Meet Joe Black 8.7/10
Ma daj, film je preodlican.Totalni must za svakoga.Nedamise dalje pricat jutro je.
Printable View
Meet Joe Black 8.7/10
Ma daj, film je preodlican.Totalni must za svakoga.Nedamise dalje pricat jutro je.
Miss Cast Away
film je toliko pun loših efekata da je urnebesan (plus i parodija je ^^), od Jurassic Porka, nasukane Noine arke, pape koji šalje agente da ju skrše, Michaela Jacksona u ulozi Michaela Jacksona...film je parodija (ne osobito dobra) većine megahitova u proteklih par godina...no tako je sklepan da sam umirao :D
Sumrak iliti Twilight
Kako loš film za mlade :rotfl: ."Glumci" su katastrofa , pojma nemaju .A film je dosada malo žešča.Preporučam odlazak kod zubara ....daleko je zabavnije od gledanja ovog amaterskog filma.
Također. Odličan film.= Citat =:
Izvorno postao Helena
Pogledao još i Children of Men.
Film je dosta dobar.
Gledo sam Shaun of the Dead, kao neka parodija na one filmove od Romera, nije los, ima stvarno smijesnih scena... :rotfl:
= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
uuuu to čekam da opet idem u rijeku da ga pogledam :pray:
obožavam ovakve filmove :D
Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring na POP tv-u jučer :D
Bilo bi to (ali fakat): oko 40. put
Eternal Sunshine of the Spotless Mind, romantična SF komedija. Jim Carrey kakvog nisam nikad vidio. Film je možda više dopadljiv curama, mogla bi i koja suza kapnut, ali je doista dobar. Nisam imao pojma da je 2004. osvojio oskara, no eto nikad nije kasno za pogledat ako već niste.
[quote=Dreamer Deceiver]= Citat =:
Izvorno postao "THUNDER_DINIX":2ms64b79
obožavam ovakve filmove :D[/quote:2ms64b79]
2 budale su kasnile tako da smo umjesto australije išli gledati sumrak. sad idem rezati vene...
NEMOJ !
Upravo to i žele napravit is tim filmom :D
nisam rekao da ću svoje :)
Death Sentence
Netipičan film...pretjeran u nekim dijelovoima ali zanimljiv i brutalan.Pogledati.
XD= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
ma super je Sumrak, a jos uvijek stignes pogledati Australiu.
OT: Impact Point (2008)-4/10 nimalo dobar film
[quote=Da_killah][quote="Dreamer Deceiver":2vdmsjfu]= Citat =:
Izvorno postao "THUNDER_DINIX":2vdmsjfu
obožavam ovakve filmove :D[/quote:2vdmsjfu]
2 budale su kasnile tako da smo umjesto australije išli gledati sumrak. sad idem rezati vene...[/quote:2vdmsjfu]
san i ja kasnio na taken, pa sam došao taman kad je trebao počet sumrak. Pogodi na koji sam film išao ? :D
sharks 3D? :)
Pogledao Passengers,nelos film sa zanimljivom temom o prezivjelima nakon pada aviona,sa iznenadjujucim obratom:)stim da ga nisam gledao sa curom,jos bi ga ozbiljnije shvatio :D
ne, čim sam vidio one klinke u redu za sumrak, otišao sam na taken bez obzira da sam kasnio na film 15 minuta :D i baš sam stigao u dobro vrijeme ( prije nego što je ona klinka otišla u pariz )= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
How To Lose Friends And Alienate People. Odličan film, za mene 9/10. Preporučujem svima.
Zadnje što sam pogledao su bili John Q i Stigmata u subotu navečer.
John Q- Dirljivo i napeto.
Stigmata- Uf, još sam pod dojmom, ne sjećam se kad me se zadnji put neki film toliko dojmio.
E da i John Q. Odličan film.
Upravo sam pogledao Wanted.
Po meni legendaran akcijski film. :pray:
Istina da je nerealan, ali koga briga. :D
Kako ti to moze biti dobro,bezveze je taj film.
Pogledao sam Rambo(2008),odlican film,bas ono sto sam ocekivao,puno krvi,akcije i zabave,jedino mi je malo cudno kako je onaj klejmor toliko jako eksplodirao da je napravio mini gljivu i ogroman udarni val.Ocjena: 8,2/10
Meni je bome fenomenalan.
Doduše, ono sa zavrnutim mecima je glupost, ali eto.
claymore je stavio blizu neaktivirane mine iz drugog rata= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Into the Wild - jako jako dobar film! dajem 9/10
http://www.imdb.com/title/tt0758758/
into the wild je stvarno odličan film s još boljim soundtracom Eddie-a Veddera ( pjevač Pearl Jama ).
Stvarno tužan, ali premoćan film
Zadnje sam pogledala obitelj Addams jučer na novoj (mislim...).
Dumb & Dumber
Odlična komedija, vjerojatno najbolja.
Možeš gledati 100 puta i uvijek je jednako smiješno.
ljudi
koji Star Wars da pogledam
To je tako retardiran film da boli :( Po kretenizmu za par koplja ispred 4chana.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
OT: Ništa filmova u zadnje vrijeme, gledam neke epizode Mythbustersa koje sam snimio...
Adam: ''I've got poo in the box and I'm not afraid to use it!'' :rotfl:
Također, ništa ne može nadmašit Karine izraze gađenja kad god testiraju nešto sa životinjskim iznutricama :rotfl:
Još nisam pogledao Max Payne :(