dajte molim vas.
dosadna tekma?
pa kako to mozete uopce reci.
tekma je bila odlicna sve do onog trenutka kad se Motta ozlijedio.
Printable View
dajte molim vas.
dosadna tekma?
pa kako to mozete uopce reci.
tekma je bila odlicna sve do onog trenutka kad se Motta ozlijedio.
Inače, Iniesta proglašen najboljim igračem turnira. Zasluženo, može se reći. Po meni je nadmašio Zidanea, a ostalo mu je još 5 ili 6 godina karijere.
btw,
mislim da se mora cekat smjena generacija u Spanjolskoj da drugi pocnu osvajati titule. :)
Jel bilo ijedne sekunde utakmice kad nije bilo očito da će Španjolska silovati svih 11 reprezentativaca Italije na terenu? :D= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
Početak je još valjao, ali preostalih 70 minuta je bilo čisto iživljavanje nad hrpom nepokretnih, letargičnih Talijana koji su, pretpostavljam, nakon popodneva u frizerskom salonu i obilne večere od špageta jednostavno odustali od svega.
Bilo je zabavano gledati kako se Španjolska doslovno zajebava s njima kad su u drugom poluvremenu počeli na golove pucati petama i ne gledajući uopće gdje pucaju, samo zato što mogu bez ikakvog straha to raditi :D
Ali, jebemu, zar je to utakmica dostojna finala? Ne bi rekao.
Utakmica je bila jednosmjerna, pogotovo nakon ozljede Motte...al teško da je bila dosadna, bar meni tekma s 4 pogotka + još dosta prilika nije dosadna, al kako kome...možemo se složiti da nije bila napeta...
Al Torres je 'zlatna kopačka' prvenstva, a nije odigrao ni dvije utakmice :D 8)
?= Citat =:
Izvorno postao Aerial
dosadno nije bilo. :)
(do Mottine ozlijede kao sto sam i rekao)
ali da, posto su finale moglo je to biti bolje.
Ne bude zabune, Bull je rekao da je dosadna, ne ja :D
Ja sam samo reko da je utakmica grozna kao finale, što jest. Bila je zabavna na trenutke, ali, kažem, nije nešto što bi se trebalo događati u finalu.
Pretpostavljam da će Balotelli sad izumrijeti kao meme :P
Očito se vi ne sjećate drugih finala. Finala su obično govna od utakmica di se nijedna ekipa ne usudi ništa napraviti i puca se na gol 3 puta u utakmici, a rezultat bude nešto tipa 1-0
Istina, ovo je bila iznimno zabavna tekma u usporedbi s tipičnim finalima.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Talijani su nakon 120 minuta protiv Engleza morali odradit i Nijemce, a u te 2 utakmice su se toliko istrošili da je u finalu ta razlika u kvaliteti samo više došla do izražaja, a tu je i taj zajeb s izlaskom Motte, mada bi konačan ishod bio isti i s njim na terenu. S obzirom na to koliko defanzivno protivnici igraju protiv Španjolaca, jučerašnje finale je bilo bolje nego što sam očekivao da će biti.
Ma kakvi bolje, talijani su igrali jako loše, puno lošije nego protiv Njemačke. Balotelli nije mogao disati od španjolske obrane, a njima su pak španjolci prelako penetrirali obranu.= Citat =:
Izvorno postao Wizard
A za Prila nekako sumnjam da će igrat SP? Prestar je.
Ma mislim da oće, nadam se, to bi bilo fino prvenstvo za oproštaj Pirla, a moguće vrlo lako i Xavia.
:bravo:
Legenda
:thumbs2:
iako je i on vjerovatno htio samo kraj.
nisu mu pola sata dosli do gola. :)
zašto nije bilo tekme za treće mjesto? :S
Jer se ne igra već zadnjih 30 godina.
:pray: :pray:
xD a dao bi ruku u vatru da se igalo 2008 hahahah fak
Jeste. Njemačka pobjedila Portugal. Ili je to bilo 2006.?
Neznam jel trollaš ali to je bilo na svjetskom :)= Citat =:
Izvorno postao Xero
Sad sam se sjetio zašto inače ne gledam euro. Sranje je. Nema ni utakmice za treće mjesto.
Euro bolje od svjetskog.
Fale mi Amerike na europskom.
Fali bražiu i argentina. I neka luda afrička nacija tipa gana ili togo
E da, i Afrikanci isto. I Meksiko i SAD, bili su ok na prošlom.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Inače me baš zanima koji će novi "tradicionalni" instrument izmisliti za ovo svjetsko, i jel može nadmašiti vuvuzele.
;(