History ne saka nenormalno,nego je pre bio bolji,ubacili su previse cataclysm gluposti i previse emisija o kojekakvim zaverama.
Printable View
History ne saka nenormalno,nego je pre bio bolji,ubacili su previse cataclysm gluposti i previse emisija o kojekakvim zaverama.
Jednom su cak pustili emisiju o objasnjavanju Da Vincijevog koda..filma tj..i one alien zavjere,truckeri,ax meni itd mi idu nevjerojatno na zivce al ipak imaju dobre programe al je sve to bilo mnogo bolje prije= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Što dovodi do činjenice da u ovom trenutku i u posljednje vrijeme općenito- History saka nenormalno.= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Ček, jel pričamo o Viasat History, ili onom drugom programu?
Ne gledam skoro nikako TV, ali samo znam da je na prvom 80% vremena nešto o drugom svjetskom ratu.
Deco morate više da se vaspitujete i češće da idete van na sveži vazduh. Prestanite buljiti u glupe ekrane i žderati gomilu nezdrave hrane!
Specificiraj "ekran"...
DUDE, ONO, ANCIENT DISCOVERIES JE DOVOLJAN SERIJAL DA DRŽI HISTORY IZNAD VODE ^^
Ancient Discoveries ubija...ako to maknu popizdili su
Ja nemam MaxTV i sve vas mrzim.
Dogfights :(
Oću gledati :(
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Bičam po tome što ne mogu nikako natjerati Linux da kompajlira C program a na netu nema nijednog tutoriala... :(
Bičam vaše mame, bitches :fof:
Pitaj svoju kako joj je svaki dan s forumašima pcplay-a.
Bicam po novim rankovima
Cija je to ideja? :p
Gey plavi :pray: :pray:
Šteta što nije "Gej".
Pitam se koliko će ljudi htjeti biti moderatori nakon ovoga. :D
Ona ti je sa onima sa BodyBuilding Foruma.= Citat =:
Izvorno postao hrčak
LOL,kako si smiješan.
Bičam po nekima koji imaju preveliki sig.
bičam po losemvremenu
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Bitcham po problemima sa samim PCP forumom.
Bičam po ljudima koji neki bend otpišu na osnovu stvari koje nemaju veze s glazbom i jednog precijenjenog hita.
Bičam po brzini interneta. Plaćam 4 Mbita a dobivam mizernih 0,8 (nulacjelihosam) Mbita :( . Isto tako, bičam po vremenu, puše ko da sam u Senju, a ne u Rijeci
Kradi wireless. :(
Prepošten sam za to :(
fix'd= Citat =:
Izvorno postao pehlinac
fix'd fix= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Pljujem po Mortal Kombat vs. DC Universe jer je sranje, totalno me razočarao..