nema takvog :D
Printable View
nema takvog :D
5cp -armor gg )
Protiv Plate>Mail... jel bolje napravit neki ubr mutilate ili ici na combat/hemo?
Rogue atm je vrlo sjebana i pokvarena classa.Ovo nije whine ne mogu da ubijem druge igrace nego.Par primjera Sapam protivnika cekam da mi se energy vrati kad odjednom nisam u steahtlu zasto nemam pojma pogledam combat log nista me nije udradilo nista se nije dogodilo ali eto izasao sam iz steltha.Spamanje cheap shota dok ste u stelthu rezultirat ce da se odsteltujete bez ikakvoga razloga i ofc nece te moci zadati taj cheap shot.Vanish 70% ne radi vs druih igraca vs igraca koji imaju petove 99%.Atm to je sve sto mi pada na pamet ali ima jos.U svakome slucaju cekam patch 2.3 da vidim taj rogue fix sto su najavili ako ne bude nista pozitivno bye bye.Za one malo sporije ovo nije whine buff me so i can 1 shoot ppl.Ovo je whine fix my fucking skills so i can play like a man.
:pray:= Citat =:
Izvorno postao Who
na kojim si ti drogama... :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Who
Na I-Doseru :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao flander
a si ga sad zasro....
dosad nisam vidjeo rouga koji je tak nest napravio niti mu se dogodilo
Ne drogiram se napravio sam ozbiljan post sa stvarima koje su se dogodile i dogadaju.Igram roguea vjerovovatno duze od vecine vas i znam o cemu pricam.
moš ti njega imat neznam kolko, ali ak tzi neznaš igrat tvoja stvar= Citat =:
Izvorno postao Who
Vidio sam ti UI i usput HP i triket i ostatak opreme koliko se moze vidjeti vjeruj mi takve poput tebe ubijem u jedno 5-7 sec max,kktnxbye.= Citat =:
Izvorno postao flander
yeaaa right :wink: livada je strižena= Citat =:
Izvorno postao Who
Awsome comeback anyway sta se ja imam raspravljati sa nob geared rogueom,koji veze nema i PVPu.Bye= Citat =:
Izvorno postao flander
flanderov armory znamo, gdje je tvoj? :kill:
edit: našao: http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... =Paranoida
Ne vidim zašto se netko sa samo 2 merciless parta i par plavih itema ima kurčit po forumu...
edit2: pogledao i flanderov profile, istina je da ga možeš satrt u 5-7 sec, no to još uvijek ne znači da nam sad tu moraš flexat svoj e-peen... znam tolko ljudi s full merciless gearom koji te mogu oderat bez problema, tako da se smiri malo :boohoo:
Nope imam 4 dijela sve osim chesta i MH mersless dagger i emerald ripper u OH. ne znam sto mi profil nije updejtan vec nekoliko sedmica.Ovo nije u vezi epeena ja sam rekao neke stvari tj bugove koji su mi se dogodili i onda je on dosao i poceo pametovati l2p i tako te komentare ostalo znas.= Citat =:
Izvorno postao Spectre
= Citat =:
Izvorno postao Who
sine igran sa rogon 2 godine pa takvih problema bas i nema, a ako igras na abacusu sa 1kbps internet vezon tvoj problem prika. uspuva si se nesto sa svojin rogon ajme
= Citat =:
Izvorno postao flander
sine nemas ni 8000hp... to mi je taman ubit te u 2 backstaba i nesto white dmga :pray:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... NesvrstanaS :boohoo:
Imam 8mb internet tako da lag nije problem.Opet kazem nemam razloga da izmisljam ovo za sap i cheap shot spamanje ako drugi rogue vanisha dok to pokusavas dogodit ce se 100%.A za vanish se za vec dugo vremena.Pricas guposti nista se ja nisam "uspua" gramatika ftw.Cak sto vise ja nisam linkao svoje profile da epeenam kao neki ovdje,sve sto sam rekao da rogueove poput onoga lika ubijem u 5-7 sec sto i radim.Znaci to nije epeenanje nego cinjenica.= Citat =:
Izvorno postao azuregos
pa zaboli mene kita kaj ti mene moš ubit u neznam kolko sekundi ni neznam kolko backstaba, ja to igram iz gušta, a nisam ko vi kaj se nabrijavate na neznam kakve uber stvari, zato odhebi sa tom spikom "ubim te kad hoću" :wink:= Citat =:
Izvorno postao azuregos
FLANDER FTW.... hehe
ajde sad cut the crap i back on topic
ono sta on govori za izbacivanje iz vanisha je zbog server laga, imas objasnjenje od blizzovih GMova.
ovaj sta mi sere za gramatiku... nikad lik nije cuja za splitski zargon...
a naravno, koji ce ti kurac i sve ostalo kad ti nemos nista liku koji ima 500 jebenih resilienca,pa i da ti je tier6... zakurac, jebiga vise mi se svidalo pre tbc kad bi sa rogom ubija bilo koju klasu bez greske, posebno magove onehit :D
Da ok ono back to topic meni stvarno nije bila namjera da se flejmam,ali gle nazivcirao sam se kad ste me poceli vrijedati.Opet kazem stvarno nemam razloga da izmisljam ovo.I da resilience i PVP trinket je najvise naskodio rogueu,i hunteru.Malo offtopica sta je sa armoryem problem zna li tko profil mi nije updejtan jedno 15 dana ako ne i vise?.
je, sta je je dobro je sta sad rogu makne sve zivo, al opet, dwarf moze maknit bleed i poison, +stun.. a ono.. debilana= Citat =:
Izvorno postao Who
ROGUE - BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :p
taj main hand od opere je smece :D= Citat =:
Izvorno postao nenioc
dragi ne sudi po slici..... :P
za KZ loot...dobar...
dagger od princa je bolji :p= Citat =:
Izvorno postao nenioc
http://www.worldofwarcraft.com/info/cla ... 1210000000
kaj velite na ovakav build, na kraju su mi ostala 2 TP koja sam zbubao u Heightened senses,a vi makni te ih stavite negdi drugdije ak mislite da je bolje
3 talenta viska u prvom stupcu, ovo za poisone makni, radije stavi improved gouge... a koji main hand imas trenutno?= Citat =:
Izvorno postao flander
= Citat =:
Izvorno postao azuregos
ma to sam tak složio onak bezveze, ostajem ja pri svome, samo me zanimalo jel to čemu, dali bi to bio dobar build recimo za sword specc?
a ovak, maknuo sam onaj imp poison i stavio u imp backstab sva tri, maknuo sam iz Subtlety Heightened senses 2 TP-a i stavio u Imp gouge
http://www.worldofwarcraft.com/info/cla ... 1210000000
Ti se to zajebavaš jelda? Koji ce ti qurac improved backstab sa swordovima????= Citat =:
Izvorno postao flander
pa neam kam stavit da dobim ove dole= Citat =:
Izvorno postao fohliii
http://www.worldofwarcraft.com/info/cla ... 1010000000
oš ovak, a zbilja bi da imam Vigor recimo +10 energya-a nije za bacit
hehe ovo ti je bolje= Citat =:
Izvorno postao flander
pošto vidim da se svađate sa gospodinom Who.....samo da kazem da vecina vas nije mu ni do koljena.......prvi je igrao WoW u nasem malom gradu.....njegov guild je bio među prva 3 guilda koja su na Dunemaulu ubila Nefariona i kad je to bilo prije ihihi godina....tad je još igrao sa paladinom......Bio je u Fate klanu,sa svojim palijem je sa retr specom znao da ubija roguove ,mageove...za 7 sekundi ,to znam jer sam gled'o.tj.vecinom je igrao iz igraone,vidio sam vlastitim ocima...neko vrijeme je prestao igrati wow....odselio u švedsku i ponovno poceo igrati wow.......rerollo je roguea....uglavnom kolko znam uglavnom PvP-a....i par puta sam takodjer vidio kako owna warriore end game gear-a........ovaj post sam napisao jer vidim da ga neki zovu njubom.a lik igra wow skoro otkad je izasao...
peace
Kao 1. niko mu nije reko da je njub= Citat =:
Izvorno postao SuperiorEEE
Kao 2. ti ga branis zbog igre ahahahahahahaha
Kao 3. ja vas sve pwnam sa svojim Pastirom i svojim ovcama xD ovo je nova klasa...
1.first kill nefariana nema veze sa pvpom= Citat =:
Izvorno postao SuperiorEEE
2.pvp pre tbc i sad nakon tbca nemaju veze jedan sa drugim
3.je dobro kad mos postat na forum sa vise istih accountova :rotfl: :rotfl: :rotfl:
ja nisam who= Citat =:
Izvorno postao azuregos
Ovakve gluposti rješavajte preko PP-a, slijedeći post koji nema veze sa temom bit će sankcioniran.
@ fohii znači dobar je ovaj zadnji build? Ozbiljno pitam zanima me, da ne shebem bezveze 10 golda :D I jel bi bila pametna stvar stavit u jednu ruku dagger a u drugu sword recimo onaj iz arene za 1125pts-a u off hand , a dagger u main hand? Od daggera imam onaj iz Rampartsa(heroic) i iz Shadow Lab-a(normal.
ne= Citat =:
Izvorno postao flander