-
Re: Anime & manga everything related
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ja još moram provjeriti što sam sve od Yu-Gi-Oh! pogledao
Hehe :{D
Provjerit ću kasnije tu mangu, možda mi se svidi.
@Dario_sharingan - predator je nabrojio par, pa evo i od mene neki random anime koje preporučam:
School DaysSako želiš dramu/romansu, sa glavnim likom kojeg ćeš mrzit, a kako se odmiče kraj je samo još više antipatičan i htjet da umre na kraju. Ako si ikad vidio meme "nice boat", e to ti potječe iz kraja ovog animea. :)
Vidim da si pogledao X/X 1999, a ako ti se svidio imaš i Tokyo BabylonSkoji mu je prequel u kojem bolje upoznajemo par likova. Nije baš shounen akcija kao X već više kao detektivska priča.
Hatsukoi LimitedSza komediju/romansu, prilično je dobar.
Kaiba... heh. Ovo je dosta drugačije od većine animea, a vizualni stil treba dosta navike. Jako čudan anime, no rekao bi da je "must watch".
-
Odlican je jos i The Daughter of Twenty Faces te The Big O, zadnji je noir, odlican sf noir stovise a prvi stil darker than black samo sa drugacijom pricom, topla preporuka. Inace, gledam, tj. zavrsavam sa Tytaniom i poceo gledat drugu sezonu Tetsuwan Birdy Decode.
-
hmm ovako vecina tih romance je bila na zahtjev pa sam stavio vec kad ih imam
@Aral: noir sam pogledao to si mi cak ti ili purple dao..
tetsuwan sam na silu pogledao..
@Raz: moze linkove za Tokyo babilon i Kaiba na pp? poznato mi jako al mi se neda sad kopati po svim stranicama koje imam..
btw pokemone,digimone,yugioh nisam stavljao iako sam to mislim 70% od svega pogledao ako ne i vise.. par animea mi nije ni naslo tako da ono..
al lista ce porasti za jos jedno 20-30 naslova koliko imam u bookmarks koji cekaju da se dl.. vecinom stari naslovi + novi sto izlaze/izasli/pri kraju :rambo:
-
Imaš PP. ^^
Stavio ti i School Days ako zaželiš pogledat, prve se epizode možda čine malo mlake, ali zadnjih je par... *oh snap*
-
zavaljujem
btw jel tko gledao Beck?
to namjeravam skinuti vec dugo al nikako da dode na red uvijek nesto drugo uleti prije :twisted:
-
Dario, nisam mislio na Noir anime nego na noir zanr, ovaj The Big O kaj sam gore naveo ;)
Inace, dosli naruto, one piece i bleach mange, wooohoo!
-
Izašla je prva epizoda Kampfer-a, a k tome ga prevodi [gg]... win?
Win \o/
-
To si ti cekao a? Ne, cek cek, to je PR3DAT0R cekao :rotfl:
-
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Izašla je prva epizoda Kampfer-a, a k tome ga prevodi [gg]... win?
Win \o/
Ostao sam i bez laptopa, a računalo je još na popravku... Trenutno sam u igraoni... Mnogo te mrzim sad. Sve vas zapravo. :(
-
Ha! Kozmička pravda dolazi po naplatu zbog svih onih granično monoloških postova koje si napisao.
Ha, I say. :)
-
Završio sa Doujin Work. Prilično generično, no ok je. Svaka je epizoda prilično kratka te nudi lijepu dozu šala, nekih manje, a nekih više smiješnih te je to je upravo i njegov cilj jer neku pretjeranu radnju i kompleksne likove nema. 7/10
Umi Monogatari ~Anata ga Itekureta Koto~Sje također završio no tek danas pogledao do kraja. Mnogo bolje nego što sam očekivao da će biti. Počinje sa malo slice of life/komedije pa prerasta u shounen/magical girl, a zatim se pretvara u dramu. Komedija nije isforsana, drama stavljena na dobre djelove, a character developmenta nešto ima. Fanservice je također prisutan no ništa što bi utjecalo na užitak gledanja. Animacije su fluidne, a posebno moram pohvalit glazbu koja je predivna, opuštajuća te lijepo paše u tu atmosferu. Kraj je također lijepo pasao u samu poantu animea te nije sretan, no ni tužan... baš kakav je trebao bit. Sve u svemu, zadovoljan. 8/10
-
Izašla je prva epizoda Tatakau Shisho - The Book of Bantorra. Većina je komentara na MAL-u: OP, ED i art sucksaju no zato priča ima dosta potencijala.
Trailer
Provjerit ću, možda ispadne dobro. Zasad je samo 420p vani, nadam se da će i HQ bit kasnije.
Nyan Koi!Sep 1 je također vani.
-
Pogledao 1. epizodu Railguna... obavezno pogledajte Index prije toga. Ne znam je li ovo namjerni propust, moraš li pogledati izvornu seriju kako bi shvatio ili samo loša režija, ali sposobnosti glavne likuše praktički nisu uopće ni opisane. Inače, čini se dobra, ali na kraju se sve svodi koliko vam se sviđaju ovi likovi koji su u originalu bili pomoćni.
-
Baš počeo sa Index-om. Prva je epizoda bila kulna, vidjet ću kako će se dalje razvijat.
Zadnja je epka Valkyrie vani... samo da nebude previše klišejno *crossed fingers*
White Album episode 14 je također vani. (aka. prva epizoda druge sezone)
-
Samo jos da izade novi chapter Kannagi. :)
-
Anime me uvijek zanimao al rijetko sam kad imao priliku to pogledat, čuo sam za Wolf's Rain, jel itko to gledao pa da mi može malo opisat, radnja mi se čini full zanimljivom.
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ha! Kozmička pravda dolazi po naplatu zbog svih onih granično monoloških postova koje si napisao.
Ha, I say. :)
Hurr durr, dobio sam laptop natrag, i evo upravo pogledah prvu epizodu Kampfera... Well... Očito je da je anime rađen prema light novelama, a ne prema mangi, ali svejedno sam se izneandio kad su neke scene ispale drugačije nego što sam očekivao... Manje funny nego manga, bar zasad, akcija je solidna, par random referenci, uključujući neke na voice actore[?]... Više je ecchi nego manga, rekao bih. Po meni, jedan veliki promašaj je to što glavni lik u muškom obliku zvuči totalno pičkasto, ja sam ga zamišljao puno kulnijeg... To vrijedi i za onog njegovog Harakiri Tigera... Ali ajd, vidjet ćemo što će biti dalje.
-
= Citat =:
Izvorno postao gothic45
Anime me uvijek zanimao al rijetko sam kad imao priliku to pogledat, čuo sam za Wolf's Rain, jel itko to gledao pa da mi može malo opisat, radnja mi se čini full zanimljivom.
Iskreno, ovisno o tvom iskustvu, ja bi počeo s nečim lakšim (čitaj, možda više akcije, humora i općenito vedar anime) jer WF zna biti filozofski i inače depresivan. Ako si pročitao radnju nemam ti baš puno za reći osim da nije nešto što bi preporučio svakome.
-
Pa nisam baš fan vedrih animea, mada tu likovi znaju ispast totalno opičeno :rotfl:
pogotovo kad imaju frizuru veličine WTC-a
Više me zanima nešto tipa fantasy ili sf-a da ima radnju koju ne možeš shvatiti nakon 5 min prve epizode.
Jedini anime koji sam ja gledao je Yu-Gi-Oh! :oops:
-
Preporučam UtawarerumonoSako želiš nešto u fantasy settingu. Priča se vrti oko čovjeka imena Hakuoro koji se budi sa amnezijom te na sebi ima masku koju je iz nekog razloga nemohuće skinut. Ima priličan broj zanimljivih likova, bitaka i u zadnjih par epizoda preokret, koji me prilično iznendadio.
Završio je sa emitiranjem, ima 26 epizoda i par kratkih specials-a koji malo upotpunjuju radnju sa komedijom, no preporučam pogledati tek nakon samog animea.
-
Po opisu mi se sviđa, e btw. Shaman King mi je bio dosta dobar kad sam bio klinac :D
-
Shaman kinga sam nešto malo kao klinac imao prilike gledat, bio mi je dobar u to vrijeme :)
Ovaj je dosta "strateški" anime, dakle ima manje borbi, a više planiranja koja će utjecat na ishod bitaka. Nastao je prema RPG/strateškoj igri pa nije ni čudo :)
-
@ Arby- Kakve moraju biti preference da bi nekome preporucio WF?
E, jel itko gledao Spice & Wolf, cisto da znam sto bi me ocekivalo.
-
Ja sam čitao mangu jedino.
Ok je radnja,malo čudnija i mirnija nego bilokoja druga manga.
-
-
*Letter Bee. <3
Ako sad ne bude dostupan u .avi formatu, ubit ću nekog. ^^
Inače, Kampfer transformation sequence, *ave*:
http://i204.photobucket.com/albums/b...gs/Kampfer.gif
...
E, jel se meni ovo čini, ili tjekom transformacije oko njega/nje lete kromosomi? xD
-
Pogledao prvu epizodu Kämpfer-a, nah nije mi nešto bio. Vizualno nije nešto posebno bio, soundtrack je ok, priča je za ništa drugo nego za smijanje, no ni taj dio nije bio previše dobro odrađen... ajde, razgovor u knjižnici i onaj dio kada se iznenadno pretvori u kämpfera i uperi mu pištolj u facu su bili odlični XD. Borbe su isto bile dobre. Nadam se da će se malo poboljšat u sljedećim epizodama.
-
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Nadam se da će se malo poboljšat u sljedećim epizodama.
Ma također, zasad mi manga šiša anime za bar dvije ocjene... Čak je i taj dio u knjižnici tamo bolji... Khm, postoji razlog zašto je Natsuru postao ''bait''... :P
-
Što se tiče fanservice-a, nadao sam se da će to biti bar bolje odrađeno pošto bi to mogao bit jedan od onih animea kojima je to i cilj, no razočaran sam. Ili me možda Fight Ippatsu previše razmazio :P
-
Nevolim anime-e, ali nikako, ali frend mi gura vec dva tjedna death note pod nos.Sad, znam da to ima 20 epizoda po 45 minuta i da nije jednostavno za gledat. Kakva je prica i kakvi su likovi? Jer ako je dobro pretrpit cu ogromne oci i zenskaste muske likove. Kakav je film, a strip???