Je je, kurac :D To je do trailera ili nečega, nismo mi te sreće :D
Printable View
Je je, kurac :D To je do trailera ili nečega, nismo mi te sreće :D
Vidim da će glazba opet biti totalni epic.
Shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit.
What are you doing?
Killing monsters.
Sheeeiiiit. :D
Bokte, koji goosebumpsi :pray: :pray: :pray:
EDIT: Prvi komentar...
= Citat =:
This was shown to all media before the 45 minute live demo. If you think this was cool, know the actual gameplay demo was about 1000x cooler. I really hope they decide to release that session in full at some point
Meh...
O tom demu/gameplayu sam čitao ima par mjeseci i čekam ga kao ozebao sunce :D
Bolesnoća.
Imam za preć praktički sve 3 igre, prvu sam prešao trećinu ničeg se ne sjećam više, drugom nisam ni prismrdio, još ovo... uf :D
Ja jos nisam ni jednu pokrenuo. Sve se nesto teram od pocetka godine al kad vidim 10 GB za prvu i 18 GB za drugu odmah me prodje volja
Jel to Vesemir s njim u traileru? Glas mi poznat.
trailer -> :cry:
kako je prejeben kad bez pogleda uzima zlato...
Odličan trailer, rekao bih i bolji od Witcher 2 cinematica
Ja sam se nadao da je druga osoba Ciri...
Je.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
:D= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Svaka čast. Ono, genijalac si.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
E, kad bi svi tako razmišljali.
:(
Inače, zakon trailer.
Trnci me prošli... jedva čekam :D
Rekao bi Aral, brutala.
Mene najviše zanima kako će riješiti taj open world pristup, kakvi će biti gabariti tog svijeta i kakav će content izmisliti da imaš osjećaj kao da si dio tog svijeta, a ne da je tu samo radi marketinga. Nakon 2 "linearne" igre, baš me zanima kako će se nositi sa time.
Witcher 2 je već bio malo "otvoreniji" i svijet se činio življim, uopće ne sumnjam da će rasturit.
I daj vrati stari avatar taman sam se naviko :(
Ovaj mu je bolji, ali sig ne valja.
Mene je isto malo strah kako će open world napravit živim, ali pošto je to CD Projekt, ne mogu zamislit da fejlaju.
Sig mu je vrhunski.
Dvaput su već fejlali.= Citat =:
Izvorno postao Falus
Btw Wedrane, još se sjećam tvog opsežnog osvrta na Witcher, punog hvala i sa konačnom ocjenom 97/100. Tako da :)
Aha, tak je jednom i Aerial nasao njegovu recenziju Morrowinda u casopisu sa ocjenom 90/100...ili je mozda hvalio Jeremy Soulea, ne sjecam se
btw
https://twitter.com/Aga_Szostak/status/ ... 9929538560
Nakon što sam pogledao trailer imam samo jedno pitanje... can I get my chain now?
Shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
O da.
Na kraju se ispostavi da je ta žena koju su htjeli objesiti neka vještica koja je kasnije poklala pola sela...nema dobrote u ovoj igri :D
Koliko je svijet zapravo otvoren. Ukratko, nije TES: The Witchering kao što su neki mislili da će biti iz ovog ili onog razloga.
Jebeno
Loše.
Takav sistem mi se više sviđa od full otvorenog svijeta. Ovako je svaki kutak planski osmišljen, kad imaš open world poput TES-a, onda pati od generičnog nabacivanja okoline da se napravi umjetna grandioznost kontinenta.
To je igra koja vrijedi 50€, a ne expanzija za D3 :D
To kažeš zato što si naviko na lošost. Ja sam se nadao da će TW3 popravit tu sliku, ali na žalost ništa.
Bome ne vidim kaj je tu tak loše. Cijelo vrijeme me bilo strah da će biti previše TES, hvala bogu neće.
Izgleda kao Skyrim bez lošosti. I Geralt konačno može skakat.
Ne znam u koju temu da stavim, pa ću ovdje.
Uglavnom, bilo je i vrijeme.
http://www.darkhorse.com/Blog/1494/nycc ... dark-horse
:pray:
Oho, odlične vijesti.
Ovo se kupuje. :)