Riješit ću sa službom za korisnike, tnx ;)
Printable View
Riješit ću sa službom za korisnike, tnx ;)
Jel ima možda neka fora da stavim Nokia Software Updater na win 7
= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
iphoneu ni netreba bluetooth...imas internet za sve aplikacije potrebne na iphoneu...
A nema baš svugdje wlan
= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
1 kn je stvarno visoka cijena.
I nema svugdje WLAN,nego svugdje ima EDGE i 3G.
1 kn nije puno ali 300kn za pretplatu to je puno
ljudi imaju i puno vece racune, tako da nije svakome
Ja nikad ne potrošim svojih 60 kn.
True.. 50kn na Tele2 pvt broju je dosta za 30 dana, a 50kn za tomato je dovoljno da svaki dan nazovem 10 ljudi kroz 30 dana iz firme.= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
Stvar je u tome da se na wlan spajaš besplatno, a EDGE i 3G se naplaćuju (doduše, nešto je uračunato i u tarife).= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
[quote=Don Kihot]True.. 50kn na Tele2 pvt broju je dosta za 30 dana, a 50kn za tomato je dovoljno da svaki dan nazovem 10 ljudi kroz 30 dana iz firme.[/quote:o1815run]= Citat =:
Izvorno postao "Assasin`s":o1815run
da, a isto tako ja znam covjeka koji ima 500kn pretplate i nije mu dosta, zato i postoje razni modeli placanja, ne? nemrete sve po sebi suditi
Meni Vipnet skine s računa 600+ kuna svaki mjesec... :eyebrows:
ovako, zanima me da li netko ima osobnihSiskustava sa LG KP 502, tzv. cookie mobitelom? znači zanimaju me osobni dojmovi, razmišljam da si upiknem jednog, vip ima za 200 kn ako se produži ugovor... najviše me zanima kakav je za slušanje mp3ca jer bi mi ujedino služio i kao player. druga stvar koja me zanima kako funkcionira taj touch screen... kakav je odaziv, da li je teško priviknuti se na pisanje poruka itd...
Ima ga legica s posla. To je igračka koja brzo dosadi. Za 200 kuna radije uzmi Naite...
kak misliš da dosadi? mogu ja dati i do 300, 400 kn (više ne dam iz principa)...= Citat =:
Izvorno postao Talični Tom
Pa sam mobitel osim tog touch screena nije niš posebno i dosta se ljudi razočaralo sa njim, na to sam mislio. Imaš onda C510, ali za te pare teško da imaš puno njih na biranje. U toj klasi jeftinjaka većinom SE rula...
Sestri sam uzeo prije nekih 9 mjeseci LG KF600 i isto je bio WOW efekt u startu kao i kod ljudi koji popasu kukija, ali nakon par mjeseci skužiš zašto ljudi češće kupuju SE i Nokia mobitele nego LG i tome slično...
ma znam, i ja sam skeptičan prema LGu ali na pcekspertu sam našao temu di ga ljudi dosta hvale... a više od 400 kn za mobitel nedam... tak da ono... htio sam uzeti w910iSali ga više nemaju u ponudi... gadovi...= Citat =:
Nije C510 ništa lošiji od W910i...
ali je ovaj ljepši... :D= Citat =:
Hoćeš kupit LG KF600 od moje sestre? Prodam ti ga za 400 kuna, a pojede kukija za doručak. Malo ga je nagrizo zub vremena, al' štaš...
hvala, ali nebi... ne vjerujem u polovne mobitele, to je ipak stvar koja se svakodnevno puno koristi, ajde da je monitor ili nešto... tnx anyway... :)= Citat =:
Imam problem na Nokia N95 kada stisnem tipku 9 izađe mi iz programa kak oču neki broj napisat naprijem 39992 neče mi 9 upisat nego izađe iz toga. Mislim da se zamjenila sa onom tipkom za prekidanje programa.
dali je ovo orginal nokia n95: http://www.njuskalo.hr/nokia/nokia-n95-oglas-479574Szato što ja imam istu na kutiji piše MADE IN FINLAND i kupljen je u trgovini koja nebi trebala imati kopije.
Isteko mi je edit pa bi htio pitati dali se može nekako srediti da mi se ne boota kad mobitel otvorim
kakvo je misljenje o N85? nekako razmisljam o novom mobu za rodendan+bozic...
Ako si pažljiv onda je to super mobitel, no ako si nepažljiv radije uzmi neki koji nije tak osjetljiv kao ovaj kulni glossy slider. Nema se tu šta puno pričat. Lijep. Dobar. Symbian. Ako ti se sviđa kupi si ga.
Ja sam ženi baš jučer ubo Corby za žićbo, simpa mob. Sad barem imamo slične, ja S8000jet, ona corbya ^^
thx... jos necije misljenje o n85?
ne znam, gledim si ga i mami me... po koliko ide, ovako, "ispod stola"? para se za rodendan+bozic sigurno bit, jedino je pitanje da li ih potrosit na mob ili ne....
Ako ti ne treba mob za nešto ozbiljno poput slušanja mjuze ili surfanja internetom, radije nemoj davat puno za mob. Ostale stvari će skoro svaki obavit bez beda, a ako ne slušaš mjuzu prek njega ili ne surfaš ionako ti je većinu vremena u džepu i čeka da zazvoni, kajne?
Imaš u VIP-u kukija za 349,00 kuna... :wink:
Izbjegavaj jeftine touch screen mobitele i Symbian. Oboje donose bezbroj frustracija.
mob bi koristio za gledanje videa, fotkanje, net i za pozive , sms ofc... Za ziku tu je ajPod... Tacskrin - nikako. Ajfon, nokia, lg, samsung. Sve sam probao i zakljucio da me nervira. Trenutacno imam e51. Mob mi je super. Brz, dobro sucelje, gro programa - od metronoma pa do wlan pc kontrolera, praktican, al mi je displej mali, a kamera losa... :( trazim funkcionalnost e51 s vecim displejom i dobrim foticem, koji ne fejla nocu...
Ja imam S8000jet, savršen mobitel, gledaš divx i mp4 filmove kak ti srce želi (hell, tu sad i jedino gledam filmove koje mi se neda gledat na kompu), mp3 player sa 3,5mm jackom, 5mpx kamera, jedan od najbržih touchscreen mobitela, baterija traje gro, predivan amoled ekran, odličan touch osjećaj bez imalo greške, autorotate senzor, wifi s kojim surfam a da susjed nema pojma :rotfl: ...i nije symbian. Ne bi ga mijenjao za niš i služi mi za ama baš sve.
tačskrin je... Bio mi je napet na pocetku, s vremenom dosadio.
Da, nakon ovog touchscreena ne pada mi na pamet više ikad vračat se na nešto s tipkama, osim ako se u budućnosti nešto ne promijeni u tom pogledu pa će tipke opet bit in. Velim, za ono kaj mi treba i s obzirom kolko košta fakat je best buy. Šarao sam na dosta mobitela, sa i bez symbiana i zasad mi je samsung no1, sony je tak tak a nokia mi se nekak zgadila, valjda zato kaj sam imao sa symbianom. Vjerujem da se situacija do sada popravila.
Točno to, Samsungovi touchscreenovi su najbolji u srednjoj klasi, jer su spustili kvalitetu više na cjenovno najprihvaćenije modele.
Ciljaj Omniu ako imaš love.
dude... probao sam i omniu... nervira me tacskrin... :kill:
A onda ne volis touchscreen, šta ćeš ^^
Razmišljao sam i o omnii, čak sam htio uzet hd al sam ipak odustao, malo je bila skuplja i sad fala bogu vidim kolko je jet bolji i brži. Uglavnom, prezadovljan sam.
baci oko na E52 ili E55 ja sam odusto od kupnje e52 pošto sam nabavio masku za e51= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
e51 dušu dao još da su se sjetili u ono vrijeme ubacit led svejtlo intergrirani gps u mobitel i bar 2.2" :D
no e52 me pomalo grize .. za mene bi dušu dao da nemoram izdvojit toliko koliko sada stoji :oops:
pa e51 imam sad... malo mi je ipak jednu pinku previse buisness, kao i e52...
ma ne znam ni sam...
ne znam, sad ste me bacili u razmisljanje... evo buraz uzeo nokiu 5800, i nakon 2h prckanja po njemu nije to toliko ni lose... ne znam, bacili ste me na razmisljanje... touch ili ne... n85, jet, omnia... uzeo bi i 5800, ali mi kamera fejla... :(
ljudi... samsung jet (s8000) ili omnia (i900)? raznolikost aplikacija, brzina, ovo ono?