Ma čuo sam priče da igre s Bethesdinim engineima ne vole baš PS3.
Ne znam jel to krenulo tek od Skyrima ili je bilo i prije.
Printable View
Ma čuo sam priče da igre s Bethesdinim engineima ne vole baš PS3.
Ne znam jel to krenulo tek od Skyrima ili je bilo i prije.
Znao je meni tak zapet na random saveu više puta. Probaj opet metode su tu najbolje.
Nije mi baš jasan bug jer se in-game uvijek učita igra sa zadnje snimljene pozicije. Jedino ovako kada iz izbornika pokrenem igru aplikacija se ruši. Ima još dosta smiješnih bugova, ali nisu game-breaking.
Počeo jučer, jako je dobro zasad. Zbog dlc-ova mi je start malo lakši jer se dobije podosta opreme. Najviše ću razvijat speech, lockpicking i science, a za ostalo ćemo vidjet. Riješio sam questove u onom prvom gradu, pa postavio NCR u Primm, a sad idem dalje tražit lika koji me upucao. Sam način igranja mi izgleda identičan Falloutu 3, ali moguće da griješim, što je dobra stvar jer solidno funkcionira. Samo se nadam da će loši dijelovi trojke, prvenstveno priča i likovi biti daleko razrađeniji i zanimljiviji ovdje.
Mehanika je skoro ista, ima extra sitnica ko onaj reloading table i slično + Hardcore mode daje finu dozu svježine u odnosu na trojku.
Priča je mnogo bolja, nego li u trojci. Osim što nije tupav hollywood, imaš hrpetinu opcija pri odlučivanju te sustav karme koji ima neku realnu gameplay funkciju. Čim više istražuj po mapi, čitaj mailove po računalima i slično. Ima svačega u igri :)= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Ajd dobro, karma u F3 je bila baš loše implementirana.
Pa da, planiram najviše istraživat, zato i stavljam pointse u već navedene skillove. To mi je uvijek bilo draže nego čista akcija.
Fora je bit karizmatični znanstvenik. Dok ne naiđeš na prvog Deathclawa.
Došao sam u Nipton. Ovaj dio sa Legijom i lutrijom je jako dobar. Ovaku na prvu mislim da će ipak biti bolje od F3. Tamo sam rijetko imao osjećaj da je svijet otišao u 3pm. Em je hrpa random likova stalno bila nasmijana i vesela, em su jedva čekali da dođem pa da mi mogu dati čistu vodu, lijekove i pare. Baš je ubijalo atmosferu.
Jedina zamjerka zasad je AI koji ponekad prilično glupo reagira i iritantno je precizan ponekad.
@Xero
Imam granade launcher, samo neka dođu.
Bez ulaganja u explosives granade launcher ti je jedva jači od šaka.
Zadnjih tjedan dana sam jebački nahypan na F3 i F-NV... i onda dođem u dućan i jedan od onih strojeva za plaćanje karticama (mislim Mastercardov) ima isti zvuk kao ulazak u VATS :D Ubilo me to u pojam, kupujem na prvoj 75% akciji :D
@Xero
Onda ću iskoristiti sposobnost taktičkog povlačenja tj. bježanja.
Kad sam već kod toga, baš fali nekakav šprint. Trčanje je ustvari malo brže hodanje, a hodanje je nekakvo puž-like kretanje. Stvarno iritantno. Ali s druge strane, mislim da nema ni jedne igre osim Witchera 2 gdje je hod ustvari normalne brzine, pa je možda problem u meni.
Vidio sam da postoji mod za F3 gdje AP koristiš za sprint, probaj prosurfati, možda ima i za NV sličan mod.
Dali je kao u F3 kad završim zadnji quest glavne priče, završava i cijela igra ili se može nastaviti igrati kao u Oblivionu npr.
Ne može se nastavit.
Igra završava i nema DLC-a koji omogućuje nastavak igranja. Dobiti ćeš veliko, lijepo upozorenje prije zadnjeg questa pa se ne brini.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Hvala
Riješio sam skoro dio sa Ghoulima u rocket factory. Trebam još naći jedan dio da mogu otići u "obećanu zemlju".
Boon je zakon, radi hrpu dmg-a. Dio u Novacu je bio dosta dobar. No-bark je zanimljiv lik :).
Dal se isplati naučiti kartati caravan i kupovati karte? Hoće li mi trebati za nešto osim kao izvor para?
Ja sam odigrao 10-ak partija caravana, no on ti služi prvenstveno kao izvor novaca.
A ono, New Vegas. :)= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Ma znam, ali izgleda mi malčice komplicirano na prvu, a ne da mi se baš gnjaviti s tim :D.
Poslao sam ghoule u svemir i riješio dio u Helion One. Najbolje što se humora tiče dosad. Onaj mail o savjetima zaposlenima da li da pričaju okolo gdje sad rade i mr. Fantastic :D. Odlično.
Idem sad u slijedeći grad kamo me vodi main quest pa ćemo vidjet šta ima.
Lvl 9 zasad, digao sam lockpicking na 100, slijedeće science i speach na 75 barem. Nekih 13-14 sati igre zasad i ne vjerujem da će biti manje od 30-35. Definitivno jedna od boljih kupnji.
Općenito, igra je jako dobra. Da sam znao da je toliki napredak u odnosu na F3 zaigrao bih i prije. Ne bi bilo loše da se Bethesda i Obsidian još koji put udruže.
A nisi mi vjerovao. :(
30-35 sati će ti bit samo ako rushaš kroz glavni quest i ne obazireš se na DLC i masu sidequestova.
Problem je što će ti igra dopizdit prego glave ako nisi uzeo Logan's Loophole trait il bar stavio Sawyerov (glavni dizajner igre) mod koji rebalansira igru jer kasnije sve postaje toliko retardirano lagano i svi počnu imati 4 milijarde HP-a, tamo nakon lvl 40, plus onda ćeš izmaksat sve veće skillove kaj saka kok jer ubija roleplay.
Nadam se da nisi odlučio biti Deadwalker i igrat bez hardkor moda.
= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Project Nevada mod. Šprintanje i još milijun drugih stvari.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
http://newvegas.nexusmods.com/mods/40040/
I ti modovi rade vez problema na steam verziji sa svim dlc-ovima?
Hardcore ostavljam za drugi prelazak.
Trebali bi, ali kao i obično nema univerzalne garancije da će sve uvijek raditi kako spada. Pogotovo ako je instaliran veći broj modova.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Na kraju mi je žao što nisam igrao na hardcore jer mi je igra pred kraj postala zbilja prelagana :(= Citat =:
Izvorno postao Babitz
:(= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Ajd bar skini "MTUI" mod. Jako malen, a dost znači jer će ti proširit interface da ne izgleda retardno konzolaški ko po difoltu.
Za drugi prelazak skini mod koji miče tagove kod skill checkova. :D
Ajd vidjet ću malo što ima, ali općenito nisam baš neki fan modova. Najčešće sjebem nešto pa slijedi reinstall.
Zasad mi je ovo ok, mogu si punit ove exploring skillove, a borba ne pati toliko. Ionako mi samo napucavanje nije nešto posebno zabavno, pa što je prije gotovo to bolje.
Najzanimljivije ti je ako svaki lvl ulažeš max 20% na skillove vezane uz borbu, a sve ostalo stavljaš na lockpick, repair, science i tome slično. Tako je igra puno veći izazov i moraš više taktizirati oko borbe, a ne uletavati kao baja u fajtove.
Tako i igram, ali ne stavljam ni 20% u ove borbene skillove. Barem zasad dok ne maxam sve drugo.
Molim te samo tako nastavi do levela 20 pa kreni igrat Dead Money. Obećajem ti da ćeš imat nezaboravan provod.
I smell a trap.
Cijeli Dead Money je zamka.
Lvl 19 trenutno, zadnje sam riješio dio u Jacobstownu. "Ugradio" novi mozak u rexa, pomogao znanstveniku sa istraživanjem. Nakon toga sam krenuo na jedan od dlc-ova, onaj što počinje u kinu na otvorenom i teleportira te na Mjesec ili kam već. Popričao sam s onim robotima i sad krećem dalje. Zabavno izgleda.
Još uvijek nisam stigao upoznati Bennija, to ću nakon ovog i nisam bio kod Legije, valjda će me main poslati tamo kad tad. Dojmovi su još uvijek pozitivni, zasmeta tu i tamo AI i marker na pip boyu ali ne kvari ukupan doživljaj previše.
Budi muško i pomozi legiji. NCR je za pedere i kapitaliste.
Zapravo je legija za pedere budući da porobljavaju i ubijaju žene te se karaju vojnici međusobno.
Nakon OWB odmah piči na Dead Moneyz.
Mrš homofobe. NCR je amerika ne možeš gore od toga.
I jedno i drugo su propali ideali. Bolje sve ostaviti na upravljanje čovjeku s vizijom.
Legija je bar uspješna.
Već sam odlučio da nakon ovog napokon idem dalje sa main questom. Dosad mi je stalno nešto odvuklo pažnju.= Citat =:
Izvorno postao Babitz