slobodno ;)= Citat =:
Izvorno postao McPingvin
mos me banat i na 2 dana :P
Printable View
slobodno ;)= Citat =:
Izvorno postao McPingvin
mos me banat i na 2 dana :P
So many fools in this world, so few shells in my autoshotgun...
živcirao sam se dosta oko nekih naslova, al nisam nikad došo u napast da nekaj polomim. jeftinije mi je stisnut tipku RESET nego dat 200-300kn za novu tipkovnicu i miša.
:pray:
-.- jesi jesi= Citat =:
Izvorno postao Jerry
malo sam sredio tipkovnicu zbog zadnje misije u homm5 hammers of fate
ja mislim da nitko od vas nije razbio ništa nego svi serete :roll:
odavno utvrđeno...moras biti retardiran da razbijes nesto dok igras igru= Citat =:
Izvorno postao olio
ja ne kuzim u kojem bi slucaju shebo tipkovnicu dok igram igru; mozda malo lupio šakom u stol kada me Windowzi........"spuste na zemlju", lil mozda pod ; ali ako nesto ne mogu preci u igri, sam sebe psujem (ne samo u igrama vec u svemu sto ne mogu; ma dobro, to i nije tako strasno zbog toga sto ja stalno psujem, covjek to jednostavno zavoli jer je to jedan od nacina da od sebe otjeras one dosadne i zatupljene ljude koji koji nisu vidjeli zivot, vec zive u jednoj velikoj, sramotnoj i odvratnoj CENZURI)
Ja isto, majku mu...= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
"Ohh, slučajno sam pritisnuo pause, pa quit, pa yes!"
"Đubre jedno!"
Na kompu, Icy Tower, previše puta upisivao MRW kao inicijale, te tipke otpale.
Uh danas me je diablo 2 - Nezmod iživciro...
U tom nezmodu ima 50000 monstera u den of evilu :o
I ja ne mogu nać zadnja 5, probo sam 2 puta, potrošio 2 sata na ništ!!
Kao i uvijek, nisam ništ lupo, nego samo mnogo psovo...
Npr: "tolko ću im je*** mater da će im mater je**mater"
"Šta je sad gamadi jedna!!! ŠTA JE SAD!!! MISLITE DA JE VRLO KEWL ZAJE***** mene ha!! EVO VAM CHARGED BOLT MALO GAMADI!"
xD
Najviše pizdim uz Football Manager i FIFE, onda pred starcima šaljem sve u tri pičke materine, jednom su spavali i ja sam ih probudio kada sam se izdero "IDI U KURAC" nakon što je Nott Forest po 19. put izgubio od Charltona u četvrtfinalu FA Cupa, pa nisam 3 mjeseca smio igrat komp...
mene je jednom ping nervirao u warsowu pa sam se zadero "ODI U PICKU MATERINU" kad mi je stara dosla i pitala me nesto http://www.cmar-net.org/forum/images/smiles/rozi.gif
mislim...
nisam to njoj rekao, al buraz pokraj mene se posrao od smijeha
igram UT2004 ko lud pa mi se slova na ,wasd, tipkama uopće ne vide
hehe i moji al kad sam imo stari komp zbog stekanja sam razbijo u GTA:VC na nekim misijama...= Citat =:
Izvorno postao T.N.T.
[quote=Rock Vampire]hehe i moji al kad sam imo stari komp zbog stekanja sam razbijo u GTA:VC na nekim misijama...[/quote:37461txk]= Citat =:
Izvorno postao "T.N.T.":37461txk
bolje zamijeni komp, nemoj razbijat dijelove.
[quote=Rock Vampire]hehe i moji al kad sam imo stari komp zbog stekanja sam razbijo u GTA:VC na nekim misijama...[/quote:33n0zrjd]= Citat =:
Izvorno postao "T.N.T.":33n0zrjd
same..
ma to su bolesni ljudi ko i moj buraz kad pocme bacat yoystic od ps2 pa ga moram nasamarat :killyou:
Nisam ni ja razbio, ali sam udarao par puta, i to najžešće mi živac digne ludi bug, ili iritantna kamera i loše kontrole!= Citat =:
Izvorno postao PsychoVillainIGI
= Citat =:
Izvorno postao T.N.T.
Zbog GTA sam ostetio HDD.Udario kolinom od donji dio stola komp oskocio i otiso HDD u PM.
lupao jesam po dijelovima, ali nikad nisam nista razbio, na svu srecu
I ja isto znao sam udariti monitor nogom ali mu nista ne bi bilo toliko sam ga puta udario da je iza njega nastala rupa u zidu
lol, zid ti je slab, a monitor cvrst
Star i kvalitetan moze za kopanje tunela posluzit jer se na njemu ne vidi nikakvog ostecenja 8)
mislim stvarno...tako razbijati misa,tipkovnicu ili bilo sto....ja ne lupam,a ni ne razbijam...jos bi mi pozvali ured za socijalnu skrb jer vrsim nasilje nad kompom. :D
u SA kad moras naucit leit, i u hitmanu neke misije
Ajme bože kaj je vama teško.Od novijih proizvoda jedino su teški Prince of Persia,GTA VICE CITY-jedino Hilaryieva misija s utrkom,te još neke.ALI
da je GTA San andreas težak,puf.
CoD2 MP... cheateri :-x :-x :-x
da mis nema kabla mislim da bi kroz prozor proletel taj put :killyou:
i par joypadova na staroj plejki :cry:
ovo je stvarno gadno= Citat =:
Izvorno postao lcy
nije uz igru razbijen, nego ovako. naime, pao mi mis sa stola i krepao. bio kod ruba, ja ga trznuo i ode. pao prije toga 10 puta, nist mu nije bilo, ovaj put je dokrajcen
S= Citat =:
Izvorno postao fere666
Bez uvrede ali Cod2 Mp citeri mislim ono ti imas 40h . Znaci ljudi su citeri ako igraju bolje od tebe?
vjerovatno,inače,možd anije koristio xfire?ASE maybe?ja bih sad imao +50 h da sam odma koristio XFire a ne ASE :wink:= Citat =:
Izvorno postao fohliii
mene je isto cod2 znao naživcirat, pa tres po kompu, pa se smrzne, pa restart, i onda sve isponova :rotfl:
COD mi je jedino težak na veteranu.
mi pricamo o multiplayer= Citat =:
Izvorno postao Black Hawk Down
nedvno je jedan mis otisao na vjecna lovista al ne zato sto se raspo nego sma shebo zicu i onaj konektor sto ide u komp
one pinove iskrivio unutra
svako malo lupam misem po stolu ali drzi
i zato mi se ne isplati kupovati mx518 , i kad ga kupim imat cu jedan obican kraj njega da se izivljavam na njemu
ja sam jedino onako ZA PRAVO pizdio samo kad sam igrao Roller coaster tycoon. Ta mi je igra pojela zivce. Taman pred kraj roka, padne mi posjecenost :(
Jži ga meni fali 100h , ali opet kako zna da su citeri , tako je i meni bilo kada sam imo 100h cod2 .= Citat =:
Izvorno postao Đeri
na hrpetini igri jer me i najmanje sitnice izbace iz takta... gadna narav, šta će te :wink: ono, lupam po tipkovnici, miš leti naokolo al za divno čudo nekako preživljavaju; a kako i ne bi kad su logitech :wink: :D
ja bas nemam neku naviku razbijat ulazne i izlazne u uređaje mog dragog fredna - PC-ja :D
P.S. koji put mi se omakne
stol za komp je već malo napuko... a da mi tek vidite nokte :rotfl:
hm,ja sve n00bove,mi "dobri" igraći smo chiteri ;)= Citat =:
Izvorno postao fohliii
btw,amtilda,slikaj se da vidimo ^^