Re: Kad je usao gaming u vase živote?
Nije da se bas previse sjecam al vele mi da sam ko mali znao zaigrat Super Maria na NES-u... Al se zato sjecam da sma na PS-u bio furo neke ultra-stare Cossackse i neku moto-cross simulaciju na tatinom laptopu od (samo) 10cm debljine.
Al sam bio frik otkad znam za sebe :oops:
98' je komp doletio u kuću, gdje sam ga već počeo šarafati, al Teh Gaming Force je u meni zaživio 99' kad je PSX ušao u kuću.... Prva dva mjeseca rasturao demo CD dok nisam kupio prvu igru koju sam ikad kupio- Gran Turismo :pray: :pray: .... Mila majka dan danas, da sam u mogućnosti, kupio bi PS3 samo zbog GT5-ice :pray: .. Inače, HCGamer otkad sam kupio GT :D
Ne sjećam se negdje 96' 97' kad mi je otac donio nintendo iz vojske
Prvi put sam poco igrat kad sam imo 9 godina, onda sam komp dobio.
= Citat =:
Izvorno postao Tsaя
Prvi put sam poco igrat kad sam imo 9 godina, onda su mi starci kupili komp.
fix'd
Sori za off-topic,ali,Flander,mozes li mi objasniti citate u svom sigu?Iz kog su konteksta?
sa 5 godina preso supermarija DX na gameboyu :yuck:
= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Sori za off-topic,ali,Flander,mozes li mi objasniti citate u svom sigu?Iz kog su konteksta?
u bannedu.
o kici se radi. :)
predobra situacija bila :D
= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
= Citat =:
Izvorno postao Forengner
u bannedu.
o kici se radi. :)
Sry za doublle
U temi sto mislite o osobi iznat vas su me pitali zasto sam dobio ban
a ono je odgovor :D :D
ne, nego te ekipa iz banneda nevoli, pa smo te tračali.
onda je durin rekao to što je rekao, pa je bartuc rekao to što je rekao.
:P
posto addict.od malena...buraz me navuko na play 1. nemoguce...quake,grandia,red alert C&C,resident evil,metal gear solid...i tako dalje.....ali nisam bio 'ko ćoravi ljubitelji tomb raidera...koji kad bi isli kuci na biciklu u ljevoj ruci drzali novi nastavak....a misleci na Laru naocale im se zamagle tako da pogube..ono malo kontrole nad bikom.
prvi pc...upada 2003 u moj preljepi dom u kršćanskom ruhu...poslan iz swice :D
na njega nabacio mafiu,max payne,red alert 2,Call of duty<3,battlefield 1942 i jos ponekih igrica koje mi nisu na mozgu...
uglavnom,tada postajem nemoguci narkoman za pc....oce da ga razbiju,da me vode u babe,da me biju svaki drugi dan....ali....kroz sve momente sam ostao uz njega on uz mene...my only love...PC <3