Borba izgleda bolje nego u jedinici, a glideanje je orgazam. Ukraden iz Just Cause 2, ali i dalje orgazam :D
Printable View
Borba izgleda bolje nego u jedinici, a glideanje je orgazam. Ukraden iz Just Cause 2, ali i dalje orgazam :D
Al daj pogledaj atmosferu, snijeg kako leprša, dizajn grada i to sve, ma milina kako to sve skupa funkcionira.
Joj kako dobro, ne vjerujem da su ga odgodili mjesec dana :/ Ovo će se igrat i igrat.
Recite kaj hoćete, no meni ovo izgleda jedno 10 puta ljepše i atmosferičnije od onog Ragea.
@Windwalker: Molim te, nemoj mi takve glupe usporedbe stavljat.
Da, tipa da je jedna igra atmosfericnija od druge!? Bas si cudan...
Ne, nego jedna i druga nisu slične po ničemu. To ko da idem uspoređivat Dead Space sa CoD-om.
Batman Arkham City GT review
9.3. Predivno, jednostavno predivno. Jedina je negativnost kaj moramo još malo čekat da izađe na pc-u.
Očekivano, ako su poboljšali u odnosu na original koji je bio izvanredan sam za sebe. Nisam gledao review.
Pa to bi bio kratak opis kaj si sad rekao ^^
Kao što sam i očekivao, jedan od najvećih ovogodišnjih kandidata za GotY titulu.
I šta sad?
Batmana ili Assassins Creed da uzmem prvo, a drugo u doglednom periodu?
Pa, budući da je Batman jedna od najboljih igara današnjice, a AC smeće, odluka je stvarno teška...
AC nije smeće. Samo je Batman bolji.
Batman: Arkham City IGN Review
9.5, mamuti.
GameInformer (100/100)
Playstation Official Magazine Australia (100/100)= Citat =:
This game could be one of the biggest and most enjoyable time sinks of the year. Arkham City not only lives up to the standards set by Arkham Asylum, it bests its predecessor in every way and stands tall as one of Batman's greatest moments. [Nov 2011]
= Citat =:
Just so there's no confusion, let's state it plain: Batman: Arkham City is not only the best superhero game ever made, it's one of the best games ever made full-stop. Batman: Arkham City takes the already superlative original and gloriously expands on it. It's a deeper game, more complex, more inventive, more mature. In our view it brings the caped crusader's world to life better than any comic, movie, or television show before it ... To say it one last time: this is what it means to be Batman. And when it comes down to it, who the hell doesn't want to be Batman? [Nov 2011, p.62]
= Citat =:
Get it. Then get it again, in case the first copy breaks. Arkham Asylum suddenly feels like a tech demo for this game, City's sandbox scale and open-ended mission structure fitting Batman's stealth-then-face-punching approach perfectly. You won't feel like you're pretending to be Batman. You'll feel like you're Batman.
Pogledajte kakvi su receptioni zasad.
http://en.wikipedia.org/wiki/Batman:_Arkham_City
Ne vjerujem da će ih Uncharted 3 (ili bilo što drugo) nadmašiti.
Ovo ću uzet za PS3, i onda kad pojeftini, još i za PC.
Tako visoke ocjene? Nešto mi tu smrdi.
Ne volim ocjene 100/100. Ne postoji savršena igra, samo one koje su blizu tom pojmu.
Svejedno, drago mi je da je igra ispala toliko kvalitetna jer sam od početka imao osjećaj da će onako iz mraka napasti GotY titulu :)
Ja sam još na Batman:AA i igra mi je odlična, kakva će tek ova igra onda biti. :pray:
Hoho, Batman na Steamu.
Zanima me hoće li se i retail verzija moći aktivirat na Steamu.
arkham city jedna od najboljih igara koje sam ikad igrao...jedva cekam city :D
Da, Asylum je bio super, jedno od većih pozitivnih iznenađenja. Nisam očekivao da će AC uspjeti nadmašiti prethodnika, ali tak izgleda po dosadašnjim recenzijama. Još mjesec dana pa ćemo vidjeti.
PC footage of Arkham City
Obavezno pogledat, scene o PhysX-u, DX11 i Tessellationu, bolesno će igra izgledat.
Open World: Fighting Gameplay
0:35 xD
Open World: Exploration Gameplay 1
Open World: Exploration Gameplay 2
Open World: Flying Gameplay
Opet favoriziranje Nvidie :(
Naravno :)
To uopće nije pozitivno. Mene boli briga, igrat ću igru na konzoli, samo ono, sa moje perspektive nekakav proizvod koji jednako plati svaki igrač bi trebao nuditi jednake mogućnosti i igraču koji posjeduje AMD-ovu grafičku karticu vrijednosti oko 2 soma kn.
Istina, al takve slučajeve budeš teško danas našao, a pri tome ne mislim samo na gaming industriju. Lova je lova, jebi ga.
Kao i kod prvog Batmana, PhysX samo dodaje gomilu smeća koja leti okolo
Da lol, ne kužim zašto se uopće forsa taj PhysX, troši resurse a ne daje ti ništa posebno.
Vau, razbijeno staklo leti PRIRODNO. Totalno sam namjeravao stati i promatrat kak staklo leti i pada.
Da je zanimljivije, jeste, da je puno bolje i nadasve nepohodno, nije.
U Mafiji 2 je PhysX dosta sexy, ali opet, samo vizualno.
Meni je to fenomenalna stvar. Da nema potrebe za time, ne bi bilo potrebe onda ni za ostalim stvarima, barem što se tiče grafičke prirode. Ovo se ne bi čak ni trebalo gledat kao neki bonus ili dodatak, nego normalni sastavni dio bilo koje igre. Želimo kakvu takvu realnost u igrama, pa s ovim je imamo. Ako postoji mogućnost igrat s time, ne pada mi na pamet igrat bez toga. Prešao sam sa i bez toga AA, nebo i zemlja u doživljaju.
Iako nisam u mogucnosti probat sa tim ukljucenim, cisto sumnjam da je razlika nebo i zemlja.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Kako kome, ja govorim iz svoje perspektive. Prošavši jednom bez toga, i onda ponovno sa time, stvari definitivno izgledaju realnije.
Čini se da je na kraju ipak odlučio otići u penziju= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Mark Hamill Says "Goodbye" To The Joker
Navodno se Rocksteady prima Supermana, pa je ovakav razvoj događaja očekivan.
Superman, lol, kakva će to igra biti kad si besmrtan dok god nema kriptonita oko tebe xD Svaki badguy će valjda biti premazan kripronitom xD
Odmah na početku igre će ti Lex Luthor usaditi kriptonit u tijelo i ti kroz čitavu igru se moraš probijati kroz neprijatelje i skužiti kao da izvadiš taj kamen iz tjela.
(Kako ću se smijati ako stvarno bude nešto u tom stilu. :D.)