samo enemy može biti lvl 29, ti možeš biti lvl 20= Citat =:
Izvorno postao Black-knight
Printable View
samo enemy može biti lvl 29, ti možeš biti lvl 20= Citat =:
Ja sam vidio nekog tipa kako igra i iznad glavem mu se ispisalo: You just reached 29 lvl!!
ti si krivo vidio lol, ili si ti to vidio u WoWu= Citat =:
nemam pojma onda :rotfl:
LOL da your reached lvl 29 hahaha kakve monade..na cemu si :rotfl:
erm... kakva je razlika izmedu obicnog i Factions-a??
u factionsu dobijes novi kontinent i 2 nova posla...
ja sam cul (sad se nemrem sjetit od koga) da je factions singleplayer... znaci i factions je MMORPG
e jel mi mozete dat neke informacije o GW... ono kolko guta po satu... jel ima laggova... i ono... ak vam nije problem...
htio bih i ja pocet igrat GW... sam se bojim da bi racun bil malkice... tj previse velik... :roll:
oko 5mb po satu..mozda manje
mene ni' birga kolko trosi, ja ne placam ^^
placa moj stari ;P
imam par pitanja za GW. uskoro pocinjem igrati pa...
1. ako za sekundarnu profesiju izaberem mesmera, ocu li moci upotrebiti Backfire (hex spell) i Diversion (isto hex spell)
2.Ja biram Elementalista za primarnu profesiju, i koristit ce Water magic zbog onih slow down-ova itd. Pa me zanima jeli kombinacija elementalista i mesmera dobra?
3.kako se upravlja u igri? mislim da li klikas gdje ces ici ili sa tipkovnicom?
svaka pomoc je dobrodosla :)
EDIT: a jel se moze skakat kao u WoW-u? 8)
1.neznam
2.neznam
3.e to znam! upravlja se tipkovnicom no imaš i kursor od miša s kojim mu daješ naredbe šta da radi itd. :D
a trece mi je bilo najvaznije :D= Citat =:
rofl, najzesce mi je ovo neznam ^^
ajde da ja odgovorim
1. pa gledaj, ovako, sekundarna profesija ti pomaze tvojoj prvoj profesiji da bude bolja, tako da ces moci te skillove koristiti ako nisu u 1. skupini mesmerovih skillova
[1. skupina=> svaka profesija ima 1. i glavnu skupinu skillova, elementalist ima skupinu da dobiva vise energije, necromancer da dobivam energiju kada neko crkne oko njega i to, dakle, najvjerojatnije ces moci koristiti te skillove]
2. kombinacija water-meshmer zvuci jako dobro, dok ces usporavati protivnika s water-om, moci ces ga rasturati s mnogim hexovima i blokirati njegove spellove, ovo mmi nikad nije palo na pamet, al svaka cast!
3. pa majstor ti je odgovorio najboilje ^^
e, ako imas jos pitanja, izvoli siteSkoji ti zna SVE o GW-u
1. da sigurno ces moc koristit= Citat =:
Izvorno postao Zephyris
2. hmm nisam nikad probo ali cini mi se zanimljivo
Evo nisa znao kamo cu rec..ovjde je najbolje:
radi cega mi igraci GWa moramo tu djelit podforum sa ostalim mmorpgovima a onaj pisljivi WoW kojeg zovu mmorpg ima svoj podforum...pa dajte admini prije godisnjeg odmora sjetite se uci u admin options i stisnuti create new board lijepo upisite Guild Wars i mirna bosna i mi imamo svoj podforum a ne ovako...dajte usporeni ste to vas molimo vec 100godina :twisted:
šta da prije kupim, GW ili Factionse?
Guild wars obični a tek poslije factionse jel je ubiti factions kao neka expanzija za guild wars iako ona radi sama bez običnog guild wars-a!!!
Znači bolje ti je da kupiš GW pa tek onda GW:Factions.
afree, dakle GW: Prophecies= Citat =:
EDIT
PREPORUCUJEM Collectors edition
zasto?= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
dobis 50% vise stvari, budem uslikao pa postao sliku...a platis samo negdje 30% skuplje= Citat =:
Izvorno postao ^B4$t4rD^
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
HA?
si ti nest pusio? :o :o 8)= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ljepa energija :shock:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
WTF????
:rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ne kužim!= Citat =:
Izvorno postao noda
šta ne kužiš, lik je ingame rekao kolika mu je energija= Citat =:
Izvorno postao d4mp1r
ili si tako slab ili ne znas igrati ili fucking dobro igras da si se nabubal runama koje us ti smanjili energiju...= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
Ja ne kužim, netko pomiješao Health i Energy ili šta?
ja imam 26 energije :o :o
WOOOOW nisam widio!!!= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
GG MAN! mislim da je meni max energy...
WOOOW MAN GZ AL KAKO??'
meni je max 40.-.....
WEDRANE TEACH ME!
ajde nek neko sažeme sve to u jedno-gdje imat to za kupit,cijena,kako se spojit,kaj treba podesiti,kolko skida mb igrica,kakve profesije imate,koje su najbolje i sve o igrici za noooob-ove poput mene! :D
PS-ak je to već neko napravio recite gdje Puno hvala! :pray: :pray: :pray:
ja sam skužio da je energija...= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
hm... čuo sam nešt za monka sa 55 healtha, valjda je sve uložio u energiju, jel to to?
Ma kakav 55 monk...
Evo vam epruveti
http://www.imagesforme.com/images/5955gw156.jpg
kaj je ovo zeleno??= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
to zeleno je experience a cijela slika je Photoshop...
Zašto photoshop? Zato jer igram RPG već godinama i naviknut sam na okomite status barove?
me ne gaas, mozes si nastimat kako hoces da ti izgleda, no sumnjiva mi je ova nula kod 140...