Znaš što prvo krepa na Hondi?
Vlasnik.
Printable View
Znaš što prvo krepa na Hondi?
Vlasnik.
Vjerujem da je Japanac full kvalitetan.
di kupujes auto?
evo ovako nešto :P
http://www.autotrader.co.uk/classified/ ... ?logcode=p
Nikam me ne vodi link.
Preko Njuškala najvjerojatnije. Ima neki bolji izvor, nisam baš u tome!? :D
Kak je mene strah da ne kupim mačka u vreći tak prek njuškala,e! Brijem da ću dat nekom automehaničaru 100€ da ide samnom auto pogledat kad nađem neki.
Tražiš probnu vožnju i otpeljaš se kod svog a.meh da baci oko pod haubu i da ga metne na dizalicu i vidi odozdo.
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
vidim, ma sad pošto smo eu treba gledati i druga tržišta, ovo je link engleski autotrader, pa malo za zajebanciju da imaš auto s volanom na drugoj strani :D
linkao sam mercedesa c220 t model, 06god, avangard oprema, brutalan auto za 7000eur
d by sexy - a nisu ti ni mehaničari sigurni za gledati auto, oni su ti samo šljakeri koji popravljaju ugl, ako se bas toliko bojis trebas nekoga tko je u zivotu kupio preko nekoliko desetaka automobila minimalno, ja idem stalno sa starim kad kupuje neki, pa svejedno mu nisam ni do koljena, jednostavno godine i iskustvo u tome, naravno ima svakakvih muljatora na njuskalu, ali vecina je po meni oke, moras biti svjestan da ce se svaki auto kvariti, čak i onaj iz autosalona :)
Nemam ništa protiv kupiti vani ako sa trošarinama i svime što ide ispadne do 7,5k€. Mada opet sa druge strane, kak ga vidjeti i isprobati prije kupnje, lol :D Baš mi se i nejde u Njemačku npr. samo da bi vidio kak mu se farba na krovu ljušti!? :D
ma ok, vjerujem da se ne isplati ici ovako samo po jedan auto, ima dobre ponude i u hrvatskoj na kraju krajeva, jedino ako imaš kakvog pouzdanog dilera da ide šleperom van i dovozi aute, onda se to tako sređuje, ali ako si picajzla neces se ni u tome naci
Ako zbilja nađeš auto koji izgleda kao da je OK i sve to, plati 100€ u ovlaštenom servisu da ga provjere.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Našao sam si auto snova i postoje neke šanse da ga ubodem na jesen (http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-rx-8- ... as-1655412). Servisiran u ovlaštenom servisu, sve ovo ono, vidio sam auto, stvarno je u izvrsnom stanju, ali ako ću ga kupiti prva stvar je s trenutnim vlasnikom do Jurkovića na test kompresije (jer ako to ne valja, moraš cijeli motor mijenjati). Bolje baciti 500 kn i biti siguran nego 80k kuna i žaliti cijeli život.
koliko km je imao sa starim motorom?
40k, zamjenjen taman na kraju garancije iako je radio kako spada. Servis mu je izašao u susret.
meni frend nedavno mislio kupit preko njuškala neku ladu nivu iz splita, i taman dan prije nego je išao do dolje, zvao nekog tipa kojeg zna, i na kraju nekako i on i vlasnik nive skužili da vlasnik nije drugi nego zapravo već peti :D
Ako su papiri čisti ne bi trebao biti problem :)
Ima još koja limuzina u cjenovnom rangu Accorda i Mazde 6, a da na nešto liči i da se isplati pogledati?
Jebena Octavia je u višem cjenovnom razredu od ovih Japanaca, LOL :D :D
Ovo je prava pila za tebe. Relativno malo kilometara i vrhunski engine koji može još bar 4 puta toliko odvozit.
http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo- ... as-8398208
Je, alfe su poznate po pouzdanosti :)))
našao uspoređivati alfu i onu sexy mazdu ccc, osobno meni su alfe pun k ružni auti :D
Svaki auto je pouzdan uz dobro (i redovito) održavanje. Ova Alfa je totalni pimpmobil u usporedbi s ostalima koje je gledao, a nakon onog wannabe luksuznog SUV-a, učinilo mi se da Bartuc upravo to traži. Ima daleko najviše opreme, najbrža je i najljepša + lako ju je prodat, jer skoro svi vole Alfe, pošto su to najbolja i najcool vozila na planeti.
@Pingu, link ne radi, ali koliko znam, RX8 ti nije baš najpametniji izbor auta, po isplativosti barem. Čujem da nakon 100-150k km mora već na generalku radi rotary motora.
Lol. Vidi se da si pravi znalac :))))= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Ako ne paziš s uljem, ne doljevaš dvotaktno u benzin, ne razvlačiš ga do crvenog svaki put kad ga voziš... Da, vrlo vjerojatno. Inače ne bi trebalo biti nikakvih posebnih problema :)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Rekoh da mi je auto snova, tu isplativost nije u prvom planu, inače bi kupio passata dizlo.
[quote=McPingvin_v2.0]Lol. Vidi se da si pravi znalac :))))[/quote:3ktqqaf3]= Citat =:
Izvorno postao "Niko Bellic":3ktqqaf3
Alfa Romeo je za mene nešto posebno i tu žmirim na sve mane. Inače, stari Renault Twingo = pojam isplativosti. To nije auto nego mini soba na kotačima, a dobiješ ga za kikiriki.
Meni je pašteta išto nešto posebno pa sam svjestan da jedem svinjske papke.
Da samo svinjske papke...
Alfe su lijepi auti, JTD motori koji su unutra su proglaseni najboljim motorima, al brate mili kad ti umre nesto na njoj, placas SVE novce.
My point exactly. Prekrasan auto, super motor, ali kad ti elektronika vrisne (u četvrtak), najebo si.
Slažem se sa boldanim. Inače nemam ništa protiv malih auta, ali twingo mi je naprosto premalen i općenito je loš.= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Nemoj mi u Twingača dirat!
Twingač je cestovna ikona i vrhunski primjerak dizajnerske škole (s kraja prošlog stoljeća) koja njeguje dozu ekstravagancije i vješto odmjerene elegancije, a koja dominira i u unutrašnjosti ove unikatne limene kutijice na četiri kotača.
Pogle naprimjer ovaj oglas. Preodlično izgleda lima Twingač!
http://www.njuskalo.hr/auti/renault-twi ... as-8467999
Prije bi kupio Dejsiju!
Taj twingo je toliko ruzan auto da ga za djabe ne bi vozio.
>Nema podešenja sica po visini
>Nema nikakvog podešavanja volana
>Grozna ogromna vrata
>Nema tachometra
>Preosjetljiva kočnica
1/10 would not drive