Vault 8 bio je controlni vault,znači nadzirao je rad svih ostalih Vault-ova.= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Inače Harold dolazi iz iz Vaulta 29. :boohoo:
Printable View
Vault 8 bio je controlni vault,znači nadzirao je rad svih ostalih Vault-ova.= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Inače Harold dolazi iz iz Vaulta 29. :boohoo:
Bens,. ide to tebi,.
daj ti meni objasni,. zakaj master onak izgleda,.(TV):D koja je prica iza toga?
Lika je tjekom ekspedicije u military base pogodila neka dizalica,sve se srušilo,pao je u one spremnike zelenog FEV-a, te se on nekim čudom ?!?1?!??!? spojio s tehnologijom.S njim je u ekspediciji bio i Harold iz Hub-a...On ti ispriča tu priču,pa ako te zanima detaljnije obrati se čiki Haroldu :rotfl:Jedino mi ne ide u glavu kako je pao u FEV,pa zar nije FEV kasnije u dvojci izmislio Enclave,pa ga je htio pustit po zemlji!?!?'!= Citat =:
Izvorno postao Lord Coldwolf
Inače prvo se frajer zvao Richard Moreau,pa je zbog nekakvog ubojstva protjeran iz Vaulta 8(današnji vault city),te mijenja svoje ime u Richard Grey(dio o ubojstvu vam ispriča Linette(il kak se zove ona glavna u vault city-u,ona bezobrazna iritantna kuja! :killyou: ).
Štreber... :) Šalim se, svaka čast...
Btw, daj stvarno ispravi ono u sigu... pika u oči...
Jao :wink:= Citat =:
Izvorno postao Bens
FEV je izmišljen pre-war, tj. prije nego je došlo do nuklearnog bombardiranja. To je bio neki mutagen namjenjen poboljšavanju vojnika.
Napravila ga ekipa u West Tek Reasearch Facilityju ilitiga budućem "The Glow", koji je baš zbog toga što je bio centar istraživanja bio najviša meta nuklearki...
Taj virus nije bio bog zna koliko opasan u početku, ali je zbog radijacije mutirao u onaj oblik kojeg je koristio Master.
Enclave je kasnije na temelju FEV-a htjela napraviti nekakav anti-virus koji bi pobio sve one zaražene virusom (mutante, ghoulove i slične).
:)
m777 promjenit ću sig tek kada vidim kak izgleda novi fallout,tj. kada izađe sama igra.Lool nisam štreber,nego ti neke stvari jednostavno nemogu izač iz gleva nakon što pređeš igru 10-ak puta.Ako neš zaboravim,pređem ju opet,s drugim characterom,te je to opet neko novo iskustvo!
Ovako prije FEV-a bio je još jedan virus a zvao se Pan-Immunity Virion,pa je preimenovan u FEV!
Ma ok, ostavi rečenicu u sigu, ali ispravi pravopisnu grešku.= Citat =:
Izvorno postao Bens
Nije need's nego needs...
A što se tiče pamćenja igre, znam na što misliš... Iz Broken Sworda znam sve napamet... :)
"Vault 12 - The door did not close properly, exposing the inhabitants to extreme radiation. This Vault was below Necropolis."= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
S wikipedije... Vjerojatno ima negdje i detljano objašnjenje, ali mi se ne traži po bespućima NMA :)
Već sam napisao,par postova gore...zato što se jednaostavno nije zatvorio...namjena mu je bila da se NE ZATVORI,zato što su znanstvenici željeli proučavati negativne posljedice radijacije.Nije bilo nikakvog kvara,jednostavno,kao i svaki Vault imao je nekakvu svrhu.Njegova je bila da se,ponavljam NE ZATVORI!
**Edit
Što se tiče Broken Sworda,jedinicu sam prešao 15 puta,dvojku samo 4 puta,trojku dva puta.Zadnji dio nisam igro,zato što nije dostojan BS franšize.
Inače SVE dijaloge iz jedinice znam recitirat(naravno kad igram igru :D ),i nešto znam od trojke.Valjda će,ako bog da radit peti nastavak,ja bih osobno htio još jedan,jer čini se svaki neparni je pravi BS!
Najbolja animacije je,kada frajeru u Siriji(onom koji ima one tepihe)uvališ one šibice.onaj pokret rukom RULEZZZZZZ
Natrag na temu molim! :D
Aha, znači još jedan u nizu eksperimenata...= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Fora su mi oni Vaultovi s blesavim eksperimentima, tipa Vault 55 i Vault 56 :)
Ono kaj na 1000 ljudi samo jedan je žensko,ili obratno :rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
"Give to me, give to me! Alamut!" :)= Citat =:
Izvorno postao Bens
Baš to...najbolja animacija ikad...pogledaj zamah rukom.Alamut je ime kluba...a onaj lik bez jezika :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao m777
Evo nesto da se nasmijette malo
http://www.ctrlaltdel-online.com/comic.php?d=20060315
ROFLMAO :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Evo vam pa citajte= Citat =:
Vault 8 - The control Vault (this Vault later became Vault City).
Vault 12S- The door did not close properly, exposing the inhabitants to extreme radiation.This Vault was below Necropolis.
Vault 13S- Intended to stay closed for 200 years as a study of prolonged isolation (this particular part of the experiment was compromised when the water purification chip broke).
Vault 15S- Intended to stay closed for 50 years and include people of radically diverse ideologies. Aradesh came from this Vault.
Vault 27S- Double the designed population was placed in this Vault.
Vault 29S- This Vault contained no one over the age of 15. Harold is presumed to have come from this Vault.
Vault 34S- This Vault's armoury was overstocked, and not equipped with a lock.
Vault 36S- The food extruders were designed to produce only a thin, watery gruel.
Vault 42 - All the lights were very low-power, making the whole Vault very dark. Possibly where the Riddick easter egg character comes from.
Vault 53S- Every few months, most of the equipment would break down. The damage was repairable, but was designed to stress the inhabitants unduly. Possibly where the Reavers came from, given their technical skills, and advanced weaponry.
Vault 55 - All entertainment tapes were removed.
Vault 56 - All entertainment tapes were removed, except those of one particularly bad comic actor. Sociologists predicted that this Vault would fail long before Vault 55.
Vault 68S- Of the one thousand people who entered, there was only one woman.
Vault 69S- Of the one thousand people who entered, there was only one man.
Vault 70S- All jumpsuit extruders fail after 6 months.
Vault 101 - Origin of the Fallout 3 protagonist
Vault 106S- Psychoactive drugs were released into the air filtration system 10 days after the door was sealed.
Svidjaju mi se 29 i 69 :rotfl:
Onako, jako sam blizu da ponovno instaliram prvi Fallout i rasturim sve živo :)
Nakon toga, logično, Fallout 2... još uvijek nisam pronašao Sierra Army Depot i SkyNet. I nisam uspio uću u onaj Vault (ili što je već) čiji ulaz se nalazi u Toxic Caves...
Po vašem mišljenju...da je blizzard odkupio fallout licencu za mmorpg,i da ga napravi u WoW-like engineu-jel bi to bila katastrofa,il nešt sasvim neočekivano 8)
Blizzard to ne b napravio :)
A neam pojma, mislim da ne bi baš dobro ispalo ko mmorpg... ogroman dio Fallouta je njegova atmosfera, priča, dijalozi i questovi, a te stvari se ne mogu baš razraditi u mmorpgu...
ja jesam XD treba ti eletronic lockpick unutra imas par robota i svakakvihoruzja= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Neznam dal je ovo vec neko postao ali sam saznao od odredene osobe da je Demo(neznam dal je demo igre ili nesto slicno ali ima veze sa njome)leakan.
Da nije možda mislio na Burena? :wink:= Citat =:
Izvorno postao revenion
A neg na koga :D= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Jel to Vault ili samo neki kurac?= Citat =:
Izvorno postao Kiklop
[quote=Sajmon Drimr]Jel to Vault ili samo neki *****?[/quote:30se59m7]= Citat =:
Izvorno postao Kiklop
To je nešta kao STASH,skladište
http://media.xbox360.ign.com/media/8...g_4669100.html
Jedna (in game)slicica.
[quote=Sajmon Drimr]Jel to Vault ili samo neki *****?[/quote:3m4z2qxs]da to je vault ima samo je dan kat uglavnom nis previse zanimljivo= Citat =:
Izvorno postao Kiklop
nažalost,već viđeno,iz scannova informer časopisa...pls ne spammajte ovaj topic,jer ono fakat mislim neš novo srce lupa,a kad ono već viđeno,tak da mi adrenalin izlazi na uši van...TNX= Citat =:
Izvorno postao Stosha
da tak sam se i ja ponako a kad ono vec videno barem se po ovome vidi da grafa nije bas uber neznam dal ce imat dx10 podrsku vjerojatno oce s obzirom da izlazi tek krajem 2008= Citat =:
Izvorno postao Bens
Ma dobro, ko zna, još će to proći dosta promjena...
Još materijala iz igre:
http://www.fallout-3.com/
Juj kako igra dobro zgleda! E jedva čekam da to čudovište izađe, 100% bu igra bila do jaja! Čak se više veselim Fallout-u 3 nego Crysis-u :D
Mislio sam da ce izgledati kao fallout 2 :shock: ipak screenovima vidim da lijepo izgleda :bravo:
E ovak...znam da je ovo mali offtopic ali ima nekakve veze sa F3...ako neko moze da mi objasni situaciju iz f2...znam zasto i kako se sve dogodilo ali moze li mi netko reci da li su ikada nasli onaj G.E.C.K i sta se dogodilo na kraju...ty unaprijed...ak moze neki opis od 5 do 10 recenica...ty
da...G.E.C.K mozes nac na vise mjesta i igra ne zavrsava kad ga nades vec se radanja malo zaplice i imas drugi main quest.Ako dalje nastavim to je odavanje spoilera a to je zabranjeno= Citat =:
Izvorno postao revenion
ma ljudi radi ga Bethesta Software, oni su napravili Oblivion, zato nema sumnje da ce i Fallout 3 bit hit, samo da ne bude Dx10 :pray:
6epLShK3N0o
E da je bar ovo bilo završeno.
:cry: zašto si ovo postao.. meh bilo bi bolje= Citat =:
Izvorno postao Lord Jambrek
[quote=Death By Sexy]:cry: zašto si ovo postao.. meh bilo bi bolje[/quote:2g5oi8ql]= Citat =:
Izvorno postao "Lord Jambrek":2g5oi8ql
ja bi isto htjeo da je tako :cry: :cry: :cry: :cry: