1TB 550kn, u čem je štos? O.o
Printable View
1TB 550kn, u čem je štos? O.o
Rješavanje starih zaliha, stižu novi 1TB blue serija, te black serija od 1.5 i 2TB, pa se rješavaju dok još šta vrijede.= Citat =:
Izvorno postao CRO_Cherry
Ah shit. Da nije vrlo vjerojatno da za tjedan dana uzimam novi komp najvjerojatnije bi ga ubo jer mi nije vazna brzina nego kvaliteta. :(= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Bio sam danas u Vemilu i vidio nesto zanimljivo. Nekakav paket od razer deathadder+razer goliathus control za 525 kn. I sto je najbitnije, dobije se nekakav razer-ov usb stick od 2 GB. Takoder ima razer salmosa+razer goliathus+razer majica za nekih 350 kn. Ako kupujete, ovo je prava prilika. Jeftinije je sve ukupno, a i dobijete poklon. Evo linkova: http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziT ... ra=1011055S
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziT ... ra=1010528
Moglo bi se smatrati akcijom...ali koliko ja znam...to ti traje još od kad su poceli dobivat razer perfieriju :)= Citat =:
Izvorno postao CrIsIs FuN
USB stick nije Razer, nego neki najjeftiniji kojeg imaju na zalihama i koji nitko ne kupuje, a ni majica nije nista posebno...
Ma kako nije razer. Pa veceras sam gledao u njega. Ne budali, si siguran da nebi volio imati jednu lijepu razer majicu :P
razer ne proizvodi memoriju..
možda su nalijepili razerov logo na njega, ali to nije razerov stick..
XFX-ova zver HD 4870 u ADM-u se prodaje po 900-tinjak kuna, a stigla im je i megakulna najnovija verzija XFX-ove HD 4770. Navali narode dok nije rasprodano!
:shock:
http://www.adm.hr/product_info.php?cPat ... ts_id=6912
:shock:
http://www.adm.hr/product_info.php?cPatS... ts_id=6912 x2
Ne radi link! :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao CRO_Cherry
ccc... xfx hd4870
Čekaj da onda Protis ažurira cjene...= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
Morao bi biti oko 50-60kn jeftiniji...
(ajme, onda će 4850HD ići sa 550-600kn)
PS - Očekujem pad GTS 250 na nekih 750kn MAX, ipak je to konkurent 4850HD...
a kaj s 4770? :)= Citat =:
Izvorno postao Don Kihot
Može biti da je snižavanje cijena (ati) došlo i kod nas ... Link
hmmm, ako bude ovo nastavilo padati, za bozic ce valjda jedna 4890 pasti. A mozda si i proc neki maznem. Prodat cu ovu hd 4850 onda, ako je budem mogo uopce nekome utopit :(
kad bi 4770 bila u ovom trenutku kod nas po cijeni navedenoj u tom članku, sutra bi išao po nju... hd3850 utopim za 250 kn i za 300 kn imam zvijer... :shock: :)
Ja kupujem novu seriju iza nove godine...za soma kuna bu se kupila neka 5850 koja će biti duplo brža od 4850...(karikiram ).
Nadam se tome i planiram isti potez... :P= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
ja sebi ne uzimam nista do sredine sljedece godine osim eventualno HDD-a/novog kucista za bozic (nisam uzeo novo kuciste na kraju jer sam se istrosio na neke druge stvari, a i nije bilo ni jednog ispod 1k kn da je ono - e ovo zelim sutra doma ^^ )...
Hmm uzimam novi komp za otprilike mjesec dana, mrvicu više...
Ako se još malo spuste cijene, možda uzmem HD4890, ako ne onda HD4870 :)
AOC Monitor TFT 22" 2236SWA
915,10 Kn gotovinom
Ako ostane tako još koji tjedan, uzimam taj :)
Ovaj je idealan (zbog cijene) za setup s dva monitora. Ako ti jedan od monitora rikne opet imas ovaj drugi dok ga ne poprave. :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Cherry
Nije top ponude, ali za mainstream korisnike milina.
Il za ove koji su još na CRTu, JA!
Kad ga uzimaš?
A neću uzeti 22", idem na 24".
Onda ću ići na slijepo :D(ako ih još bude)
Potpuni sign :D= Citat =:
Izvorno postao Cherry
Nije bas da sam i sada pri parama al da sad pikam 24' bi mi bio minimum jer ono... monitor se neuzima svake 2 godine pa kad se vec uzima uzme se nesto sto se tek za neko vrjeme postati standard.
trenutno imam 17" AOC, ovog pikam sto prije ak ostane :D
sta me briga kaj nije vrh, ne treba mi neznam kakav monitor ^^
Best buy po toj cijeni. :thumbs2:
Pretpostavljam da je to jedan od razloga što su se na tržnicama pojavili brojni polovni miševi...cijena je najvjerojatnije pala jer uskoro izlazi revizija dva ovog miša.
Vjerojatno im dolazi Logitech G9x...
Ne vjerujem da će G9x biti bolji da opravda očekivano veću cijenu od 300 kuna.
Nešto nam HG Spot počeo dobro rasprodavati miševe..
Prvo MS NW 6000 (ovaj moj) za 200kn, onda sad ovo...
I ona tipkovnica što ju je kupio onaj u temi iz oš kupit ciglu podforuma je koštala jeftinije dosta.
Da nam se možda HG ne rasprodaje? Kriza? Mogući bankrot? :o
Ponuda im je bez lazne skromnosti jedna od najjadnijih u Hrvatskoj. Links je trenutno najjaci...