najbolji abs je tenisica :D= Citat =:
Izvorno postao Fabia vRS
Printable View
najbolji abs je tenisica :D= Citat =:
Izvorno postao Fabia vRS
Trek i Fuji rulzzz :pray: (Već vidim kako ćete citirat Drek i Fuj rulzzzz :) )
eh, sad da mi nije na popravku poslao bi vam sliku.
ona kona je za downhill, ima takav kostur i samo jedan prednji zupčanik, te onaj mali koji srzi da lanac ne troska puno
bunny hop= Citat =:
Izvorno postao Sch3l3
stojiš uspravno na bajku,znači ne sjediš nego stojiš ravno kako sic ide,pedale ti moraju stajat ravno dole,lagano se nagneš na nazad prvo digneš malo prednji kotač,lagano se sagneš prema sicu pa naglo skočiš držeći obje ruke na volanu,znači lagano više prema natrag odskočiš
20min prakse pa ćeš skužit,neznam ako ima video,to me frend naučio pred nekih cca 7-8 god
a na rampi je druga priča,sa mtb ćeš manje skočit
Omg, koje ti price imas. -.- Moras i nogama raditi da bi dignuo zadnji kraj.
pa nego čime nego nogama,al prvo prednji kraj pa odskočit sa zadnjim krajem,a da bi odskočio moraš bit ravno podstavljen znači u ravnini sa pedalama,sagnut se malo i odskočit= Citat =:
Izvorno postao Fabia vRS
a što voziš bmx ili mtb,vjerovatno bmx ? u skate parku ili ?= Citat =:
Izvorno postao Sch3l3
Jbg, nisam prije skužio post. Da, to je serija filmova. Ima 7 filmova i mislim da 8. izlazi/je izašao koje su baš iz serije pod nazivom New World Disorder i Earthed 3 Europe, od iste firme. Predobri skokovi i trikovi, da ne spominjem soundtrack koji posjeduje.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Hvala, to bum si pribavio, moram to imati u kolekcijici!
8. dio je vec od kad vani. Ali me nije bas previse odusevio.= Citat =:
Izvorno postao Fenrir
Btw. gore u vezi bunny hopa. Ja ga nisam mogao dugo vremena nauciti, dok me jednog dana u pol sata jedan bajker naucio. Tak da ti je moj prijedlog da odes k ekipi koja zna da te nauci. Fakat nije problem :)
Btw2. i ja imam celicnu ramu cijeli bike 14kg, ali nije bed. Samo mislim da je tebe geometrija jebe.
onda ti bolje negdje u šumu :)= Citat =:
Izvorno postao Sch3l3
Evo jedna takva http://www.ironhorsebikes.com/bikes/sun ... expert.php= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Za extreme Freeride...cjena oko 10000Eura.
recimo mi smo znali prije cca 4 god nać neko mjesto u šumi koje je lagano nekako strmo pa napravit duge skakaone od drva pa sve to testirat nekako i uživat :)= Citat =:
Izvorno postao Sch3l3
mi smo napravili u parku skok pa su ga "nasadi" srusili mater im sugavu krepanu, sad nemam kuda osim prema izvan grada
gdje god išao uvijek bajk...
edit: http://www.bicikl.biz/adminmax/image/Yo ... %20web.jpg
ja imam nešto u ovom smislu...samo je staaaar i ne izgleda baš tako dobro,ali u približno takav model...
ma ja odem svako malo autom do skateparka u rijeci,inače tu u opatiji ima samo neki mali skate park od 30 kvadrata u rijeci puno veći bolji i ljepši i sad dolaze nove rampe kolko znam ...
imaš jedno mjesto šumsko u okolici rijeke KLANA tamo je ako ne i jedan od najboljih mtb staza u hrvatskoj,ljeti su natjecanja gore,predobro je strmo i duga staza :wink:
Upravo sam na TV-u vidio reklamu za nestle lyon (zabotavio sam kako se zove).
Reklama je :pray:
Sto se tice bajka ja sam veoma aktivan s njim.....ali nevouim neki krs bmx i slicno.
Nego ja sebi srtedio trkalicu onako prosjecno i onda deri.....
uzivam u tome!
Najbilje si uzmi RST vilicu :D
Nema nikakih sarafcica.
Nemam pojma.
Vozi ga tamo di si ga i kupio. Oni to znaju a sigurno ne napljacuju pregled.
Ja sam imao na svom 1g. garanciju i 4g. đaba servis. :D
A probaj rastavit ili cekaj pametniji odgovor.
Probaj na netu nac konstrukciju i zaprljaj ruke.
Ja vozim Haro escape '07 i zadovoljan sam. Volim freeride i sl. a i naravno, obozavam bajsove
Koliko ste hlaca izderali na šajbi.
Ja sam sve koje sam imao. Nisam imao niti jedne hlace koje nisu bile zakrpane.
Uvijek mi je desna nogavica bila uza od lijeve. :)
Ja hlače u čarape, pa se suzi nekako :)
= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
Ja ugradio stitnik :D
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Sch3l3
= Citat =:
Izvorno postao Kron
:bravo: I ja sam veliki fan bicikala, stavit cu i svoje slike dok slozim rotor, malo je sjeban :D
Onda nisu bijele... al samo ih lagano gurnem, neću sad navuć preko da se previše vidi.= Citat =:
Izvorno postao Mjutant
stavis gumicu za kosu oko dna nogavice
evo kupih ovo cudo
http://www.raddiscount.de/images/shop/P ... 1GROSS.jpg
vec su jedne gace iskidane :D
vrlo dobar bike :wink:= Citat =:
Izvorno postao olio
vozim cruisera- laganini uzivancija 8)
E pa da malo podmazete lanac nebi vam bile bjele nego crne. :D= Citat =:
Izvorno postao Sch3l3
Stitnik :rotfl: 1-idiotski izgleda 2-polomio bi svaki. :?
Kron :cry: da imam ovaki bajk komp bi mi zahrđo.
Ja vozim Pevecovu Santosu,iako u zadnje vrijeme više pješačim.Po 11 kilometara na dan.
Koliko prosječno vozite bicikl? Meni je u posljednje vrijeme prosjek sat i trideset minuta dnevno.
Obicno po 2h najmanje.
inace dosta dugo, al po zimi ne bas puno= Citat =:
Izvorno postao W1k1n6
puno je to zamene :)= Citat =:
Izvorno postao Mjutant
možda jednom tjedno po 2h
preko ljeta više
Kiša, snijeg, temperature ispod nule, mene to ništa ne dira. Uvijek nosim biciklističku kabanicu, naočale za sunce, maglu i noć i peri. Između Božića i Nove Godine je bilo malo frka jer je bilo puno leda, ali ni to me nije spriječilo, samo sam malo spustio sic da noge budu bliže poda i kliži dalje :)