Punk owna.. odma poslije metala :D
Inace... najdrazi bendovi su mi Rise Against, The Offspring i Sum 41 je dost dobar.. Hawthorne heights(jel to punk?)...
Printable View
Punk owna.. odma poslije metala :D
Inace... najdrazi bendovi su mi Rise Against, The Offspring i Sum 41 je dost dobar.. Hawthorne heights(jel to punk?)...
Niti jedan od ta 4 nije pank.
To su sve rock bendovi. Rise Against bi se mogao smjestit još pod alternativi rock.
Sum41 nije rock. Sum41 je gay.
Mislim da momak nije cuo za Satana Panonskog ili neke druge punk izvodjace...dakle zamoliti nekog da ti posalje par linkova sa dobrim bendovima i slusaj
Fakat Sum41 je lol :D
btw za mene je The Offspring uvijek bio punk...jasno da nije punk tipa Dead Kennedys, Ramones, The Dickies itd. al je punk :P
Satan Panonski po mom misljenju je pravio uzasno dosadnu glazbu= Citat =:
Izvorno postao ringo
Neznam, ali meni je ovaj 'mainstream' punk oduvijek bio glup i dosadan (pritom mislim na bendove tipa Dead Kennedies). Naravno uzimam u obzir činjenicuSda pop punk tipa Green Day nije punk. Oduvijek mi je bio draži ska punk ili hardcore. Ovo ostalo je jednostavno dosadno.
:pray:
najbolji topik. :D
mainstream punk bi bio offspring a hardcore punk je dead kennedys, gg na prepoznavanju zanrova.= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
^this.
Jel vidiš koji sam znak stavio? (gg na nepoznavanju svijetske gramatike). I rekao sam da Offspring ne smatram pankom, to je žanr poznat pod imenom gay, što rekoh prije. A zajebao sam se ovo za Dead Kennedyse, mislio sam na Sex Pistols i druge bendove koji su bili u samim počecima punka (i druge koji kopiraju iste).= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
joj pa offspring opće nisu queercore!= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
al evo ovi jesu -> LIMP WRISTS<- najbolji bend <3
Oh boze :(= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
kralju:))))))))))))))))))))))))))))))))= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
sig materijal....nekome= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
/facepalm= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
To što je glazba sex pistolsa, clasha i ostalih ranih punk bandova sada jako dobro prihvacena ne znaci da su oni mainstream. Svojevremeno su bili dalje od mainstreama nego što 90% danasnjih punk grupa dolazi.
A i opcenito je glupo reci da su ska punk i hardcore nesto daleko od "mainstreama" kada imaš bendove tipa rancid (koji su usput receno poprilicna kopija clasha) koji ih sviraju i svejedno samo nizu hitove...
= Citat =:
Izvorno postao Falus
Doro istina je da zna nekad zvucati dosadnjikavo,ali zato ako niste taj dan raspolozeni za Satana imate Varukerse,G.B.H,Restarts i ostalo sto se moze naci pod imenom tog zanra
A što se svađate svi znaju da je punk toliko sranje da je slipknot bolji od njih, a oni čak ni ne pokušavaju pjevati/svirati glazbu
tak je jebote i metallica isto je dobra i rock mi je super baš dobro sviraju a punk samo buku rade i glupi su i smrde= Citat =:
Izvorno postao unknown
vidim da vas 2 ni pol % ne razumijete o čemu je riječ, drugi put rađe ne trabunjajte gluposti o stvarima koje ne kužite.
Ja sam bijo sarkastičan :(= Citat =:
Izvorno postao Čux
Upravo otkrivam Extreme Noise Terror.
jutjub
Nije mi se dalo čitati cijelu temu,pa jel može netko preporučiti neke bendove za početak (samo da nisu ova pop-punk,emo i moderna -core govna)?
= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
I naravno...
Nije smiješno.
Osobno preferiram domaci pank pa poslusaj:
Fakofbolan
Pasi
Gužva u 16ercu
KUD Idijoti
Frontalni udar
Bit ce ti dosta za pocetak :wink:
fakofbolan su danas na kastelu, u puli :D
:(
= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
deadkennedys, misfits, nofx.
skini i masinko, novi bend, rulaju.
Zahvaljujem, već dugo nisam bio tak oduševljen ko sa ovima. Mašinko pwna= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Inace ne slusam punk ali ovo je genijalno.
o da,predobra stvar :pray:
ah pasi :)))))))))
Meni je ovo predobro. :D
Ovaj Mašinko je predobar bokte.
ane bokte.