36 sati jesil ti ziv '??? mozda si zombi provjeri ...
Printable View
36 sati jesil ti ziv '??? mozda si zombi provjeri ...
36h :shock:
Sporo prelazis igre :P
Kako ti je to Windows izdrzo?
Jesi ti igrao Mass Effect?= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
zašto winsi ne bi držali? drže preko naših više dnevnih LAN-ova bez gašenja računala tijekom cijelog trajanja...= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
mislio sam da sam na wowu najvise vremena u komadu provodio, al sta radim uz forum i msn...to nije nis :)
neka se stavi na xfire da mjeri vrijeme razgovora u msnu i provedenog na forumu, pobili bismo cs
pa vidis da sam stavio ovaj smallic. Inace, bas mi je drago sto "jos" postoje igre za koje treba vise od 10-15 sati.= Citat =:
Izvorno postao Pyromancer
Fino. moj ako radi vise od 24 sata pocinje nenormalno SRATI i vuce se ko baba :twisted:= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
Moj komp stalno radi. Ali baš konstantno, stalno. I da, nisam zombi, rijetko se tako uživim u igru, tako da BioWare to može smatrati kao kompliment, do kraja sam ju iscijedio. I sad ponovno idem kao renegade, guštam povremeno.= Citat =:
/CUT
Nova godina sad ova prije 9 mjeseci XD
Starci i brat otišli u Sl.Brod a ja bio bolestan i nigdje nisam mogao :S
od 10 ujutro do 5 ujutro :)
Naravno sa prekidima svaka 2-3 sata kako bi se odmorio ,jeo itd...
Jedan dan preko ljetnih ferija - 7 sati sa par pauza
Igrao sam Diablo 2 LoD i Rome TW
kad nema skole onda 1-6 sati a kad ima onda 3 sata
hardcore gejmer okorjeli totalno :(
nisam bar 3-4 dana spavo samo za compom bio eventualno popio vode i pojeo nesto sitno
mislim da sam oko 12 najviše prije negdje 2 godine.
Sad sam 2-3h dnevno, kako kada
najduze sam bio 17 sati,nisam jeo niti spavao.
Zavisi koliko imam slobodnog vremena. Inače po 3-5 sati, nekad se dogodi i po 15+ u komadu.
Nekih 16 sati dnevno.
kad je skola oko 2-3 sata...sad kad su praznici dan mi se svodi da sam od 11-12 sati na compu pa sve do navecer oko 6-7 iem van vratim se u 11 i opet 2 sata na kompu :D znaci otprilike 9 sati tako nesto
Mislim da je bilo negdje oko 18h najviše
Tako nesto, izdrzljivi smo.= Citat =:
Izvorno postao angel eye
Čisto iz znatiželje - PA KAK VAM SE DA TOLIKO??? Ajd da je neki lan, ekipica cuga klopa i to, pa se nekak da predurat, ali kak ak ste sami možete tak dugo? Meni nakon 5 sati em oči ispadaju em mi se fizički više ne da.
Imaš loš ekran. I nisi izdržljiv.= Citat =:
Izvorno postao Outmind
jebiga,treba bit uporan.= Citat =:
Izvorno postao angel eye
5 sati. Jebiga, slab sam.
Svaki dan po odprilike 5 sati najviše, a još manje dok sam zaposlen ili dok se zaljubim :P
EDIT: Ups postao sam u krivu temu, ja sam mislio za igre, a kaj se tiće kompa i previše na dan :|
Subota, sjednem za komp u 7 ujutro siđem u 3 naveče
Mislim da sam u srednjoj kada je bila najveća kriza doslovno 24 sata. 2006-7 tako nešto.
najgora faza mi je bila kad sam bio u skoli,12-15 sati,sada,zbog vise obaveza max 5.
Najduže sam za kompom bio oko 6 sati.
Prosjek čučanja za kompom mi je 2 sata.
7h kad je kisa / neide se van
4h kad imam za skolu nes... ugl... sta da radim doma pokraj "predivnog programa na telki" osim bit na kompu?
Izađeš malo za zrak, vidiš kako je to vani, upoznaš se sa stričekom Sunčekom, možda nađeš par prijatelja, ili nedo Bog curu.
na kompu mi je rekord 12 sati(ja bi jos al sam bio :hangin: )
~30+tak sati. Igrao WoW prije 2 godine, igrao negdje do narednog dana poslijepodne. Sreća pa sam prestao WoWa igrat. :)
Ne nego nije gik= Citat =:
Izvorno postao angel eye
Jesi kad zbario curu?= Citat =:
Izvorno postao Ninja
12:00-03:00
tvoju staru= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
inb4 megalajferi
KRALJUUUUUUUUUUUUU HAHHAHAHAHAHA :pray:= Citat =:
Izvorno postao Ninja
Kada sam dobio CoD4. Pa sam sa frendovima od 7 ujutro pa do 12 navečer igrali multiplayer.
U zadnje vrijeme 8h na dan. Nisam više što sam nekad bio.