Ni ja ne znam spoiler tag kak se koristi... help... :P
Printable View
Ni ja ne znam spoiler tag kak se koristi... help... :P
Označiš tekst i u naprednom načinu odabereš zadnju opciju na listi, crveno S. U prozor upišeš, ako želiš što je unutar spoilera. Ovo moje "unutra je spojler"
Di u pizdi materini?
http://i.imgur.com/jnmf1GX.jpg
Privitak 277
Kod mene to ovako izgleda. Očito neki problem u Firefoxu.
Ne, sad sam FF-u, nemam niti tu...
admini, bug report!
Odi probaj ići u kontrolnu ploču i prema dnu imaš ostale opcije. Ima i jedna za message editor pa pretpostavljam da tamo moraš uključiti taj napredni editor.
EU serveri offline do 15:00
jebote 8 gige patch, još 5 ostalo....
Ajde bar znam kad mogu opet početi... bez silovanja start gumba...
DAT VISUALS! Fuck yeah! :pray: Nemam vremena pisati idem halati...
Sad mi je najteže difficulty odabrati, pojma nemam na koji da odem. (najžešči opis mi je za normal... ako niste igrali par mjeseci. lol )
eo sad kad završim sa instalacijom cirka 5-10 min, napravim komunu, nazvat cu je jednostavno PCPlay Diablo 3, pa onda pošaljem odma svima inv, cak i Bartucu za kojeg neam pojma jel živ xD
EDIT: eo napravio, zove se PCPlay, stavio sam na public pa se sami joinajte, jer nemogu inv ako ste offline
dropal nec legenda, a tek sam lvl 12 ^^
Legendary napokon zeleno svijetle. Dugo im je trebalo da ih se sjete staviti pod posebnu kategoriju...
Trebalo mi tri čuke da skužim da decoy sorc baca ice meteor i hydru nakon što kastam teleport. Još se čudim odakle meteoriti padaju kad ih nisam kastao. :)
Instant login, fuck yeah... toliko sitnih detalja da je to prestrašno.
U Wymshireu samo setovi padaju. Uđem sa Sorcom, set, uđem sa Barbom, set. Ekipa navalite dok je još vruće. :)
setovi svijetle zeleno...
Lvl 5 monk, padne mi set. Lud. Ko da igram novu igru, još kad dođe RoS...
Sve me strah i muka salvage-at odličan legendary, sad kad se više ne može prodati. Eh, šta ti je moć navike :D
Mene nostalgija pere, a sve to treba salvageat ionako će nam pasti isti itemi samo lvl. 70! :)
Pitanje je samo tko će sad ići skupljati bjele iteme, uopće mi ne padaju, malo su fulali po tom pitanju... Treba drop rate namjestiti.
Da ne govorim kako mi je sad čudno kad championi dropaju samo jedan žuti item.
bjelih i sivih itemova imam ko govana, jucer sam samo u par sati nafarmal stack od 1000 common debrisea
Kad si išao ispočetka.... izgleda da moram i ja....
Bijeli su sad neophodni za craftanje ili šta? Blizzard misli da ću sad krenuti ispočetka s likom svaki put kad nemam bijelih itema?
ma neee
drop rate je dobar, kolko misliš craftat na lvlu 60 imat ces dosta
da common debrise koji dobiješ od bijelih i sivih ti treba za craftanje
u jednom ranu od Gnoma do Azmodana možeš nafarmat bar 500 tih comon debrisa, kako od samog dropa tako i od salvagea
jerbo na lvlu 60 craftaš samo legendry i setove tu i tamo koji Archorn tier
Crafting je sad bolesno dobar.
Može netko pojasnit Pools of Reflection, majke mi ak kužim kak se dobiju...
I didn't get a screenshot, but if you find something that looks like a health pool, but is colored gold, it is a Pool of Reflection. It gives you a paltry 0.25% XP bonus, granting up to 10% of the XP needed for your next level.
Sviđa mi se patch. Demon hunter je puno zabavniji sad. Petovi imaju i skilove pa nemaš više osjećaj da ne koristiš svaki skill u baru. Slučajno sam resetirao progress sa DH, pa sad idem ispočetka na Torment I.
http://www.youtube.com/watch?v=-NC-F_o_WCA
Daj odi doma sa ovakvim buildom, dođe mi da plačem...
Od lvl 1 do lvl 60 u 10 sekundi :) Masivni xp farm exploit, samo triba imat veoma jak torment 6 tim.
http://www.youtube.com/watch?v=p-L9aOn7y9Y&list=UUXh6jmmrDB-vlJ_5s5Hrm4Q&feature=c4-overview
Haha, zakon
Iako mi je na prvu pao mrak na oči kad sam resetirao progress, sad kad sam ubio Skeleton Kinga sam se sjetio da bossovi koje prvi put ubiješ daju 100% Legendary, pa je malo lakše. Pao mi neki belt koji mi povećao Toughness za 100k.
Ovaj Pool of reflection vam izgleda ko health pool samo je žute boje. Daje vam 25% bonus xp-a do prve smrti ili dok ne dostignete limit, npr meni je bonus trajao od 10m xp-a do 50m. Fora stvarčica. I ako sam dobro skužio, ni izlazak iz igre ne miče taj buff. Nisu baš česti doduše, samo jedan dosad.
Sve u svemu odličan patch. Kod DH-a mi sad rula vault sa stunom + noževi. A i fino je vidjeti critove od 2m+. Revive on corpse je super, loot naravno odličan i izgleda mi dosta responzivnije i brže igra. Npr loading je sad nepostojeći praktički. Novi affixi mobova doprinose raznolikosti, ali to će tek u adventure modu rulati.
Jel vama radi reset progress? Jučer mi je neki error bacao, nisam mogao resetirat.
Loot 2.0.
Privitak 280
jucer je isto bio dobar dan, dva set itema :D
dobra je igra sad ^^
Super je i meni. Dobio neki dan u chestu Blackthorn amulet, još "samo" 4 komada za cijeli set :D.
I DH mi je još uvijek najzabavnija klasa iako nosi iste probleme sa survivabilityem od prošle godine. Vault sa stunom je jako cool, a masa vitalitya na svoj opremi koja pada mi omogućava da sad imam duplo više healtha uz više manje podjednak dmg.
Jedino mi još uvijek monk nikako ne leži. Uopće nemam ideju kako igrati tu klasu, a da mi bude zabavno.
hehe takva je situacija i kod mene
Monka i Barbu rasturam, ali zato Wizz,DH i WD nikako lol, nebi složio build da si bog xD
btw Hex imamo svoj clan :P
samo ti i Bartuc falite, ali bartuc je pipica pa je rekal da nece više nikad igrat kao, da mu je Hearthstone bolji ^^
Meni je WD bio isto loš dok nisam sad u PTR-u išao sa njim od početka. Zabavan je. Općenito su mi te ranged klase dinamičnije i manje dosadne od ovih melee. Možda crusader bude cool.
Vidim svako malo Bartuca da igra HS. Već sam učlanjen u balkan klan, pošto je tu bio dogovor da ćemo napraviti komunu samo.
ma komuna je bezveze, nema chat po difoltu, pa smo onda napravili klan, odma komuniciramo kad se logiraš :D
evo patch 2.0.2 je vani u USa, sutra bu kod nas
http://www.diablofans.com/news/47964...2-0-2-now-live
- Disabled sound notifications for Clan and Community chat

:D :D
sve mi zvoni u uhu Lol
Vidjet ću. S jedne strane s vama ovdje sam i najviše igrao, ali s druge bilo mi je i previše kad si mi linkao u chat legendary drop pa ne znam da li ću istrpjeti sad kad je to po defaultu.
Imam neki mage item kojem je req lvl 61, nadam se da ovaj patch to ispravlja.
I našao sam danas jedan fora legendary, opet u bijelom chestu. Nakon što pokupiš health globe napraviš fire AOE za 350% dmg u 20 yardi radijusu. Baš cool stvar i misilim si da bi dobro funkcionirala na barbu sa dodanim skillovima koji povećavaju globe drop rate.
a ono danas bi poludio sigurno
dropal mi drugi plan za set item :D i Immortal king Chest ^^