj post sam dopola pisao sa gamepadom, pomoću on-screen keyborda, ali onda mi je to dopizdilo pa sam i tipkovnicu dovukao do sofe... Što se pokazalo dobrim rješenjem, ali kabl joj sad ''leti'' preko pola sobe... Morati ću nabaviti bežičnu...
Eda, s obzirom da sam isključio 4:3 LCD ekran koji inače koristim za računalo, slika mi nije ''rastegnuta'' 4:3 [Bok, Raz! :P ], nego je u normalnom 16:9 formatu... Može se ovo postići i čeprkanjem po nVidia control panelu, ali trenutno nemam volje za to... Kakogod, 5 Centimeters Per Second na ovome izgleda presavršeno. :P
EDIT: Bilokoji hi-res wallpaper na ovom teveju>>> sve ikad. :pray:
Nagi izgleda gotovo kao da je u prirodnoj veličini, dok Mio pantsu shot izgleda vjerojatno i veći nego što bi trebao biti. xD
cool story, bro.
-
= Citat =:
Izvorno postao gothic45
Da mi frend mora na operaciju oka zbog posljedica tučnjave, pretukle ga neke pijane budale, tj. iscipelarili :( *ebem ti današnji svijet i društvo
A meni frenda danas uhvatilo srce i morao na hitnu operaciju.
-
a ja sam okinuo kolokvij iz materijala i matiše, nije za neku pohvalu, ali to sam spoznao danas.
-
Da pijem za weekend... 8)
-
= Citat =:
Izvorno postao Hidraulicar Kreso
a ja sam okinuo kolokvij iz materijala i matiše, nije za neku pohvalu, ali to sam spoznao danas.
Šta si roknuo oba dva? Čuo sam da su ti prvi materijali čista dosada, a materijali 2 da su zajebani.
Šta se matematike tiče, i ja sam pao jedan kolokvij, ali sve se to da ispraviti na kraju :wink:
Da je lagana, nije.
-
Spoznah da sam pobrisao CoD4. :(
-
-
Šta je neko opet DoS-nuo forum? :D
-
Spoznao sam da od pocetka skolske god. imam samo 2 ocjene! :D :D
-
Sad na Provjerenom neki kurac o sotonističkim sektama, emačima koji se režu i sličnom.
:pray:
-
-
Hijao žalim što to nisam gledao, stara gledala neki dokumentarac na FTV-u o Blajburgu i Jasenovcu, jao starih partizana, ustaša, kako sam roflao na pjevanje, ratne priče i vrijeđanje druge strane :pray:
-
KARABAŠ ŠALJE POZDRAVE JER NEMA INTERNETOVA DOMA, P00SA, zwALJ!!! :) :) :)
-
Reci mu da ima lepi travnjak i urednu živicu...
-
Spoznao sam da mi je pingu editao post, a baš sam uživao razvaljujući ljudima ekran, party pooper :(
-
Bio sam u napasti da ti skeljim jedan dvadesetčetverosatni edukativni ban, budi sretan ishodom.
-
Prije mnogo godina dvije, je poginuo tigar Toše :( (
R.I.P
http://www.imagesforme.com/upload/c3698047.jpg
R.I.P
poceli su ga silovat na fagbooku :(
-
Možda uskrsne za godinu dana.
-
Da knjiga koju citam je postala intrigantno zanimljiva
-
Da ne valja zapuštati matematiku jer Lasić nikada ne spava, on čeka trenutak kada nisi spreman :(
Također da je vani prokleto brzo zahladilo i u zadnjih par dana nije bilo iznad 20 stupnjeva, jebemu sad mi fali ljeto :(